ΓΕΥΣΗ

Το «The Sparrow Nuts & Coffee» είναι το coffee bar – delicatessen που ονειρεύεσαι

Με την προετοιμασία του καφέ να αποτελεί ολόκληρη επιστήμη σε κάθε στάδιό της και τα πολυάριθμα καλούδια του να εξυμνούν το health lifestyle, το «The Sparrow Nuts & Coffee» στη Γλυφάδα ξεκινάει τη μέρα μας με τον καλύτερο τρόπο.

Από την πρώτη κιόλας επίσκεψή σου στο «The Sparrow nuts & coffee» θα καταλάβεις πως δεν πρόκειται για ένα απλό coffee bar – delicatessen, αλλά για τον προορισμό εκείνον όπου ο επαγγελματισμός και η ποιότητα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη φιλοσοφία του καταστήματος. Και πώς να μην είναι άλλωστε με την τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα,  χειροποίητες μπάρες δημητριακών και σοκολάτες, όλα παρασκευασμένα χωρίς ζάχαρη να το αποδεικνύουν περίτρανα.

Για εκείνο όμως που το «The Sparrow nuts & coffee» μπορεί επάξια να υπερηφανεύεται είναι ο εξαιρετικής ποιότητας καφές του. Από τις επαγγελματικές μηχανές και τους άριστα εκπαιδευμένους baristas με πολυετή εμπειρία στο χώρο, μέχρι τα αρωματικά χαρμάνια ακόμη και τα eco friendly ποτήρια, όλα αποτελούν μέρος της ιεροτελεστίας. Μονοποικιλιακοί και μυρωδάτοι, με τη συλλογή να αποτελείται από 7 διαφορετικές ποικιλίες καφέ, αλλά και με εποχιακά χαρμάνια που φτάνουν ανά περιόδους στο κατάστημα, είναι αδύνατον να μην ανακαλύψεις εκείνον που θα συναρπάσει τις αισθήσεις σου.