ΓΕΥΣΗ

To Pere Ubu πάει Μύκονο

Το αγαπημένο Pere Ubu της Γλυφάδας θα βρίσκεται πλέον και στη Μύκονο, σε μια μαγική τοποθεσία, ως το εστιατόριο του ολοκαίνουργιου ξενοδοχείου Kalesma.

Σε μια μαγευτική τοποθεσία, εντός του νέου πολυτελούς ξενοδοχείου Kalesma, ακριβώς απέναντι από τη Δήλο (οπότε και με μοναδική θέα), το Pere Ubu, το all day στέκι που αγάπησαν οι Γλυφαδιώτες τόσο για τον lounge χώρο και τη μουσική του όσο και για τη μοναδική κουζίνα του, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη Μύκονο. 

Σήμα κατατεθέν του ξενοδοχείου, η μυκονιάτικη εκδοχή του Pere Ubu ξεχωρίζει στο χώρο. Όσο για τις γεύσεις του, καταμεσής των Κυκλάδων δεν θα μπορούσε παρά να προσφέρει ελληνική κουζίνα που βασίζεται σε αγνές πρώτες ύλες και τοπικά, εποχιακά προϊόντα. Έμπνευση του μενού, που επιμελείται ο σεφ του Pere Κώστας Τσίγκας, θα αποτελεί η ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, αυτή που έχουμε συνδέσει με τις μυρωδιές που βγαίνουν από την κουζίνα του σπιτιού.

Έτσι, το νέο Pere Ubu έρχεται να «δέσει» με μοναδικό τρόπο με τη μίνιμαλ, κομψή αλλά ταυτόχρονα luxurius αισθητική του ολοκαίνουργιου ξενοδοχείου Kalesma Mykonos, σε συνδυασμό πάντα με τη θέα του απέραντου γαλάζιου και του ηλιοβασιλέματος που κόβει την ανάσα.

Gaze upon magnificent Aegean views from dusk till dawn! Our exclusive pool bar and lounge are there to fulfill your every need under the sounds of Zucca Radio!#Mykonos

Δημοσιεύτηκε από Kalesma Mykonos στις Κυριακή, 21 Μαρτίου 2021