ΓΕΥΣΗ

Το ΧΗ.ΜΑ. κλείνει 15 χρόνια και το γιορτάζει με ένα live γεμάτο μουσικές και γευστικές εκπλήξεις

Το εστιατόριο της Παλαιάς Φώκαιας μας περιμένει την Παρασκευή 31 Ιουλίου για μια βραδιά εκεί όπου ξεκίνησαν όλα.

Και όμως πέρασαν 15 χρόνια απ’ όταν το ΧΗ.ΜΑ έκανε την εμφάνισή του στην Παλαιά Φώκαια και μας συντροφεύει μέχρι σήμερα με τις αυθεντικές γεύσεις του. Ήταν όταν δύο αδέρφια, ο Τόλης και ο Μπάμπης, ο Χημικός και ο Μαθηματικός, αποφάσισαν να κάνουν στροφή σε μία διαφορετική επαγγελματική πορεία και να ανοίξουν εστιατόριο στην πόλη στην οποία μεγάλωσαν.

Με όχημα τη γνώση του κρέατος, καθώς ο πατέρας τους διατηρούσε κρεοπωλείο όπου τα δύο αδέρφια βοηθούσαν, τα αδέρφια Μπρικέ επέλεξαν να ανοίξουν το εστιατόριό τους δίπλα στη θάλασσα προσφέροντας κρέας αντίθετα με την τάση της περιοχής όπου όλα τα μαγαζιά πρόσφεραν ψάρι.

Ακολούθησε το δεύτερο εστιατόριο ΧΗ.ΜΑ. στον Άλιμο και αύριο, 31 Ιουλίου, το ΧΗ.ΜΑ. που κέρδισε τις καρδιές όλων για την τιμιότητα, την υψηλή ποιότητα, τη βαθιά γνώση και εξειδίκευση στο κρέας, γιορτάζει τα 15 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας. Τα αδέρφια Μπρικέ, ο Τόλης, Χημικός, και ο Μπάμπης Μαθηματικός (εξ ου και το ΧΗ.ΜΑ), επέλεξαν να γιορτάσουν τα 15 χρόνια του εστιατορίου της Παλαιάς Φώκαιας απ’ όπου ξεκίνησαν όλα με ένα ξεχωριστό LIVE γεμάτο εκπλήξεις.

Ποιοι είναι όμως οι επόμενοι στόχοι τους; Οι ίδιοι συμφωνούν ότι βασική προτεραιτόητα είναι ο συνεχής εκσυγχρονισμός των εστιατορίων με τη βοήθεια της τεχνολογίας, ο εμπλουτισμός των αυθεντικών συνταγών, η συνεχής επαγρύπνηση αλλά, όπως εξηγούν, το βασικό για εκείνους, είναι όσα χρόνια και να περάσουν, να διατηρήσουν το ίδιο κέφι και μεράκι όπως την πρώτη μέρα που το ΧΗ.ΜΑ. άνοιξε τις πόρτες του πριν από 15 χρόνια.

Extra tip: Το ΧΗ.ΜΑ. Παλαιάς Φώκαιας πρόσφατα ανανεώθηκε πλήρως με μια καλαίσθητη ανακαίνιση. Η πολύχρωμη αυλή του μοιάζει ιδανική όχι μόνο για το επετειακό live αλλά και για όλες τις βραδιές του Αυγούστου που ξεκινά!

ΧH.MA.

25ης Μαρτίου 11, Π. Φώκαια | τηλ: 229 10 78 235

www.facebook.com/XH.MA.SteakHouseFokaia/

https://www.instagram.com/che.ma.restaurant/

www.xima.gr