ΓΕΥΣΗ

Wynwood: Ημέρα αφιερωμένη στο Fried Chicken

Η 6η Ιουλίου έχει καθιερωθεί από τους Αμερικάνους ως εθνική μέρα εορτασμού του τηγανητού κοτόπουλου και το Wynwood στη Γλυφάδα το γιορτάζει κερνώντας μας τη μπύρα για κάθε παραγγελία του αγαπημένου μας  WFC.

Αν συχνάζεις στη Γλυφάδα, το ξέρεις ήδη. Αν όχι, μάθε λοιπόν ότι το WFC (Wynwood Fried Chicken), είναι ένα από τα πιο φημισμένα και πετυχημένα πιάτα του μενού του Αμερικάνικου εστιατορίου. Μια τέτοια μέρα λοιπόν, το πιάτο αυτό έχει την τιμητική του και το Wynwood δεν θα μπορούσε να μην οργανώσει ένα event ειδικά αφιερωμένο σε αυτό.

Στις 6 Ιουλίου έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις το αγαπημένο σου WFC με μια μπύρα Carlsberg των 330ml εντελώς δωρεάν. Αν δεν το ξέρεις ήδη, το πιάτο WFC αποτελείται από τραγανά φιλέτα από στήθος κοτόπουλου, μαριναρισμένα σε συνδυασμό 16 καρυκευμάτων και περιχυμένα με πικάντικη chilli mayo sauce. Τα λαχταριστά φιλέτα συνδυάζονται με τηγανητές πατάτες, chilli mayo και την καλύτερη coleslaw σαλάτα.

Συνδύασε την spicy γεύση του κοτόπουλου με την παγωμένη σου μπύρα και δώσε μια νότα δροσιάς στη γευστική σου εμπειρία. Μόνο στο Wynwood!