ΓΕΥΣΗ

V1935, η νέα άφιξη στην Αθήνα έχει τη πιο vintage ταράτσα για φαγητό και ποτό

Ένα κτίριο του μεσοπολέμου ανακαινίστηκε και λειτουργεί ως luxury apartments, ενώ στον 6ο όροφο λειτουργεί μια εντυπωσιακή ταράτσα για το κοινό που μπορείτε να την επισκεφτείτε κάθε ώρα της ημέρας.

Εδώ και λίγους μήνες στην οδό Βουλής 29, στο κέντρο της Αθήνας, ένα παλιό κτίριο του μεσοπολέμου ανακαινίστηκε και έγινε luxurious apartments.

Ωστόσο αυτό που εντυπωσιάζει ιδιαίτερα είναι η vintage ταράτσα που λειτουργεί στον 6 όροφο και έχει την πιο όμορφη πανοραμική θέα, όπου είναι ανοιχτή για το κοινό.

Η κουζίνα είναι μεσογειακή και στον κατάλογο μεταξύ άλλων θα βρείτε φάβα με χταπόδι, λαβράκι φρικασέ με άγρια χόρτα, κριθαράκι Γιαννιτσών με μανιτάρια και καπνιστό χέλι.

Επιπλέον, από τα must που πρέπει να δοκιμάσετε είναι η χειροποίητη ναπολιτάνικη πίτσα -φυσικά με λεπτή ζύμη όπως ακριβώς γίνεται στην γειτονική χώρα.

Εκτός από την κουζίνα στο χώρο της ταράτσας μπορείτε να πιείτε το ποτό σας ή ακόμα καλύτερα να παραγγείλετε κάποιο από τα σπιτικά cocktails που ετοιμάζονται με φαντασία και μεράκι.

Τα βράδια στη ταράτσα γίνονται ακόμα πιο ιδιαίτερα καθώς στήνεται ένας προτζέκτορας όπου παίζονται ασπρόμαυρες ταινίες.

Info: Βουλής 29, Σύνταγμα Τηλ: 211 1821935