ΓΕΥΣΗ

Το Privilege Restaurant & Cocktail Bar επιστρέφει σε μια μαγευτική ταράτσα στο κέντρο της Αθήνας

Ένα από τα θρυλικά μαγαζιά της παραλιακής που έχει την υπογραφή του Βασίλη Τσιλιχρήστου επιστρέφει ανανεωμένο σηματοδοτώντας μια νέα εποχή. Και φυσικά έχουμε όλες τις λεπτομέρειες.

Στην καρδιά του καλοκαιριού μάθαμε ότι ένα από τα πιο ιστορικά μαγαζιά της παραλιακής, το Privilege, επιστρέφει ανανεωμένο στο Γκάζι και η είδηση μας γέμισε χαρά και μεγάλη νοσταλγία για εκείνη την εποχή που περιμέναμε υπομονετικά στην ουρά να μπούμε μέσα. Εντάξει, μετά δικτυωθήκαμε και τα παιδιά στην πόρτα μας βάζανε χωρίς αναμονή.

Την είδηση για τη μεγάλη επιστροφή του club την έκανε γνωστή ο ίδιος ο Βασίλης Τσιλιχρήστος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Το φετινό φθινόπωρο το Privilege Restaurant & Cocktail Bar, επιστρέφει δυναμικά σε μια μαγική ταράτσα, με εκπληκτική θέα, στην καρδιά της πόλης, εμπνέεται από την Αρχαία Ελλάδα, ακουμπά τον αθηναϊκό ουρανό, στρέφει το βλέμμα στην Ακρόπολη και υπόσχεται ένα μυθικό ταξίδι διασκέδασης και γεύσης, καθημερινά από τη δύση του ηλίου μέχρι αργά τη νύχτα.

Η επιβλητική προτομή της θεάς Αθηνάς, του γλύπτη Βασίλη Σακή, που έχει τοποθετηθεί επάνω από το κεντρικό Bar, είναι σε επαφή με τον Παρθενώνα. Πολυτελές μέσα στην απλότητά του, minimal, λιτό και συνάμα μεγαλειώδες με έντονες εικαστικές αναφορές, ανοίγει νέα σελίδα στην ιστορία του, σε μια μυσταγωγική ατμόσφαιρα.

Ο Νίκος Θωμάς (chef-patron του εστιατορίου Simul εδώ και 4 χρόνια) έχει δείξει το έργο του εκπροσωπώντας την bistronomy σκηνή στην Ελλάδα.

Αναλαμβάνει τα ηνία της κουζίνας του privilege σε συνεργασία με τον Κώστα Τερζούδη (chef Villa Mercedes) και δημιουργεί ένα μενού μοντέρνας μεσογειακής κουζίνας βασισμένο στις άριστες πρώτες ύλες αλλά και τεχνικές που δεν λείπουν ποτέ από τα πιάτα του chef.

Ένα μυθικό ταξίδι ξεκινάει στο Privilege Athens και εμείς ανυπομονούμε να ζήσουμε αυτή την συναρπαστική εμπειρία και να ανακαλύψουμε μια υπέροχη νέα εποχή.

Info: Βουτάδων 6, Γκάζι / Τηλ. κρατήσεων: 2289200000 και 6944318834

Ημέρες & Ώρες Λειτουργίας: Καθημερινά από την δύση του ηλίου έως αργά την νύχτα