ΓΕΥΣΗ

Το Emily’s δεν είναι απλά ένα delicatessen, αλλά ο παράδεισος της ζύμης

Το Εmily’s είναι το premium delicatessen της Αγίας Παρασκευής, στο οποίο θα βρεις από ιδιαίτερα αλλαντικά και κρασιά για το σπίτι, μέχρι πεϊνιρλί και άλλες φανταστικές ζύμες που φτιάχνονται εκείνη την ώρα.

Σε ένα χώρο που θυμίζει κάτι από γαλλικό bistrot, από την κουζίνα του Emily’s βγαίνουν μυρωδιές που σε συνεπαίρνουν. Πρόκειται για ένα all day spot στην Αγία Παρασκευή στο οποίο θα ψωνίσεις ιδιαίτερα προϊόντα για το σπίτι όπως επιλεγμένες ετικέτες κρασιών από την κάβα του, premium αλλαντικά και τυριά κυρίως από το εξωτερικό και πολλά ακόμη προϊόντα. Παράλληλα θα απολαύσεις τον καφέ σου και τις λαχταριστές γεύσεις που σου ετοιμάζουν στο χώρο τους, ζεστές και μυρωδάτες.

#emilys #freshonthespot #agiaparaskevi #delicatessen #wines #pizza #coffee #andmore

Δημοσιεύτηκε από Emily’s στις Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

Με μια δοκιμή θα διαπιστώσεις ότι πρόκειται για αυθεντία στις ζύμες, με πρωταγωνιστή το πεϊνιρλί στο οποίο δεν μπορείς να αντισταθείς, την πίτσα, τις σφολιάτες και τα panini που έρχονται να συνοδεύσουν με ιδανικό τρόπο όλα τα φρέσκα και εκλεκτά υλικά που χρησιμοποιούνται καθημερινά. Μη χάσεις την ευκαιρία να χαρίσεις στον εαυτό σου ένα extra treat, παραγγέλνοντας και ένα από τα γλυκά του Emily’s. Εμείς προτείνουμε αδιαμφισβήτητα το cheesecake.

Όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, θα μπορείς να απολαύσεις το κρασί σου και να κάνεις το ιδανικό pairing με τα εκλεκτά αλλαντικά και τυριά της επιλογής σου, στο χώρο του.

#emilys #freshonthespot #agiaparaskevi #wines #delicatessen #andmore

Δημοσιεύτηκε από Emily’s στις Κυριακή, 23 Αυγούστου 2020

Plus: Επίλεξε τα υλικά που θέλεις από τη βιτρίνα του Emily’s και δημιούργησε το δικό σου σάντουιτς, πεϊνιρλί, Panini ή πίτσα, με χειροποίητη και φρέσκια ζύμη.

#emilys #agiaparaskevi #freshonthespot #pizza #delicious #delivery #coffee #andmore

Δημοσιεύτηκε από Emily’s στις Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2020