ΓΕΥΣΗ

Το πιο ρομαντικό σκηνικό για τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου στήνεται στο Alpino

Στο ιταλικό εστιατόριο του Παλαιού Φαλήρου θα απολαύσετε ένα ατμοσφαιρικό dinner date, υπό το φως (μόνο) κεριών και με πολλές ακόμα εκπλήξεις να σας περιμένουν.

Η ιταλική κουζίνα είναι η σωστή απάντηση σε κάθε ερώτηση που έχει να κάνει με μια έξοδο για φαγητό, ειδικά όταν πρόκειται για το πιο ρομαντικό, ερωτικό ή τρυφερό δείπνο της χρονιάς.

Στο Al Pino, στο αυθεντικό ιταλικό εστιατόριο του Παλαιού Φαλήρου, το σκηνικό τη συγκεκριμένη βραδιά θα είναι βγαλμένο από ταινία: Κλειστά φώτα, κεριά, κόκκινα τριαντάφυλλα, ένα τραπέζι για δύο στρωμένο με ροδοπέταλα, διακόσμηση σε κόκκινους τόνους και το πάτωμα γεμάτο με μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς. Αν αυτό δεν είναι το ιδανικό setting για ένα αξέχαστο dinner date, τότε ποιο είναι;

Γευστικά, η νύχτα θα ξεκινήσει με ορεκτικά που αφήνουν υποσχέσεις και κρασί που διαλύει τις αμφιβολίες, από την πολύ ενημερωμένη κάβα με ιταλικές αλλά και ελληνικές ετικέτες. Η ζεστή ατμόσφαιρα, ο διακριτικός φωτισμός και το αψεγάδιαστο σέρβις θα σπάσουν τον πάγο, ενώ τα εξαιρετικά πιάτα ζυμαρικών θα γκρεμίσουν οριστικά και τα τελευταία τείχη. Για το κλείσιμο του δείπνου, διαλέξτε το στιγμιαίο τιραμισού, που θα το δείτε να «χτίζεται» μπροστά σας και είναι εγγυημένα το απολαυστικό κλείσιμο που αξίζει σε μία τέτοια βραδιά.