ΓΕΥΣΗ

Το μενού του Bella Vespa για τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου

Το ιταλικό εστιατόριο της Γλυφάδας στρώνει τραπέζι μόνο για δύο και μας περιμένει για το πιο ρομαντικό γεύμα.

Ειδικά για τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου, το Bella Vespa και ο chef Δημήτρης Χατζηδημητρίου έχουν ετοιμάσει ένα μενού αφιερωμένο στις αισθήσεις.

Η σαλάτα – παντζάρι με κατσικίσιο τυρί και καπνιστό χέλι- κάνει την αρχή ενώ το ορεκτικό -ραβιόλι ταρτούφο- προετοιμάζει το έδαφος για όσα θα ακολουθήσουν. Το κυρίως είναι επιλογή ανάμεσα σε Spaghetti Nero με σολομό, χαβιάρι και εστραγκόν ή Χοιρινό Iberico με πουρέ σελινόριζας και σάλτσα από Κλημεντίνη. Και όλα κλείνουν όχι μόνο γευστικά αλλά και «παθιασμένα», αφού το γλυκό είναι Passion Fruit με μπισκουί κακάο και παγωτό bitter σοκολάτας.

Η πρότασή μας; Ολοκληρώστε τη βραδιά σας με ένα μπουκάλι κρασί. Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο για το πιο ρομαντικό dinner date της χρονιάς.