ΓΕΥΣΗ

Το Sweet Spoon είναι η νέα γλυκιά άφιξη στην πλατεία Αργυρούπολης

Ο γνωστός pastry chef Δημήτρης Δράκος άνοιξε το δικό του ζαχαροπλαστείο στην Αργυρούπολη όπου οι κλασικές γεύσεις εκτελούνται με μοντέρνες τεχνικές και υλικά. Μια δοκιμή θα σας πείσει.

Ένα νέο μοντέρνο ζαχαροπλαστείο όπου μπορείς στο φιλόξενο χώρο του να απολαύσεις τα γλυκά του ή να τα πάρεις take away είναι το Sweet Spoon στην Αργυρούπολη.

Ο pastry chef Δημήτρης Δράκος δημιουργεί πιο μοντέρνα γλυκά (εδώ δεν θα βρείτε τις all time classic επιλογές) ενώ ο minimal χώρος -με μια ιδιαίτερη κούνια- είναι ιδανικός για να απολαύσετε το γλυκό σας μαζί με ένα ζεστό ρόφημα.

Προτάσεις σε cakes όπως red velvet, devil (extra σοκολατένιο), carrot, coconut, πρωτότυπα βαζάκια με διάφορες γεύσεις όπως snickers, cheesecake (μεταξύ άλλων με φυστικοβούτυρο-καραμέλα και nutella-oreo), αλλά και ευφάνταστες τούρτες είναι μόνο μερικές από τις γλυκές απολαύσεις που θα βρείτε στο ζαχαροπλαστείο.

Στα best sellers του Sweet Spoon ανήκουν τα αγαπημένα cinnamon rolls και τα παγωτά, που σερβίρονται σε χωνάκι επικαλυμμένο με σοκολάτα, σε δύο τραγανά cookies, αλλά και μέσα σε ζεστό κρουασάν.

Επιπλέον, στο μαγαζί θα βρείτε χειροποιήτες μαρμελάδες (φρούτα του δάσους, φράουλα και πορτοκάλι) και γλυκά spreads όπως καραμέλα βούρυρο και λευκή σοκλάτα.