X

Τα καλύτερα summer camps των νοτίων προαστίων

Γιατί εμείς ξέρουμε πού θα στείλεις το παιδί σου αυτό το καλοκαίρι. Εσύ; Αθλητικές δραστηριότητες, ρομποτική, χορός, κολύμπι και πολλά άλλα. Τα summer camps των νοτίων προαστίων όχι μόνο θα διευκολύνουν τους γονείς μετά το κλείσιμο των σχολείων, αλλά, κυρίως, θα χαρίσουν στα παιδιά ένα αξέχαστο καλοκαίρι γεμάτο πρωτόγνωρες εμπειρίες, νέους φίλους και ατελείωτο παιχνίδι!

Share this

Summer Camp στο Garage

Το Garage είναι ένα καινοτόμο εξωσχολικό περιβάλλον, ένα hub τεχνολογίας μοναδικό στο είδος του, που σκοπό έχει να  διευρύνει το μυαλό των παιδιών μέσα από τις τεχνολογικές δεξιότητες και να τα οδηγήσει στο μαγικό κόσμο των νέων τεχνολογιών και των θετικών επιστημών με τη διδακτική αμεσότητα του βιώματος.

Φέτος το καλοκαίρι, στο Garage εμπνεύστηκαν ένα συναρπαστικό Summer Camp, με κεντρική θεματική τις έξυπνες συσκευές (smart machines) στην καθημερινότητά μας και τη μεταξύ τους επικοινωνία και διασύνδεση (5G).

Επίσης, έχουν συνδυαστεί τα παραδοσιακά παιχνίδια με τη ρομποτική (κατασκευές-προγραμματισμός), τη μηχανική (3D design- 3D printing) και τα μαθηματικά (έννοιες- λογική), δημιουργώντας ένα τεχνολογικό “roller coaster”.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα, διάρκειας 5 εβδομάδων, έχει χωριστεί σε 5 διαφορετικές θεματικές ενότητες, στις οποίες οι μαθητές θα ανακαλύψουν όλες τις εξυπνές συσκευές που χρησιμοποιούν ή θα χρησιμοποιήσουν στο μέλλον, προκειμένου να διευκολύνουν την απαιτητική καθημερινότητα.

Πιο αναλυτικά:

1η εβδομάδα :  28/06 – 02/07
Θεματική: ΕΞΥΠΝΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ – SMART INDUSTRIES

Τα πρωτοποριακά επιτεύγματα του παρελθόντος γίνονται ένα τεχνολογικό ταξίδι περιπέτειας και γνώσης για τους μαθητευόμενους επιστήμονες της μηχανικής, καθώς καλούνται να τα αποκωδικοποιήσουν! Η τεχνητή ευφυΐα, το διαδίκτυο των πραγμάτων, η τρισδιάστατη εκτύπωση και άλλες σημαντικές εξελίξεις θα αλλάξουν ριζικά το εμπόριο τα επόμενα χρόνια. Με όπλο τη γνώση του τότε, ο κοχλίας του Αρχιμήδη παίρνει σάρκα και οστά σε ένα σύγχρονο εργοστάσιο. Οι προγραμματιστές μας θα μάθουν πώς η τεχνολογία επηρέασε τη βιομηχανία και το εμπόριο, και θα προγραμματίσουν ένα καινοτόμο ρομποτικό σύστημα.

2η εβδομάδα: 05/07 – 09/07
Θεματική: ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ & ΕΞΥΠΝΑ ΣΠΙΤΙΑ – SMART CITY & SMART HOME

Μέσα από δοκιμασίες προγραμματισμού και κατασκευών, οι μαθητές θα χρησιμοποιήσουν βασικές αρχές της ρομποτικής και της μηχανικής και θα ασχοληθούν με τεχνολογίες laser και 3D printing, προκειμένου να συναρμολογήσουν το δικό τους έξυπνο, σύγχρονο σπίτι! Ένα ενεργειακό πάρκο θα αποτελεί τη βάση της εβδομάδας αυτής, το οποίο θα τροφοδοτεί με ενέργεια και με χρήσιμες πληροφορίες τους κατοίκους της γειτονιάς. Οι μακέτες των σπιτιών που θα δημιουργήσουν οι μαθητές θα επικοινωνούν μεταξύ τους και θα επωφελούνται από το πάρκο με κάθε δυνατό τρόπο.

3η εβδομάδα: 12/07 – 16/07
Θεματική: ΕΞΥΠΝΗ ΥΓΕΙΑ & ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ – SMART HEALTH & BIOTECHNOLOGY

Χρησιμοποιείς smart watch; Έχεις παραγγείλει ήδη εξοπλισμό Fit-Bit; Είσαι γιατρός του εαυτού σου; Αν είσαι μαθητής και θέλεις να εξερευνήσεις την τεχνολογία που κρύβεται πίσω από τις έξυπνες συσκευές, η εβδομάδα αυτή είναι σχεδιασμένη για σένα. Οι μαθητές, με τη βοήθεια της ρομποτικής, της μηχανικής, του προγραμματισμού, δομικών υλικών και εργαστηριακού εξοπλισμού βιολογίας, θα εξοικειωθούν με τις επιστήμες της βιολογίας, της χημείας και των μαθηματικών. Οι μετρήσεις από τα ρομποτικά συστήματα που θα δημιουργηθούν, θα αποτελούν αντικείμενο μελέτης και διερεύνησης.

4η εβδομάδα: 19/07 – 23/07
Θεματική: ΕΞΥΠΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΔΙΑΣΤΗΜΑ – SMART TRANSPORTATION & SPACE

Το θέμα για αυτή την εβδομάδα αποτελεί η «Επικοινωνία των ΜΜΜ». Οι μαθητές, ως πολίτες του σύγχρονου κόσμου, θα κατανοήσουν τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στα ΜΜΜ προκειμένου να αυτοματοποιηθούν και να καλύπτουν τις ανάγκες μας. Ένα αυτοδιοικούμενο όχημα θα είναι πηγή έμπνευσης και μάθησης. Επιπλέον, στη διάρκεια της εβδομάδας, οι μαθητές θα μάθουν και θα μελετήσουν τις μεταφορές στο διάστημα και με ποιο τρόπο θα είναι εφικτές για τον άνθρωπο. Με εργαλεία εξερεύνησης μηχανικής και ρομποτικής, θα σχεδιάσουν σύγχρονα μεταφορικά μέσα επίγεια και διαστημικά. Κάρτες με δοκιμασίες και σύγχρονα παιχνίδια είναι το κλειδί για τις ανακαλύψεις τους!

5η εβδομάδα: 26/07 – 30/07
Θεματική: ΕΞΥΠΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ – SMART ENVIRONMENT & GREEN ENERGY

Η Γη αποκαλύπτει σιγά σιγά τα μυστικά της καθώς έχει τεράστια φυσική δύναμη. Με καινοτόμα εργαλεία το laser 3D και το 3D printing, οι μαθητές θα ζωντανέψουν σε μακέτα σύγχρονες ανεμογεννήτριες, γεωτρύπανα και ενεργειακά πάνελ, τα οποία θα αξιοποιηθούν από τον σύγχρονο άνθρωπο. Μέσα από αυτό το ταξίδι, οι μαθητές θα λατρέψουν τη φύση και θα κατανοήσουν την ενεργειακή της δύναμη που ξεκινά από τη θάλασσα και φτάνει μέχρι τον ήλιο.

Κόστος

180€ για κάθε εβδομάδα
345€ για 2 εβδομάδες
500€ για 3 εβδομάδες
650€ για 4 εβδομάδες
810€ για 5 εβδομάδες

Στις τιμές περιλαμβάνονται τα 3 γεύματα δεκατιανό-μεσημεριανό-απογευματινό και τα υλικά των μαθημάτων.

Συνολική διάρκεια προγράμματος: 5 εβδομάδες (από 28/6 μέχρι 30/7)

Ηλικίες: 6 – 12 ετών
Ο μέγιστος αριθμός παιδιών ανά εβδομάδα είναι 20, χωρισμένα σε 2 γκρουπ: 10 παιδιά 6-8 ετών και 10 παιδιά 9-12 ετών.

Ωράριο: Δευτέρα με Παρασκευή, 8:30-17:00

Email: glyfada@garage.edu.gr

Για περισσότερες πληροφορίες: https://garage.edu.gr/summer-camp-2021/

Μπιζζζ Summer Camp στο Arena Varis Club

Σε ένα μοναδικό χώρο έκτασης 10 στρεμμάτων, με ένα περιβάλλον φυσικού κάλλους και διακριτικής πολυτέλειας, το Arena Varis Club προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες άθλησης και αναψυχής.

Το Summer Camp στο Arena Varis Club αρχίζει με το κλείσιμο της σχολικής χρονιάς, από τις 28 Ιουνίου ως τις 13 Αυγούστου 2021 και συνεχίζεται από τις 30 Αυγούστου ως τις 10 Σεπτεμβρίου 2021.

Το Summer Camp στο Arena Varis Club περιλαμβάνει ποικίλες δράσεις για παιδιά ηλικίας από 3 – 15 ετών, τα οποία χωρίζονται σε μικρές ομάδες των 13 ατόμων, με βάση την ηλικίας τους.

Πιο συγκεκριμένα ο διαχωρισμός γίνεται ως εξής:

Pre-junior Summer Camp για παιδιά ηλικίας 3-6 ετών

Junior Summer Camp για παιδιά 7-9 ετών

Athletic Summer Camp για παιδιά 10-12 ετών

Teenager Summer Camp για παιδιά 13-15 ετών

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

 • Παιχνίδια και κολύμπι στην παραλία της Αγ. Μαρίνας
 • Μπάσκετ
 • Ποδόσφαιρο
 • Μίνι τένις
 • Χορό
 • Κηπουρική και επαφή με τα ζώα του αγροκτήματος
 • Εκμάθηση πολεμικών τεχνών
 • Ιστιοπλοΐα σε συνεργασία με τον Ν.Α.Ο Κέκρωψ (παραλία Αγ. Μαρίνας)
 • Παιδαγωγικά και ομαδικά παιχνίδια

Σε όλα τα τμήματα παρέχεται δωρεάν δεκατιανό. Υπάρχει, επίσης, δυνατότητα μεταφοράς των παιδιών από το σπίτι τους, από όλες τις περιοχές της Αττικής.

Σε όλα τα παιδιά παρέχεται ατομική και ιδιωτική ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Στις εγκαταστάσεις του Arena Varis Club τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης της διασποράς του Covid-19 και έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την καλύτερη ασφάλεια των παιδιών.

Όλο το προσωπικό εφαρμόζει το υποχρεωτικό μέτρο του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης από τον κορωνοϊό COVID-19 (self-test) σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο του υπ. Εσωτερικών.

Σε κάθε τμήμα υπάρχει συγκεκριμένος προπονητής, ο οποίος  αναλαμβάνει τα παιδιά καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

Συνολική διάρκεια προγράμματος: 9 εβδομάδες (28/06 – 13/08 & 30/08 – 10/09)

Ηλικίες: 3-15 ετών

Κόστος:

100€/εβδομάδα η συμμετοχή

30€/εβδομάδα το μεσημεριανό γεύμα

Μεταφορά από και προς το camp (door to door), με extra οικονομική χρέωση και οι τιμές διαφοροποιούνται ανάλογα με την περιοχή.

*Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο  ΦΠΑ 24%

Ωράριο: Δευτέρα με Παρασκευή, 8:00-15:00 με δυνατότητα επέκτασης ωραρίου ως τις 17:00 (5€/ ώρα)

Για περισσότερες πληροφορίες:

Facebook: https://www.facebook.com/Arena-Varis-Club-1458483867792975/

Email: info@bizparty.gr

www.bizparty.gr

Summer Camp στο Forty Love Sports Club

Τι θα λέγατε να περάσει το παιδί σας αυτό το καλοκαίρι δημιουργικές και ξένοιαστες στιγμές σε ένα μοναδικό πολυχώρο, συνδυάζοντας διαφορετικά είδη αθλητισμού σε έναν εξαιρετικά σχεδιασμένο χώρο;

Το Forty Love, με τη λήξη του σχολικού έτους και μέχρι το τέλος του Ιουλίου, έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα καλοκαιρινής απασχόλησης για τα παιδιά, δίνοντάς τους μία διέξοδο χαράς, δημιουργίας και άθλησης σε ένα οικογενειακό περιβάλλον με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις.

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 5 εβδομάδες, από Δευτέρα ως Παρασκευή, 8:00-16:00. Τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν σε μία ή περισσότερες περιόδους εφόσον το δηλώσουν έγκαιρα στη γραμματεία.

Υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς με λεωφορείο απο κομβικούς σταθμούς για την καλύτερη εξυπηρέτηση των γονιών.

Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στο σπιτικό, υγιεινό φαγητό, με την εμπειρία, την αισθητική και την ιδιαίτερη φροντίδα της κυρίας Διαμάντως, που είναι υπεύθυνη για την κουζίνα. Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής περιλαμβάνει πρόγευμα (τοστ-χυμό) και κυρίως γεύμα (διαφορετικό κάθε μέρα), με υπέροχες σπιτικές συνταγές, όπως μπιφτέκια με πατάτες, παστίτσιο, πίτσα και πολλά άλλα.

Οι δραστηριότητες στις οποίες μπορούν να συμμετέχουν τα παιδιά είναι πολλές και καλύπτουν όλα τα ενδιαφέροντα. Πιο αναλυτικά:

 • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, στίβος, padel tennis, μουσικοκινητική αγωγή, μοντέρνοι και παραδοσιακοί χοροί, ρυθμική, μπαλέτο.
 • ΠΙΣΙΝΑ
  Καθημερινό πρόγραμμα με ευχάριστα και διασκεδαστικά παιχνίδια στο νερό, υπό την επίβλεψη καθηγητών φυσικής αγωγής με ειδικότητα στην κολύμβηση.
 • ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
  Τσουβαλοδρομίες, παιχνίδια χαμένου θησαυρού, κ.α
 • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
  Εργαστήρι σοκολάτας, αγγειοπλαστική, κατασκευή παγωτού.
 • ΣΤΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ
  Ένα ευχάριστο πρόγραμμα όπου τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα λουλούδια και τα οπωροκηπευτικά,  σκαλίζοντας, φυτεύοντας και ποτίζοντας τον κήπο τους.
 • ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ
 • ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ
 • ΩΡΕΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ
  Ανάγνωση παραμυθιών, προβολή κινούμενων σχεδίων.

Στις εγκαταστάσεις του Forty Love τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης της διασποράς του Covid-19 και έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την καλύτερη ασφάλεια των παιδιών.

Πιο συγκεκριμένα:

 • Η προσέλευση των παιδιών θα γίνεται στις 08:00, όπου όλα τα παιδιά θα θερμομετρούνται.
 • Όλα τα παιδιά θα προσκομίσουν γνωμάτευση από παθολόγο ότι  είναι υγιή και θα πρέπει να κάνουν self-test πριν την έναρξη κάθε εβδομάδας.
 • Όλο το προσωπικό είναι υγιές, ελέγχεται σε τακτική βάση, θερμομετριέται κάθε πρωί και θα διενεργεί self-test, βάσει των οδηγιών που ισχύουν για τους εργαζομένους.
 • Τα τμήματα που θα δημιουργηθούν θα είναι ολιγομελή και θα έχουν τον ίδιο γυμναστή καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.
 • Για τα γεύματα, το προσωπικό που παρέχει το πρωινό και το μεσημεριανό θα φοράει γάντια και μάσκα και το κάθε τμήμα θα τρώει ξεχωριστά και με τις απαραίτητες αποστάσεις.
 • Για το κάθε τμήμα που θα είναι στην πισίνα, θα τηρείται ο επιτρεπόμενος αριθμός παιδιών, βάσει τετραγωνικών της πισίνας.
 • Οι περισσότερες δραστηριότητες θα πραγματοποιούνται κυρίως σε εξωτερικούς χώρους χωρίς να έρχονται σε επαφή τα τμήματα. Ο εξοπλισμός θα πλένεται με σαπούνι/ απορρυπαντικό και νερό και στο τέλος κάθε ημέρας θα εφαρμόζεται απολυμαντικό.

Τιμές

Εβδομαδιαίο Κόστος 150€

Λεωφορείο 37€ / βδομάδα / παιδί

Drop in 40€ / ημέρα

Δυνατότητα Φύλαξης το διάστημα 16:00-18:00 με 6,5€ / παιδί / ώρα

Εκπτώσεις

Προπληρωμή 2 εβδομάδων -10%, 273€

Προπληρωμή 3 εβδομάδων -15%, 385€

Προπληρωμή 4 εβδομάδων -20%, 496€

Κάθε επιπλέον παιδί της ίδιας οικογένειας έχει 10% έκπτωση στο κόστος των εβδομάδων.

** Εξόφληση περιόδου πριν την έναρξη

Επικοινωνία και κρατήσεις

Forty Love: Τ. 210 9653622- Κ. 6983825009, E-mail: info@forty-love.gr

Real Kid: Τ. 2110198503-2110150411- Κ. 6977590602-6973748163, E-mail: info@realkid.gr

Συνολική διάρκεια προγράμματος: 5 εβδομάδες (28/06 – 30/07)

Ηλικίες: 5-12 ετών

Ωράριο: Δευτέρα με Παρασκευή, 8:00-16:00

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.fortylove.gr/view_page/15/summer-camp

Facebook: https://www.facebook.com/fortylovevari

Summer Camp στα Εκπαιδευτήρια Γεωργίου Ζώη

Τα Εκπαιδευτήρια Γεωργίου Ζώη, πρωτοπόροι στο χώρο της εκπαίδευσης, καθώς λειτουργούν από το 1974, διοργανώνουν με ευθύνη και συνέπεια για 18η συνεχή χρονιά, το Summer Camp για παιδιά ηλικίας 3-14 ετών.

Τα ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά προγράμματα του Summer Camp έχουν υλοποιηθεί από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, του ωδείου, τους καθηγητές φυσικής αγωγής και των αθλητικών ομίλων, με σκοπό να ψυχαγωγήσουν και να ξεκουράσουν τα παιδιά, δίνοντάς τους νέες εμπειρίες και καινούριους φίλους, ώστε να αρχίσουν την καινούρια σχολική χρονιά γεμάτα δύναμη και ζωντάνια.

Τα προγράμματα χωρίζονται ως εξής:

Kids club (3-5 ετών): αθλητικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα για τους μικρότερους φίλους μας

Arts and sports club (5-9 ετών): αθλητικό, καλλιτεχνικό, θεατρικό και μουσικό πρόγραμμα

Sports and swimming club (5-14 ετών): αθλητικό πρόγραμμα με καθημερινή επίσκεψη στη θάλασσα

Adventure club (12-14 ετών): σπάνιες και περιπετειώδεις δραστηριότητες

Οι δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχουν τα παιδιά, μοιρασμένες στα αντίστοιχα clubs είναι:

 • ρομποτική
 • ποδόσφαιρο
 • καλαθοσφαίριση (basket)
 • πετοσφαίριση (volley)
 • παιδαγωγικά παιχνίδια
 • επιτραπέζια παιχνίδια
 • ενόργανη γυμναστική
 • ρυθμική γυμναστική
 • kid’s yoga
 • pilates
 • let’s zumba
 • τοξοβολία
 • τραμπολίνο
 • jiu jitsu
 • πινγκ πονγκ
 • μίνι γκολφ
 • μοντέρνος χορός
 • κολύμβηση
 • θεατρικό παιχνίδι
 • καλλιτεχνικό εργαστήρι
 • μουσική προπαιδεία
 • σινεμά

Παράλληλα, διάφορες εκδηλώσεις και δράσεις κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών, όπως: ημέρα παραδοσιακών – ξεχασμένων παιχνιδιών, ημέρα μεταμφίεσης, κατασκηνωτικά παιχνίδια συνεργασίας (ροντέο), παιχνίδι χαμένου θησαυρού, δημιουργία λαχανόκηπου, water day, ημέρα μαγείας, διαγωνισμοί χορού και καραόκε. Επίσης, τουλάχιστον μια εκδρομή πραγματοποιείται ανά εβδομάδα σε πάρκα και παιδότοπους.

Χρήσιμες πληροφορίες

 • Προσεκτική τήρηση των πρωτοκόλλων κατά του Covid-19.
 • Δίνεται η δυνατότητα παραλαβής και παράδοσης των παιδιών στην πόρτα σας.
 • Καθημερινή παρουσία νοσηλεύτριας στο χώρο του σχολείου και ιατρού στη θάλασσα.
 • Μετά το πέρας του προγράμματος και μέχρι τις 16:00 ή 17:00, λειτουργεί Τμήμα Δημιουργικής Απασχόλησης σε προαιρετική βάση.
 • Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να τρώνε από το μαγειρείο της σχολής.
 • Το πρόγραμμα εκδρομών και δραστηριοτήτων είναι ενδεικτικό και προσαρμόζεται κατάλληλα, σύμφωνα με τους υγειονομικούς περιορισμούς.

Συνολική διάρκεια προγράμματος: 7 εβδομάδες (28/06 – 30/07 & 30/08 – 10/09)

Ηλικίες: 3-14 ετών

Ωράριο: Δευτέρα με Παρασκευή, 8:00-14:45 με δυνατότητα επέκτασης ωραρίου ως τις 17:00

Κόστος:

80€ χωρίς σχολικό και 100€ με σχολικό για το Kids club & Arts and sports club

110€ χωρίς σχολικό και 130€ με σχολικό για το Sports and swimming club

145€ χωρίς σχολικό και 165€ με σχολικό για το Adventure club

Κόστος εγγραφής: 10€ (µε την εγγραφή δώρο µπλουζάκι και καπέλο)

*10% μείωση για επιλογή 4 εβδομάδων και 10% μείωση και δωρεάν εγγραφή για επιλογή 5 ή 6 εβδομάδων

Δημιουργική απασχόληση: 20€ την εβδομάδα

Φαγητό από το μαγειρείο: 25€ την εβδομάδα

E-mail: info@zois-school.gr

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.zois-school.gr/camp/

Summer Camp στο Star Sport Club

Το αθλητικό κέντρο Star Sport Club είναι ένας από τους μεγαλύτερους πολυχώρους αθλητισμού και εκδηλώσεων στην Αττική. Παρέχει υπηρεσίες αθλητισμού και ψυχαγωγίας από τα τέλη του 2011 και διαθέτει περισσότερα από 700 ενεργά μέλη στις βασικές του δραστηριότητες, δηλαδή τη σχολή ποδοσφαίρου Ολυμπιακός Βούλας, τη σχολή Beach Volleyball και την Chatzinikolaou Tennis Academy.

Πιστό στα καλοκαιρινά ραντεβού με τους μικρούς φίλους του, φέτος διοργανώνει αθλητικό summer camp από τις 28 Ιουνίου ως τις 30 Ιουλίου, Δευτέρα ως Παρασκευή, 8.00-17.00, για παιδιά από 5 ως 15 ετών.

Η τοποθεσία όπου βρίσκεται το Star Sport Club είναι μία περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, δίπλα ακριβώς στη θάλασσα, δίνοντας τη δυνατότητα στα παιδιά να πηγαίνουν στην παραλία χωρίς κανένα κίνδυνο.

Ένα ακόμη πλεονέκτημα του Club είναι ότι φιλοξενείται σε μία τεράστια έκταση, οπότε υπάρχει άπλετος χώρος για όλες τις δραστηριότητες και στο πλαίσιο των προφυλάξεων από τον κορωνοϊό Covid-19, τα παιδιά μπορούν να διατηρούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις μεταξύ τους.

Το πρόγραμμα που ακολουθούν τα παιδιά είναι σχεδιασμένο από την έμπειρη ομάδα εκπαιδευτών του Star Sport Club. Οι παιδαγωγοί, που συνεργάζονται με το Club όλο το χρόνο, είναι ειδικευμένοι δάσκαλοι και γυμναστές.

Τα παιδιά χωρίζονται σε ολιγομελείς ομάδες με κριτήριο την ηλικία, ενώ σε κάποιες δραστηριότητες συνυπολογίζεται το φύλο και το αγωνιστικό επίπεδο.

Ακολουθώντας πάντα τις κρατικές οδηγίες, το πρόγραμμα περιλαμβάνει αθλητικές δραστηριότητες, καλλιτεχνικό εργαστήριο, δημιουργική απασχόληση και θεματικές εβδομάδες.

Πιο συγκεκριμένα, οι αθλητικές δραστηριότητες που μπορούν να συμμετέχουν τα παιδιά είναι:

 • Ποδόσφαιρο
 • Τένις
 • Tae Kwon do
 • Χορός
 • Τοξοβολία
 • Κολύμπι στη θάλασσα

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι παραπάνω δραστηριότητες πραγματοποιούνται καθημερινά στο Club.

Χρήσιμες πληροφορίες

 • Περιλαμβάνεται διατροφή (δεκατιανό και μεσημεριανό γεύμα) με σπιτικές συνταγές, που βασίζονται σε υγιεινά φαγητά, σαλάτες, καθώς επίσης και φρούτα.
 • Υπάρχει μόνιμη παρουσία ιατρού στο χώρο και ναυαγοσώστης.
 • Τα παιδιά θα πρέπει να κάνουν ένα self-test στην αρχή κάθε εβδομάδας.
 • Όλοι οι παιδαγωγοί και το προσωπικό υποβάλλονται σε δύο self-tests ανά εβδομάδα.

Συνολική διάρκεια προγράμματος: 5 εβδομάδες (28/06 – 30/07)

Ηλικίες: 5-15 ετών

Κόστος: 135€ την εβδομάδα

*10% έκπτωση στο δεύτερο παιδί της οικογένειας

Ωράριο: Δευτέρα με Παρασκευή, 8:00-17:00
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 211 4030455

E-mail: info@starsportclub.gr

Για περισσότερες πληροφορίες: www.starsportclub.com

Summer Camp από τη South BC Academy

Η South BC Αλίμου διοργανώνει για 8η συνεχή χρονιά στον Άλιμο, το απογευματινό Summer Basketball Camp για παιδιά 5 έως 14 ετών, 28 Ιουν. έως 15 Ιουλ. απογεύματα Δευτ. Τετ. Πέμπτη 18.15 με 20.00.

Τα Camp της South έχουν τιμήσει με την παρουσία τους από το 2013, αθλητές παγκοσμίου βεληνεκούς, όπως: ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο Νίκος Παππάς, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο Δήμος Ντικούδης, ο Χρήστος Σαλούστρος, ο Νίκος Γκίκας,  ο Δημήτρης Μαυροειδής, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς και η  Ελεάννα Χριστινάκη.

Η προπόνηση σύμφωνα με το κάθε ηλικιακό γκρουπ περιλαμβάνει άσκηση γενικών αθλητικών ικανοτήτων, εκμάθηση δεξιοτήτων καλαθοσφαίρισης, δημιουργικές και ευχάριστες δραστηριότητες (ομιλητές, βίντεο, διάδραση, παιχνίδια).

Ενόψει του 8ου Summer Camp της South o προπονητής του ανδρικού τμήματος του Α.Ο. Αμύντα (Α2 Εθνική κατηγορία) Μάης Κωνσταντινίδης δήλωσε: “Την 1η χρονιά λειτουργίας της ακαδημίας South BC, μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση ο σχεδιασμός, το πλάνο το οποίο ακολουθούσατε πιστά, έτσι ώστε να λειτουργήσει η ακαδημία σε πρότυπα που δεν ειναι συνηθισμένα στην χώρα μας. Είμαι σίγουρος ότι τα αποτελέσματα στην παραγωγή αθλητών και στην σωστή ανέλιξη των τμημάτων θα είναι άμεσα και βέβαια.”

Ο Δήμος Ντικούδης πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής, δήλωσε σχετικά: “Είχα την τύχη να παρευρεθώ ένα από τα περασμένα καλοκαίρια στο Summer Camp της South και μου έκανε εντύπωση η αγάπη των ανθρώπων της ακαδημίας για το μπάσκετ και η χαρά των παιδιών που βρίσκονταν στο γήπεδο.”

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το Summer Camp της South, μπορείτε να δείτε στο www.gosouth.gr/camp ή στο 210 9886 357

Summer Camp στα Robotakia

Για αυτό το καλοκαίρι, τα Robotakia ετοίμασαν για τους μαθητές τους, με πολύ αγάπη και κέφι, ένα μοναδικό Summer Camp!

Τα παιδιά θα ευχαριστηθούν ένα κόσμο υψηλής τεχνολογίας, με πολύ Ρομποτική, και όχι μόνο. Μηχανικές κατασκευές, τρισδιάστατη σχεδίαση, κατασκευή ηλεκτρονικών παιχνιδιών, τρισδιάστατη εκτύπωση, ηλεκτρονικά κυκλώματα και άλλες εκπλήξεις περιμένουν τους εκκολαπτόμενους επιστήμονες του μέλλοντος!

Τα εργαστήρια αυτά, είναι οργανωμένα στις εξής θεματικές:

Ταξίδι στον Άρη, Έξυπνος κόσμος, και Προστατεύοντας τη Γη!

To Summer Camp περιλαμβάνει καθημερινά δύο δίωρα καθοδηγούμενα εργαστήρια με την παραπάνω θεματολογία. Επιπλέον, περιλαμβάνει δύο δίωρα ανοικτά εργαστήρια (Open Labs), δηλαδή εργαστήρια όπου τα παιδιά θα μπορούν να εφαρμόζουν αυτά που μαθαίνουν, επιλέγοντας εκείνα με τι ακριβώς θα ασχοληθούν και τι θα φτιάξουν. Τα Open Labs γίνονται με την επίβλεψη και βοήθεια των δασκάλων του κέντρου, και χρήση όλου του διαθέσιμου εξοπλισμού. Επιπλέον, στα open lab τα παιδιά μπορούν να αναπληρώσουν εργαστήρια από τους ετήσιους κύκλους, που έχασαν λόγω της πανδημίας, με την καθοδήγηση των δασκάλων τους.

Τα παιδιά χωρίζονται σε τμήματα με βάση την ηλικία και την εμπειρία τους. Τα τμήματα είναι όπως πάντα ολιγομελή και τηρούνται όλα τα ενδεδειγμένα προληπτικά μέτρα. Επίσης, τα παιδιά φέτος θα εργαστούν ατομικά, με ξεχωριστό εξοπλισμό ανά παιδί. Ο εξοπλισμός απολυμαίνεται προτού χρησιμοποιηθεί από άλλο παιδί και δεν αλλάζει χέρια εντός της ίδιας ημέρας.

Προτείνονται:

 • στα παιδιά που τον Σεπτέμβριο θα πάνε 1η ή 2α δημοτικού να εγγραφούν στο τμήμα για παιδιά 6-8 ετών.
 • στα παιδιά που τον Σεπτέμβριο θα πάνε 3η ή 4η δημοτικού να εγγραφούν στο τμήμα για παιδιά 8-10 ετών.
 • στα παιδιά που τον Σεπτέμβριο θα πάνε 5η ή 6η δημοτικού ή 1η Γυμνασίου να εγγραφούν στο τμήμα για παιδιά 10-12 ετών.

Το ημερήσιο πρόγραμμα είναι ενδεικτικά το εξής:

 • Από τις 08:00 έως τις 10:00 θα υπάρχει ελαστική προσέλευση και Open Lab.
 • Στη συνέχεια, από τις 10:00 έως τις 12:00 ακολουθεί δίωρο εργαστήριο σε μία από τις θεματικές ενότητες που αναφέρονται παραπάνω.
 • Το μεσημέρι από τις 12:00 μέχρι τις 13:00, διάλειμμα για φαγητό. Μπορείτε να φέρετε το φαγητό τους, ή να παραγγείλετε κάτι για αυτά.
 • Μετά το φαγητό, από τις 13:00 μέχρι τις 15:00 τα παιδιά παρακολουθούν το δεύτερο εργαστήριο της ημέρας.
 • Κλείνοντας, από τις 15:00 μέχρι τις 17:00 θα γίνεται ελαστική αποχώρηση και Open Lab!

Κάθε περίοδος του summer camp διαρκεί 1 εβδομάδα και υπάρχουν οι 5 παρακάτω διαθέσιμες περίοδοι:

 • Από Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021 έως Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021
 • Από Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021 έως Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021
 • Από Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021 έως Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021
 • Από Δευτέρα 19  Ιουλίου 2021 έως Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021
 • Από Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021 έως Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

20 ώρες ανοικτών εργαστηρίων και 20 ώρες καθοδηγούμενων εργαστηρίων θα χαρίσουν στα παιδιά μια ανεπανάληπτη εμπειρία τεχνολογίας. Το κόστος συμμετοχής ανά εβδομάδα είναι 160€. Τα εργαστήρια διαφέρουν από τη μία εβδομάδα στην άλλη και έτσι τα παιδιά μπορούν να επιλέξουν να συμμετέχουν περισσότερες από μία εβδομάδες.

Λόγω των προληπτικών μέτρων, οι θέσεις είναι εξαιρετικά περιορισμένες. Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας ηλεκτρονικά στο https://www.robotakia.gr/programmata-spoudon/summer-camp/summer-camp/ ή τηλεφωνικά στο 2109629999 καθημερινές από τις 14:00 μέχρι τις 21:00 και Σάββατα από τις 09:00 μέχρι τις 18:00.