ΓΕΥΣΗ

Το χειροποίητο κεμπάπ και όλα τα λαχταριστά πιάτα του Τάκη στη Βουλιαγμένη, έρχονται στο σπίτι σου

Οι αυθεντικές παραδοσιακές γεύσεις του Τάκη που έχουν κερδίσει όλους τους λάτρεις της ποιοτικής κρεατοφαγίας έρχονται στο χώρο μας και οι μυρωδιές τους ήδη μας χτυπούν την πόρτα.

Μπορεί να είχαμε πολλούς λόγους να επισκεφθούμε τον Τάκη στη Βουλιαγμένη, όμως έχουμε άλλους τόσους να φέρουμε τον Τάκη στο σπίτι μας. Προσαρμοσμένο στα νέα δεδομένα τα οποία βιώνουμε όλοι μας και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, το κεμπαπτζίδικο της Βουλιαγμένης ‘’ο Τάκης’’ με την ασυναγώνιστη ποιότητα γεύσεων, έρχεται στο σπίτι μας.

Με μια πολύχρονη παράδοση, ο “Τάκης” φτιάχνει απίστευτο κεμπάπ που αποτελεί και το δυνατό χαρτί του, φυσικά κεμπάπ γιαουρτλού για τους ακόμη πιο μερακλήδες, πικάντικο σουτζούκι, τόσο ζουμερό και νόστιμο που σε κάνει να γλείφεις τα δάχτυλά σου, χειροποίητο και αφράτο μοσχαρίσιο μπιφτέκι και πολλά άλλα ακόμη. Στον κατάλογο θα βρεις επίσης μοναδικό χειροποίητο καλαμάκι χοιρινό αλλά και κοτόπουλο.

Για να απολαύσεις τα λαχταριστά πιάτα του Τάκη, δεν έχεις παρά να κάνεις την παραγγελία σου είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω της πλατφόρμας του e-food. Μπορείς φυσικά να παραλάβεις όποιο πιάτο προτιμάς και take away.