ΓΕΥΣΗ

Το Piazza di Ritrovo είναι ο προορισμός των κολασμένων γευστικών απολαύσεων

Το ανανεωμένο «στέκι» της Αργυρούπολης με τις χειροποίητες πίτσες και τις επικές βάφλες συνεχίζει να εφευρίσκει λαχταριστούς λόγους για να το επισκεφθούμε.

Το Piazza di Ritrovo είναι εκείνο το στέκι -μιας και στα ιταλικά ritrovo σημαίνει στέκι – που εδώ και λίγα χρόνια έχει γίνει για την Αργυρούπολη συνώνυμο της απόλαυσης: Στο μενού του θα βρει κανείς πίτσες με χειροποίητη ζύμη, brunch (με τα γλυκά και αλμυρά pancakes να κατέχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο), club sandwich, κρέπες και βάφλες σχεδόν εξωπραγματικές: βάφλες που απαρτίζονται από δύο, ακόμη και από τρεις ορόφους απόλαυσης, κάτι που σπάνια συναντάς αλλού.

Ανανεωμένο πλέον, με τη σάλα του να έχει μεγαλώσει κατά πολύ, φιλοξενώντας τον διπλάσιο αριθμό πελατών, το Piazza di Ritrovo προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες εξυπηρέτησης ενώ το μενού του έχει γίνει ακόμη πιο λαχταριστό.

Η επιτυχία της επιχείρησης και η απήχηση που έχουν τα πιάτα της στο κοινό της Αργυρούπολης έχουν κάνει τους ιδιοκτήτες του Piazza di Ritrovo να εντάξουν το franchising στα άμεσα επιχειρηματικά τους πλάνα, κυρίως εκτός Αττικής: «Από τον πρώτο κιόλας καιρό της λειτουργίας μας, η αγάπη και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη, γεγονός που μας έκανε αφενός πολύ χαρούμενους και αφετέρου μας έβαλε στη διαδικασία να σκεφτούμε και να οργανώσουμε την επέκταση της επιχείρησής μας και μέσω franchise» περιγράφουν με χαρά οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού, Παναγιώτης Χρονόπουλος και Βασίλης Κούσης.

Κλασικές και αγαπημένες επιλογές του μαγαζιού αποτελούν φυσικά οι χειροποίητες πίτσες που βγαίνουν σε τρία μεγέθη (ατομική, κανονική και γίγας), η κρέπα ritrovo (ρολό κρέπας που κλείνει μέσα της δύο μπάλες παγωτού της αρεσκείας σου, περιχυμένο με σοκολάτα, μπισκότο και άλλα πολλά), η βάφλα Burger (που αποτελείται από δύο ορόφους ζύμης βάφλας που ενδιάμεσα φιλοξενούν δύο μπάλες παγωτού, λουσμένες με σοκολάτα και διακοσμημένες με caprice, τρούφα, μπισκότα και άλλες λιχουδιές). Για τους πολύ αποφασισμένους, η τριώροφη βάφλα Castello θα αποτελέσει την πιο γλυκιά πρόκληση.

Στις νέες προσθήκες περιλαμβάνονται το choco spaghetti, που είναι κρέπα κομμένη σε λωρίδες, σερβιρισμένη πάνω σε παγωτό και περιχυμένη με σοκολάτα. Εξίσου εντυπωσιακό και το choco calzone που είναι ζύμη πίτσας με γέμιση σοκολάτας και πασπαλισμένο με άχνη ζάχαρη και τρούφα. Τέλος, ένα γευστικότατο vegan μενού πρόκειται σύντομα να ενσωματωθεί στο ήδη υπάρχον, ολοκληρώνοντάς το.