Tα καλύτερα street food στο κέντρο της Αθήνας

Ζουμερά burgers, χειροποίητα πεϊνιρλί, spicy φαλάφελ, φρεσκοφουρνιστές πίτες, healthy προτάσεις και φυσικά, γλυκιές αμαρτίες στις πιο χορταστικές street food στάσεις της πόλης.

Amandine's Bagels

‘Εχοντας αποκτήσει την τέχνη της δημιουργίας του bagel στο Παρίσι, η Γαλλίδα Αμαντίν αποφάσισε, πριν από μερικά χρόνια, να ανοίξει το δικό της street food μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας, μαζί με τον συνέταιρό της, Μιχάλη. Όπερ και εγένετο. Από τότε ετοιμάζει υπέροχα bagels, όπως το bagel του μήνα, (καταπληκτική σύνθεση το bagel με καραμελωμένο χοιρινό κότσι, κρέμα τυριού με σχοινόπρασο, σως κράνμπερι και καραμελωμένη κολοκύθα, ή το bagel με ψητό φρέσκο τόνο, στραγγιστό κατσικίσιο γιαούρτι με κάπαρη, καραμελωμένο φρέσκο κρεμμύδι, ψητή πιπεριά Φλωρίνης, chutney αχλάδι). Φυσικά, μπορείς να προσθέσεις εσύ τα υλικά της επιλογής σου. Τα νεοϋορκέζικα χειροποίητα γλυκά, οι φρέσκες σαλάτες, οι σούπες, οι δροσεροί χυμοί και ο καφές συμπληρώνουν το προσεγμένο μενού.

Νίκης 13, Σύνταγμα, τηλ.: 210 3239829

Feyrouz

Με καταβολές από την Αντιόχεια, το Λίβανο, την Κύπρο και την Κωσταντινούπολη, η οικογένεια πίσω από το Feyrouz ετοιμάζει φρέσκα, χειροποίητα και γεμάτα μεράκι σπιτικά εδέσματα. Λαχματζούνια όπως το ομώνυμο Feyrouz με λευκή λεπτή χειροποίητη ζύμη με μοσχαρίσιο κιμά, προζυμένιες φωλιές, σαλάτες, σούπες και πεϊνιρλί (το λεγόμενο πιντέ) -αγαπημένο το roostic με κόκκορα κρασάτο και mozzarella- αλλά και χορτοφαγικές πιτούλες όπως την φτόιρ, τη λιβανέζικη πιπεράτη χορτόπιτα με χόρτα εποχής και μπόλικο σουμάκι φτιάχνονται καθημερινά στην αυθεντική streed food γωνιά της Αθήνας.

Καρόρη 23 & Αιόλου, Αθήνα, τηλ.: 2130318060

Φωτογραφία: Ίσσαρη Δανάη

Pie Shop

Μερικές από τις καλύτερες συνταγές από όλο τον κόσμο “ζωντανεύουν” στο Pie Shop, μέσα από χειροποίητες ατομικές πίτες, τάρτες και quiches που επιμελείται ο Γάλλος σεφ Dominique Perrot. Quiche Lorraine & Tarte au citron από την Γαλλία, Blueberry & Pumpkin pies από την Αμερική, Chicken pie από την Νέα Ζηλανδία, Beef patties από την Jamaica, Samosas από την Τανζανία, Coulibiac, μια μεσαιωνική συνταγή με φρέσκο φιλέτο σολομού από την Ρωσία, όλα ετοιμάζονται αποκλειστικά με φρέσκα υλικά εποχής, μιας και στο Pie Shop δεν θα βρείτε τίποτα έτοιμο ή κατεψυγμένο.

Βουλής 16, Αθήνα, Τηλ.: 21 1403 7328

Ηρακλείου 3-5, Χαλάνδρι, Τηλ.: 21 1182 7233

Guarantee

Στο Guarandee η απόλαυση είναι εγγυημένη. Aπό το 1988 μέχρι σήμερα, το σαντουιτσάδικο της οδού Βεϊκου ετοιμάζει τα πιο διάσημα (και ουκ ολίγες φορές βραβευμένα) σάντουιτς με εκλεκτά γεμίσματα. Τόσο με τυριά, όπως παρμεζάνα, γραβιέρα Κρήτης και Νάξου με μπούκοβο, μετσοβόνε, βουβαλίσια μοτσαρέλα, λαδοτύρι Μυτιλήνης και πολλά ακόμη) όσο και με αλλαντικά, όπως σαλάμι με τρούφα, jamon, καπνιστό χοιρινό Μαύρου Δάσους που διαλέγονται ένα- ένα και κόβονται την ώρα της παραγγελίας. Εννοείται ότι, με λίγη φαντασία και όρεξη, όλα χωρούν στα υπέροχα ψωμάκια του Guarantee: από αρνάκι ψητό μέχρι φιλεταρισμένος σολομός και φυσικά, σπιτικές σάλτσες και αλοιφές.

Βεΐκου 41, Κουκάκι, τηλ.:21 0922 6924

Talking Breads

Η φρέσκια ζύμη που βγαίνει από τον φούρνο μοσχοβολά όλο και περισσότερο όσο πλησιάζεις στη γωνία της οδού Στουρνάρη και Σπύρου Τρικούπη 11. Στο Talking Breads θα βρεις sandwiches σε χειροποίητο ψωμί βουτύρου, όπως με χοιρινό, κοτόπουλο ή αρνί σούβλας, ή μανιτάρια για εσένα που δεν θέλεις κρέας, αλλά και λαχταριστά burgers σε εξίσου χειροποίητο ψωμάκι brioche. Σαλάτες, pizza rolls αλλά και κολασμένα γλυκά, όπως το choco psycho burger με μπιφτέκι σοκολάτας γάλακτος, τραγανή πραλίνα, λευκή σοκολάτα και σαντιγί, συμπληρώνουν τον κατάλογο ενός εκ των πιο αγαπημένων street foods της Αθήνας.

Σπύρου Τρικούπη 11 & Στουρνάρη, Εξάρχεια. Τηλ: 211 1839731

Falafellas

Το μικροσκοπικό αλλά πασίγνωστο μαγαζάκι της Αιόλου συνήθως το εντοπίζεις από μέτρα μακριά, μιας και οι λάτρεις του φαλάφελ του περιμένουν υπομονετικά στην ουρά (η οποία όμως κινείται γρήγορα). Κάτι ξέρουν. Πρωταγωνιστές, τα φαλάφελ τσέπης ή γίγας σε αραβική πίτα μαζί με δροσερή σος γιαουρτιού, ή καυτερή σάλτσα, ταχίνι και φρέσκα λαχανικά. Εξαιρετικές και οι δύο τους σαλάτες, (ταμπουλέ και χούμους), αλλά και τα κεφτεδάκια τους.

Αιόλου 51, τηλ: 2103239809

Smak

Τα μοσχοβολιστά πεϊνιρλί του Smak ψήνονται μπροστά στα μάτια σου σε καυτή πέτρα με τις πιο αρωματικές και ντελικάτες χειροποίητες φρέσκες ζύμες αργής ωρίμανσης. Πεϊνιρλί μοτσαρέλα και κεφαλοτύρι, με σουτζούκι, με μανιτάρια, αλλά και πιο ευφάνταστα, όπως με καλαμάκι χοιρινό ή κοτόπουλο, ή με παντζάρι, φακή, μυρωδικά και σως γιαουρτιού. Οι επιλογές είναι πολλές και δεν περιορίζονται μόνο σε αλμυρές, καθώς στη ζύμη αυτή γίνονται και γλυκά θαύματα, όπως το smak με σοκολάτα, κρέμα βανίλια και κομμάτια φράουλας. Ο,τι κι αν επιλέξεις φουρνίζεται εκείνη τη στιγμή, με το εξαιρετικό ψήσιμο του να ολοκληρώνεται μέσα σε λίγα λεπτά.

Ρόμβης 21, Αθήνα, Τηλ: 2114097046

Oven Sesame

Ένας πραγματικός παράδεισος των κουλουριών που παίρνει την αγνή, παραδοσιακή συνταγή και την εκτοξεύει σε γεύση και εμφάνιση. Στο Oven Sesame φτιάχνουν χειροποίητες, φουρνιστές σουσαμένιες γεμιστές πιτούλες, με μια δική τους ζύμη που παίρνει έξτρα νοστιμιά από το σουσάμι. Θα γεμιστεί μπροστά σου με εκλεκτά ελληνικά υλικά όπως με σπιτικό μείγμα με φέτα Ελασσόνας, στραγγιστό γιαούρτι, παρθένο ελαιόλαδο και φρέσκα μυρωδικά, με χοιρινά strips ή φρεσκοψημένα κομμάτια από στήθος κοτόπουλο, αλλά και ένα από τα best seller τους, το αρμένικο, με πικάντικο μοσχαρίσιο κιμά, συνδυασμένος με πικάντικη Μεσογειακή σάλτσα ντομάτας, πράσινη σάλτσα, φρέσκο κρεμμυδάκι & τη σπιτική τους σως γιαουρτιού.

Αιόλου 17A, Αθήνα, τηλ. 210 3230038

Food Truck

Η κινητή καντίνα που ανά πάσα στιγμή αλλάζει μέρη στην Αθήνα αλλά και πόλεις στην Ελλάδα αποτελεί ιδέα και άψογη εκτέλεση του αστροφυσικού, Γιώργου Γληνού. Διάσημο δημιούργημα, οι ποντιακοί γκεζλεμέδες του, με αγνά και βιολογικά υλικά, όπως σπανάκι, τυρί, άνηθο, δυόσμο και αυγό μέχρι παστουρμά και αρνίσιο κιμά. Ουσιαστικά βάση του γκεζλεμέ αποτελούν τα χαρακτηριστικά τραγανά φύλλα του ή φύλλα “περέκ”, όπως ονομάζονται. Μιας και δεν έχει κάποιο μόνιμο πόστο, το Food Truck φροντίζει να ενημερώνει το κοινό του μέσα από τα social media για κάθε επόμενη στάση του.

https://www.facebook.com/foodtruck.cooking/

Via Piada

Στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, το italian street food Via Piada σε ταξιδεύει στη γειτονική χώρα με τον πιο αυθεντικό τρόπο. Το ιταλικό φαγητό δεν περιορίζεται στη πίτσα και στα ζυμαρικά, γι’αυτό και στο Via Piada (πίσω από το οποίο βρίσκεται ο Salvatore Andolina, σεφ και ιδιοκτήτης των γλυφαδιώτικων Sale Bianco και Enoteca da Salvatore) ετοιμάζει πολλά ακόμη λαχταριστά εδέσματα, άξιους εκπροσώπους της φίνας ιταλικής κουζίνας. Αφράτα croissants, σπιτικό soft παγωτό, tigella& piadina (με φρέσκια ζύμη και αγνά υλικά), χειροποίητα ζυμαρικά (fettuccine, pappardelle, fusilli), ευφάνταστα γλυκά, piadinas και tigelle (ψωμάκια που μοιάζουν με τα English muffins, αλλά σε μια πιο λεπτή εκδοχή) όπως φτιάχνονται στη Μόντενα με πολλές γεμίσεις, από μοσχαρίσιο ραγιού μέχρι τυριά και αλλαντικά.

Αγίας Ειρήνης 13, Αθήνα, Τηλ.: 21 0321 2222

Γλυκό Καμινάδα

Φτιαγμένο από αφράτο ζυμάρι το οποίο τυλίγεται γύρω από ένα ειδικό σκεύος, κάνει “βουτιά” στη ζάχαρη και καραμελώνει πάνω από τη φωτιά, το γλυκό καμινάδα έχει καταγωγή από τη Βουδαπέστη, όμως μπορείς να το γευθείς και στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στο Περιστέρι. Περιχυμένο με κανέλα και ζάχαρη στην παραδοσιακή ουγγρική εκδοχή του – ή γεμιστό με πραλίνα Σοκολάτα, μπουένο ή λευκή Σοκολάτα, με τις γευστικές τσαχπινιές όπως το σπασμένο μπισκότο, η ινδική καρύδα ή τα χρωματιστά καραμελάκια και τρουφάκια, το πιο γλυκό Street food κάνει συχνά πυκνά “περιοδίες” σε διάφορα μέρη της Ελλάδας με το ομώνυμο βανάκι του.

Μιαούλη 9, Ψυρρή, τηλ.: 21 0010 3349
Αιμιλίου Βεάκη 34, Περιστέρι Τηλ.: 21 3041 3157

Str.Eaters

Oκτώ διαφορετικά “καρότσια”, σαν ένα μόνιμο στεγασμένο Food Festival σε ένα πανέμορφο νεοκλασσικό του 1933. Καλωσορίσατε στο πρωτότυπο -για τα ελληνικά δεδομένα- street food concept του Str.Eaters, όπου μπορεί κανείς να γευτεί υπέροχα πιάτα με χειροποίητα ζυμαρικά, σπιτικές σάλτσες, πιάτα με φρέσκο σολομό, φιλέτο πάπιας, φρεσκοκομμένες πατάτες, προτάσεις με αβγά, κοτόπουλο, μαριναρισμένο κρέας. Mια νέα εμπειρία φαγητού καθώς και ποτού που σίγουρα έλειπε από το κέντρο της Αθήνας.

Πλατεία Καρύτση 7, τηλ.: 210 33 144 20

New York Sandwiches

Υπερχορταστικά σάντουιτς, ζουμερά μπέργκερ και το πιο αυθεντικό αμερικάνικο brunch της Αθήνας. Στο New York Sandwiches νιώθεις ότι είσαι σε μια μικρή γειτονιά της Νέας Υόρκης, διαλέγοντας μεταξύ των Scrambled eggs, λιώνοντας εις το τετράγωνο με το Double Double burger (με διπλό μπιφτέκι μοσχαρίσιο, διπλό τυρί cheddar και ένα special μείγμα 9 μπαχαρικών) και φυσικά, υποκύπτοντας στα κολασμένα Snicker pancakes με ψιλοκομμένη σοκολάτα Snickers και πραλίνα.

Νίκης 23, Σύνταγμα, τηλ.: 210 3216000

Σινώπης 3, Αμπελόκηποι, τηλ.: 210 7778475

Cookoomela Grill

To πρώτο plant-based σουβλατζίδικο της Ελλάδας ετοιμάζει street food λιχουδιές, χειροποίητες φρέσκες σάλτσες και φυσικά το μυστικό μείγμα μπαχαρικών για το μοναδικό του γύρο μανιταριών. Πορτομπέλο αλλά και πλευρώτους μαριναρισμένα με μπαχαρικά και ψημένα στο grill, όλα τους είναι ζουμερά και υπερχορταστικά. Η ομάδα του Cookoomela προμηθεύεται τα μανιτάρια από μικρούς παραγωγούς με κριτήριο τη γεύση και την ποιότητα της πρώτης ύλης. Πέρα από τις πίτες μανιταριών, μπορείς να δοκιμάσεις το kebab με σουτζουκάκια από φακή, σάλτσα ντομάτας, τυρί κρέμα από αμύγδαλο.

Θεμιστοκλέους 43-45, Εξάρχεια, τηλ.: 211 1822343

LUKUMAΔΕΣ

Γωνία Αιόλου & Αγίας Ειρήνης θα βρείτε τους LUKUMAΔΕΣ, το μαγαζί που αναγέννησε το πιο παραδοσιακό Ελληνικό γλύκισμα και μας ξυπνά καθημερινά όμορφες αναμνήσεις. Ένας μοντέρνος και ταυτόχρονα νοσταλγικός χώρος που βγάζει εικόνα της «παλιάς καλής εποχής». Η κοινή φιλοσοφία των ανθρώπων του είναι η αγάπη για τα αυθεντικά προϊόντα, όπως οι Λουκουμάδες. Για τον λόγο αυτό έχουν επιλέξει να μην αλλοιώσουν καθόλου την κλασική τους μορφή παρασκευής, κρατώντας τον κορμό της συνταγής, συνοδεύοντας πάντα τους ζεστούς και φρέσκους λουκουμάδες με κάποια από τα πιο υγιεινά υλικά, τα περισσότερα των οποίων παράγoνται στην χώρα μας. Δεν είναι τυχαίο που αποτελούν αντικείμενο αναφοράς σε πολλά διεθνή δημοσιεύματα (New York Times, British Airways “High Life Magazine”, κ.α).Σταθεροί στις αρχές τους και στην διατήρηση της κορυφαίας ποιότητας, χρησιμοποιούν Ελληνικό ανθόμελο, Ιταλική πραλίνα φουντουκιού, φρέσκους ξηρούς καρπούς και άλλα προσεγμένα και αυστηρά διαλεγμένα προϊόντα.

Αιόλου 21 & Αγίας Ειρήνης,  Τηλ.: 21 0321 0880

Pink Flamingo Dim Sum

To μικροσκοπικό δημιούργημα του σεφ Βασίλη Καλλίδη στην οδό Βουλής (ο κάτω όροφος του είναι μόλις 14 τ.μ.), μεγαλουργεί, ετοιμάζοντας dumplings, dim sum, bao bun ημέρας, σαλάτες και γλυκάκια. Το εργαστήριο του γεμίζει καθημερινά από ολόφρεσκα υλικά τα οποία συνδυάζονται ευφάνταστα σε ξεχωριστές ασιατικές γεύσεις

Σκούφου 2-4, Αθήνα, Τηλ.: 21 0331 6177

Καυτή Πατάτα

Η ψητή πατάτα η σωστή, η ελληνική, η γεμιστή. Στην Καυτή Πατάτα της οδού Κολοκοτρώνη διαλέγεις ακριβώς τι θέλεις να προσθέσεις από τις χειροποίητες επιλογές που απλώνονται μπροστά σου. Αλοιφές, σαλάτες, αλλαντικά και τυριά δημιουργούν ένα υπερχορταστικό αποτέλεσμα, ενώ υπάρχει πάντα η επιλογή να κάνεις την πατάτα σου ελαφριά και χορτοφαγική. Τρώγεται με τη φλούδα, μιας βγαίνει πεντακάθαρη από τους 290 βαθμούς Κελσίου.

Κολοκοτρώνη 37, Αθήνα, τηλ.:211 4083576

Los Loros

Με έμπνευση από τις γεύσεις, τα αρώματα, τα χρώματα και το ταμπεραμέντο της Κολομβίας και της Βενεζουέλας, το εξωτικό Los Loros σερβίρει arepas & empanadas δηλαδή πιτάκια και ψωμάκια από 100% καλαμπόκι τα οποία γεμίζονται με vegetarian και vegan επιλογές, αλλά και με μαγειρεμένο μοσχάρι και τραγανό χοιρινό σε συνδυασμό εξωτικών γεύσεων, όπως lime, κόλιανδρο, τσίλι, αβοκάντο, μαύρα φασόλια. Στον κατάλογο θα βρεις ακόμη σαλάτες, κυρίως πιάτα, ρούμια, cocktails και καφέ σε μια απόλυτα street food λογική.

Ξενοφώντος 14, Σύνταγμα, τηλ.: 210 3243232

Mirch

Το πιο ωραίο – τεραστίων διαστάσεων- ινδικό σουβλάκι που μπορείς να φας στην Αθήνα θα το βρεις στο Mirch, που ετοιμάζει ευλαβικά παραδοσιακές εκδοχές του ινδικού street food. Κοτόπουλο tikka, λαχανικά, δροσιστική σος γιαουρτιού, ελαφρά πικάντικο, τυλιγμένο σε φρεσκοψημένη πίτα ναν, το ελαφρώς spicy σουβλάκι αυτό κόβεται στη μέση για διπλή απόλαυση. Εξίσου νόστιμο και το Chicken Korma (κομματάκια από κοτόπουλο μαγειρεμένα με κρέμα γάλακτος, γάλα καρύδας και κάσιους) αλλά και το Chicken Malai Tikka (στήθος από κοτόπουλο μαριναρισμένο σε κρέμα γάλακτος με τζίντζερ, κάρδαμο και πράσινο τσίλι, συνοδεία σος μέντας).

Ερμού 109, Μοναστηράκι, Αθήνα, τηλ. 2103239759

Λωτοφάγος

Oι σαλάτες του Λωτογάφου, του πρωτότυπου γαστρονομικού project στη βάση της υγιεινής διατροφής, προσφέρουν μια μικρή όαση φρεσκάδας στο κέντρο της Αθήνας, δια χειρός του έμπειρου σεφ Νίκου Κωνσταντάτου. Σαλάτα με φακές και πέστροφα, με κινόα, αβοκάντο, βαλεριάνα και φιλέτο ψητής γαλοπούλας, ή με αυγά ποσέ με πουρέ παντζαριού και πηχτόγαλο Κρήτης, τα συστατικά του κάθε μπολ είναι προσεκτικά μελετημένα έτσι ώστε η κάθε σαλάτα να λειτουργεί ως ένα κανονικό πλήρες γεύμα. Οι χειροποίητες σως ολοκληρώνουν την healthy street food πρόταση.

Ρόμβης 13, Αθήνα, τηλ.: 213 0888808

Βig Mouth

Στο Big Mouth δίνουν μια πρώτη ιδέα για τα sandwiches που φτιάχνουν ήδη από το όνομά τους. Τα υπερχορταστικά δημιουργήματα των δύο αδερφών από την Κωνσταντινούπολη συνδυάζουν το τέλειο ψήσιμο, τα φρέσκα υλικά και φυσικά, το κατάλληλο ψωμί. Οι κολασμένες sandwich-επιλογές, με το λευκό χωριάτικο με προζύμι ή ολικής αλέσεως ψωμί, κομμένο σε φέτες και ψημένο στο grill να κλέβει την παράσταση) δίνουν προτάσεις σε κάθε γευστικό σου γούστο. Από το Belle Monto με καπνιστό μπούτι χοιρινό, bacon, μανιτάρια και κρεμμύδια σωτέ, blue cheese σως, σπανάκι και μουστάρδα, μέχρι το Italiano με κεφτεδάκια, σάλτσα, τυρί Melt, πίκλες, κρεμμύδι και dijonese. Στο Big Mouth ετοιμάζουν και brioche Sandwiches όπως τα spicy philly steak και N.Y. Style.

Πραξιτέλους 20, Αθήνα, 210 3250449

Άριστον

Στον αριθμό 10 της οδού Βουλής, σε μια κάποτε μικρή, αναπτυσσόμενη πόλη, την Αθήνα, γεννήθηκε το 1906 η (πλέον) πιο ξακουστή τυρόπιτα της πόλης, όπου απολάμβαναν, μεταξύ άλλων, ο Οδυσσέας Ελύτης και ο Κωστής Παλαμάς. Έναν αιώνα και κάτι αργότερα, είναι ακόμα στο ίδιο ακριβώς σημείο, με τα ίδια αγνά υλικά, το ίδιο μεράκι και αγάπη αλλά με απείρως μεγαλύτερη φήμη. Η βουτυράτη τυρόπιτα κουρού είναι πάντα καυτή, μιας και με το που βγαίνει το ταψί, γίνεται ανάρπαστη…

Βουλής 10, 21 0322 7626

Βρώμικο Μαβίλη

Ξε-κάθαρα το πιο αγαπημένο βρώμικο της Αθήνας, το Βρώμικο Μαβίλη είναι η πεμπτουσία του κάθε ξενυχτιού σου. Εδώ και κάποια χρόνια στεγάζεται σε κατάστημα όμως δεν έχει αλλάξει ούτε στο ελάχιστο. Αφράτο ψωμάκι με την κλασική, αθάνατη γέμιση. Καλαμάκι, κοτόπουλο, λουκάνικο, στο αλουμινόχαρτο που ξετυλίγεται με περίσσια λαχτάρα για να καταναλωθεί στα παραδίπλα σκαλάκια, παγκάκια, ή στο όρθιο. Παραπέρα δεν φτάνεις.

Δημ. Σούτσου 3, Αθήνα, Τηλ: 21 0641 1198

Tuk Tuk

Το γνήσιο thai food στο Κουκάκι, πέρα από το κουκλίστικο εσωτερικό του (με διακοσμητικά μαζεμένα ένα-ένα από τα ταξίδια ενός εκ των ιδιοκτητών), αποτελεί μια τέλεια ιδέα για ένα on the go γεύμα. Η ανοιχτή του κουζίνα ετοιμάζει πιάτα όπως το Karipap Gai, δηλαδή ταϊλανδέζικα πιτάκια γεμιστά με κοτόπουλο, κάρυ και πατάτα, το λατρεμένο Pad Thai, την παραδοσιακή σούπα με κοτόπουλο, γάλα καρύδας, καλαμπόκι, λεμονόχορτο, φύλα καφίρ, κάλαγκαν και κόλιανδρο Τom Ka Khai και πολλές ακόμη σπεσιαλιτέ που μαγειρεύονται και σερβίρονται με βάση την ταϊλανδέζικη παράδοση.

Βεΐκου 40, Κουκάκι, τηλ.: 211 405 1947

Κείμενο: Παχούλη Ιωάννα