ΓΕΥΣΗ

Your Liaison: Private Dining στο χώρο μας

Το διακριτικό και προσωποποιημένο Dining έρχεται στο σπίτι μας μέσω της Your Liaison: τον συνδετικό κρίκο με την πιο φίνα και συνάμα προσιτή γαστρονομική εμπειρία στον χώρο μας.

H Your Liaison είναι μία νέα υπηρεσία home dining η οποία μας δίνει την δυνατότητα να βιώσουμε μία εμπειρία δείπνου εφάμιλλη ενός καλού εστιατορίου στον δικό μας χώρο σε λογικές τιμές και ποιοτικό service.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα της Your Liaison δημιούργησε μία σειρά από μενού από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε τα αγαπημένα σας πιάτα ώστε να “κατασκευάσετε” το δικό σας 4 course meal.

Η εμπειρία home dining μπορεί να εμπλουτιστεί -εάν το επιθυμεί ο πελάτης- και με house drinking με προπαρασκευασμένα premium cocktails της πολυβραβευμένης ποτοποιίας Myromeni Vatos αλλά και με επιλεγμένες από τηνYour Liaison ετικέτες κρασιών από τον Ελληνικό αμπελώνα.

Η διαδικασία είναι απλή – εφόσον δημιουργήσετε το δικό σας μενού και επικοινωνήσετε με την Your Liaison σχετικά με την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει – ο σεφ σας καλεί για περισσότερες λεπτομέρειες ώστε να “ενορχηστρωθεί” ένα δείπνο προσαρμοσμένο στις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Ο δικός μας ρόλος είναι μόνο του οικοδεσπότη εφόσον η ομάδα της Your Liaison μας βοηθάει να υποδεχθούμε ξέγνοιαστα και με χαλαρή διάθεση τους φίλους ή τους συνεργάτες στο χώρο μας και να απολαύσουμε το δικό μας γευστικό ταξίδι.

Ένα “ταξίδι” βασισμένο πάντα σε ποιοτική πρώτη ύλη, εποχιακά προϊόντα και πρωτότυπα πιάτα με εξαιρετική παρουσίαση.

Δες περισσότερα στο yourliaison.com