ΓΕΥΣΗ

TGI Fridays™ Summer edition: Νέο pop up store στο Varkiza Resort Yabanaki Beach!

Τα νέα Fridays στο Varkiza Resort είναι γεγονός!

Με φόντο το γαλάζιο του Σαρωνικού και την αμμουδερή ακτή της Βάρκιζας, τα TGI Fridays™ έχουν δημιουργήσει το ιδανικό σκηνικό για απολαυστικά summer days & nights δίπλα στη θάλασσα.

Ανανεωμένες γεύσεις όπως τα πολύχρωμα Burritos, Quesadillas, Tacos και το homemade φρέσκο Guacamole θα σας κάνουν να αναφωνήσετε Viva la Mexico! Ζουμερά Burgers από 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά και το δημοφιλές Jack Daniel’s® Grill με την αυθεντική Jack Daniel’s® sauce. Για όσους θέλουν snack παραλίας έχουν προστεθεί μοναδικά Wrappers με quinoa, κοτόπουλο ή γαλοπούλα καθώς και δροσερές σαλάτες με υψηλή διατροφική αξία και εξίσου λαχταριστή γεύση.

Μην παραλείψετε να συνδυάσετε τις αγαπημένες σας γεύσεις με τα εμπνευσμένα cocktails όπως το Caribbean Rum Punch ή το Spicy Pineapple Margarita, που ετοιμάζονται από τους έμπειρους Fridays™ bartenders και θα σας ταξιδέψουν στις ακτές της Καραϊβικής. Για να ολοκληρώσετε το γεύμα σας γλυκά, γευστική έκπληξη αποτελεί το Pina Colada Cheesecake με γεύση Pina Colada!

Μέχρι τις 19.00 καθημερινά υπάρχει χρέωση εισόδου στο Varkiza Resort Yabanaki Beach, ενώ μετά τις 19.00 μπορείτε να απολαύσετε το μοναδικό Fridays™ feeling χωρίς είσοδο.

Ραντεβού λοιπόν στo νέο pop up κατάστημα TGI Fridays™ Varkiza Resort – Yabanaki Beach, για μοναδικές γευστικές αποδράσεις και cocktails δίπλα στο κύμα!

Aκολούθησε τα TGI Fridays™ εδώ: FACEBOOK INSTAGRAM TWITTER YOU TUBE www.fridays.gr