X

Τα πιο λαχταριστά παγωτά που πρέπει να δοκιμάσεις αυτό το καλοκαίρι

Ψάξαμε σε όλα τα νότια προάστια για τα καλύτερα παγωτά και τα παρουσιάζουμε.

Share this

Καλοκαίρι χωρίς παγωτό απλά δεν γίνεται. Για να σε δροσίσουμε και αυτή τη σεζόν, ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο γευστικά, τα πιο απολαυστικά, τα πιο ιδιαίτερα παγωτά που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις, αν θες να κάνεις λίγο πιο ενδιαφέρον αυτό το γευστικό καλοκαίρι. Από το Παλαιό Φάληρο μέχρι τη Βουλιαγμένη, δοκίμασε μια μπάλα από τα παρακάτω παγωτά και θα μας θυμηθείς.

Waffle House

Σταθερή αξία στη Βουλιαγμένη εδώ και πολλά χρόνια. Γιατί τι καλύτερο από το να απολαμβάνεις μια φρεσκοψημένη βάφλα και τις αγαπημένες σου γεύσεις παγωτού, έχοντας θέα τη θάλασσα; Η νησιώτικη αυλή του σε ταξιδεύει αβίαστα σε καλοκαιρινούς προορισμούς (ακόμη και το χειμώνα), ενώ βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την πολύβουη Αθήνα. Το μαγαζί με “καταγωγή” από τη Νάξο, και με κατάστημα επίσης στην Πεντέλη, δεν ενδιαφέρεται απλώς να φτιάξει καλό παγωτό, αλλά το καλύτερο.

Το αγαπημένο Waffle House, λοιπόν, που έχει γράψει ιστορία, έχει γίνει η εθιστική μας συνήθεια. Tα γνωστά Waffins του, που ουσιαστικά είναι μπουκίστες βάφλας και συνοδεύονται από την αγαπημένη σου γεύση παγωτού και τα διάσημα Waffy Burgers -ναι όπως άκουσες, μπέργκερς- σε κάνουν να ξεχνάς όσα ήξερες μέχρι τώρα. Με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, αγνά υλικά και αγάπη για την τέχνη τους, δημιουργούν τις πιο νόστιμες γεύσεις, που θα σε κάνουν σίγουρα να κολλήσεις. Για αυτό άλλωστε το Waffle House συνεχίζει εδώ και χρόνια να αποτελεί το σήμα κατατεθέν των Νοτίων.

Ακόμα και αν δοκιμάσεις μια φορά τα προϊόντα τους, δεν θα σου είναι αρκετή. Οι γεύσεις συνεχώς ανανεώνονται, με αποτέλεσμα να πηγαίνεις, να ξαναπηγαίνεις και πάντα να δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα σε εκπλήξει. Μερικές νέες προσθήκες είναι τα Brookie, Yogurt Tropical Inspiration και Wafer Crunchy Cone. Στα all time αγαπημένα μας βάζουμε το μωσαϊκό, το Cheesecake, το γιαούρτι αγριοκέρασο, το φιστίκι, τη Banoffee και τη Stracciatella, ενώ στις πιο ιδιαίτερες και όχι τόσο κλασικές γεύσεις θα λέγαμε τα Waffle House Cream, Κιουνεφέ, σοκολάτα μαυροδάφνη και Aegean Sea Salt.  Επομένως, καθώς γυρίζεις από την παραλία και αναζητάς κάτι δροσερό και ταυτόχρονα ποιοτικό, μη ξεχάσεις να κάνεις ένα σύντομο stop στο αγαπημένο στέκι της Βουλιαγμένης, ώστε να ολοκληρώσεις με τον καλύτερο τρόπο τη μέρα σου.

Iceroll

Το IceRoll, με μοναδικούς συνδυασμούς και πρωτοποριακές ιδέες, έρχεται να μας υπενθυμίσει γιατί αγαπάμε τόσο πολύ το παγωτό. Με καταστήματα στη Ρόδο, τη Γλυφάδα, το Μοναστηράκι, το Χαλάνδρι και -το πιο πρόσφατο- στο Περιστέρι, προσφέρει μια τεράστια ποικιλία και μια τρομερή γευστική εμπειρία, χωμένη στα απολαυστικά και δροσερά ρολάκια παγωτού. Αποτελεί από το ξεκίνημά του, το αγαπημένο meeting point των ice creamers (και όχι άδικα), αφού οι γεύσεις του παραμένουν αυθεντικές, δημιουργικές και πεντανόστιμες.

Εδώ το παγωτό είναι εμπειρία. Αρχικά, η διαδικασία γίνεται ακριβώς μπροστά στα μάτια σου, με το φρέσκο γάλα, που απλώνεται πάνω στην παγωμένη πλάκα, να αναμυγνύεται με φρούτα, σοκολάτες, ξηρούς καρπούς, σιρόπια, μέχρι και αλκοολούχα ποτά. Μπορείς να διαλέξεις μια από τις έτοιμες γεύσεις, αλλά μπορείς να δημιουργήσεις και μόνος σου τη γεύση της επιλογής σου. Τι καλύτερο;

Μάλιστα, ανανέωσαν μόλις τον κατάλογό τους, προσθέτονας μια καινούρια βάση, μετά από 3,5 χρόνια λειτουργίας. Ο λόγος για το γάλα αμυγδάλου, το οποίο, όπως και το γάλα καρύδας, προσφέρει άπειρες vegan επιλογές. Δεν συναντάς, κιόλας, συχνά γάλα αμυγδάλου στο παγωτό σου. Δεν έχει συντητηρικά, δεν έχει καθόλου τεχνητά πρόσθετα, είναι τελείως natural. Σύντομα θα έχουν και πολλές νέες γεύσεις στα παγωτά, γεγονός που θα μας οδηγήσει αυτόματα σε κάποιο κατάστημά τους για να τις δοκιμάσουμε. Δεν θα λείπουν βέβαια και οι κλασικές γεύσεις που έχουμε -φυσικά- δοκιμάσει και τις προτείνουμε ανεπιφύλακτα, όπως Peanut Frenzy (με φυστικοβούτυρο, αλατισμένα peanuts και καραμέλα), Cheesecake (φράουλα ή κεράσι) και το Σουφλέ Σοκολάτας (ένα ολόκληρο φρεσκοψημένο σουφλέ αναμειγνύεται με το φρέσκο γάλα και παγώνει μπροστά στα μάτια σου).

Bufala Gelato

Με έμφαση πάντα στην ποιότητα και τις καλές πρώτες ύλες, το Bufala Gelato ακολουθεί καθημερινά τη δική του ιεροτελεστία, ετοιμάζοντας ολόφρεσκα παγωτά αλλά και επιδόρπια που έχουμε λατρέψει. Ένα από αυτά, όπως πολύ λογικά μπορεί να σκέφτηκες ήδη, είναι και το διάσημο πια buffle cone, η λαχταριστή και απίστευτα μυρωδάτη bubble βάφλα σε σχήμα κώνου, μια πρωτότυπη ιδέα που το Bufala Gelato έφερε πρώτο στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας τη street food εκδοχή της, για να την απολαμβάνουμε κάνοντας τη βόλτα μας.

Η βάφλα φτιάχνεται μπροστά σου, τη στιγμή που θα την παραγγείλεις, ενώ ήδη ακόμη πριν μπεις στο κατάστημα η μυρωδιά της ζεστής ζύμης που ακουμπάει την καυτή πλάκα της βαφλιέρας σου σπάει τη μύτη. Μπορείς να επιλέξεις κλασική ή σοκολατένια, ανάλογα με τα γούστα σου. Και οι δυο επιλογές αποτελούν εγγύηση απόλαυσης.

Στη συνέχεια, έρχεται η ώρα της επιλογής παγωτού. Αυτό φτιάχνεται καθημερινά από 100% φρέσκο βουβαλίσιο αλλά και αγελαδινό γάλα και θα το βρεις σε μια μεγάλη ποικιλία κλασικών αλλά και ιδιαίτερων γεύσεων. Εκτός από τη φημισμένη βάφλα σε κώνο, μπορείς να το συνοδεύσεις με pancakes, κλασική ανοιχτή βάφλα, κρέπα και φυσικά το μοσχομυρωδάτο χειροποίητο χωνάκι με βούτυρο που το νιώθεις από την πρώτη μπουκιά.

Καταστήματα Bufala Gelato θα βρεις στα νότια προάστια σε Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Νέα Σμύρνη αλλά και σε Κηφισιά, Χαλάνδρι και στο new entry στο Μοναστηράκι, ενώ μπορείς και να παραγγείλεις ό,τι λαχταράς με delivery από τα καταστήματα ή μέσα από τις πλατφόρμες efood και wolt. Επίσης τα απολαμβάνεις σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ρόδο.

Ορφέως 2, Βουλιαγμένη, τηλ.:210-8961800 / Βασιλέως Παύλου 80, Βούλα, τηλ.:2108954400 / Αρτέμιδος 1, Πλατεία Εσπερίδων, Γλυφάδα, τηλ: 2108946000 / 2ας Μαΐου 22, Νέα Σμύρνη, τηλ: 213 0210114

bufalagelato.com

Kazarte

Βρίσκεσαι με το αυτοκίνητό σου στη λεωφόρο Βουλιαγμένης με κατεύθυνση την παραλία. Δεν γίνεται να μην ανάψεις δεξί φλας και να στρίψεις στην οδό Αρτέμιδος, όπου θα βρεις το ζαχαροπλαστείο Kazarte για να προμηθευτείς το τέλειο παγωτό του. Φτιαγμένο με την παραδοσιακή ιταλική συνταγή και με τα πιο αγνά υλικά, το παγωτό του Kazarte βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα με τα πιο γευστικά, χειροποίητα παγωτά της πόλης. Θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων, όπως καϊμάκι, τιραμισού, τσουρέκι, φυστίκι και καραμέλα, αλλά και πιο δυσεύρετες επιλογές, όπως παγωτά με stevia και vegan μαύρη σοκολάτα. Οι μυρωδιές αλλά και οι γεύσεις θα σε ταξιδέψουν στα μακρινά στενά της ρομαντικής Ρώμης ή της γραφικής Φλωρεντίας, όπου το γνωστό gelato απογειώνει τη διάθεση και εντυπωσιάζει τους πάντες.

Οι επιλογές είναι δύο, όταν επισκέπτεσαι το Kazarte. Μπορείς αρχικά να κάτσεις στο μαγαζί και να παραγγείλεις μια βάφλα με την αγαπημένη σου μπάλα παγωτό, απολαμβάνοντας παράλληλα την ανατολίτικη ατμόσφαιρα που κυριαρχεί. Εναλλακτικά, μπορείς να πάρεις οικογενειακό παγωτό ή ακόμα και παγωτίνια για το σπίτι, και να τα καταβροχθίσεις στη δροσιά του μπαλκονιού σου. Σε κάθε περίπτωση, η απόλαυση είναι ίδια.

Οι δροσερές του επιλογές στα παγωτά, σε συνδυασμό με άλλα πολλά γλυκίσματα που μπορείς να προμηθευτείς, συνθέτουν το τέλειο καλοκαιρινό γεύμα. Επίσης, υπάρχει και το περίφημο μιλφέιγ του, το οποίο είναι γεμιστό με παγωτό (σκέψου κάτι σαν τούρτα παγωτό με βανίλια ή σοκολάτα για να επιλέξεις) και αν το δοκιμάσεις πραγματικά θα ενθουσιαστείς. Τέλος, υπάρχει μια ακόμα λαχταριστή επιλογή που δεν πρέπει να χάσεις, και αυτή είναι ο κορμός-παγωτό (με ζάχαρη ή χωρίς) είτε στην κλασική του γεύση, είτε με λευκή σοκολάτα και cranberries. Σκέτος πειρασμός!

 

Oh! La Low

Το  Oh! La Low, το ζαχαροπλαστείο της Γλυφάδας που ξέρει να μας εκπλήσσει ευχάριστα, υποδέχεται το καλοκαίρι με ένα δυναμικό new entry: Τα υπέροχα healthy παγωτά του.

Στην πλούσια βιτρίνα του θα βρεις γεύσεις no sugar, gluten free αλλά και vegan. Δοκιμάσαμε ήδη και προτείνουμε το vegan παγωτό βανίλια και οπωσδήποτε το -επίσης vegan- καϊμάκι. Αν θέλεις κάτι ιδιαίτερο, ζήτησε με κλειστά μάτια το παγωτό esspresso ή το παγωτό γιαούρτι με passion fruit. Τέλος, μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις τα sorbet του Oh! La Low, με γεύσεις όπως φράουλα και λεμόνι, που έχουν μόλις 85 και 49 θερμίδες αντίστοιχα!

The Cakers

Το καλοκαίρι έφτασε και έχουμε ήδη ξεκινήσει να μετράμε τα παγωτά που θα φάμε και φέτος. Αν λοιπόν έχεις θέσει τον πήχη ψηλά και θέλεις να σπάσεις το ρεκόρ σου, τότε ο απόλυτος προορισμός για εσένα είναι το Cakers στη Γλυφάδα, που μας έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές την ποιότητα των προϊόντων του και αυτή τη φορά μας δίνει μια εναλλακτική πρόταση για παγωτό.

Περνώντας από εκεί θα βρεις το πιο νόστιμο, guilt free και με γάλα αμυγδάλου παγωτό μηχανής που έχεις φάει ποτέ. Θα το βρεις σε γεύση βανίλια (ευωδιαστή και πεντανόστιμη που διακρίνεις ακόμα και τους κόκκους της!) σοκολάτα (μεστή και πλούσια όπως της πρέπει) ή ανάμεικτη, αν είσαι αναποφάσιστος. Το παγωτό σου θα συνοδεύσει μια ποικιλία από νόστιμα και τραγανά χωνάκια χρωματιστά, vegan ακόμα και gluten free.

Tip: Απόλαυσέ το στο χέρι κάνοντας βόλτα, αλλά ακόμη καλύτερα στα τραπεζάκια έξω από το Cakers, ή κέρασε τα παιδιά σου μετά το παιχνίδι σε μια από τις ομορφότερες  παιδικές  χαρές της Γλυφάδας, στη πλατεία Ξενοφώντος.

Captain’s Bakery

Το Captain’s Bakery στον Άλιμο έχει όνομα με ιστορία από το 1928 για το συγκλονιστικό του ψωμί, ωστόσο τα τελευταία χρόνια, αποτελεί έναν από τους πιο γνωστούς καλοκαιρινούς σταθμούς των νοτίων προαστίων, αφού έχει μείνει στο μυαλό κάθε νότιου και μη, σαν το σημείο που θα βρεις ένα από τα καλύτερα παγωτά της Αθήνας. Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί η μεγάλη ποικιλία σε γεύσεις και το έμπειρο προσωπικό σε φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στην ευτυχία.

Σ’ ένα από τα κεντρικότερα περάσματα του Αλίμου, πάνω στη Λεωφόρο Καλαμακίου, το Captain’s Bakery δημιουργεί καθημερινά στο εργαστήριό του αυθεντικό χειροποίητο παγωτό με τις πιο φρέσκιες πρώτες ύλες. Οι βιτρίνες ανανεώνονται καθημερινά, ανάλογα με τις εμπνεύσεις του pastry chef, Τάσου Τραχανά, ο οποίος φέτος ετοιμάζει ψαγμένες γεύσεις που δεν θα βρεις αλλού. Για του λόγου το αληθές, must επιλογή από την λαχταριστή βιτρίνα που σε κάνει να τα θέλεις όλα, είναι το cheesecake με εκμέκ κανταΐφι, βασισμένο δηλαδή σε κρέμα τυριού που αντί για μπισκότο, έχει σιροπιασμένο κανταΐφι και αμαρένα- συνδυασμός εκρηκτικός.

Για τους λάτρεις της σοκολάτας, ακόμη ένα best seller για φέτος είναι η σοκολάτα γάλακτος, φτιαγμένη από μονοποικιλιακή σοκολάτα με κομμάτια αφράτου brownie, ενώ all time classic επιλογή για την οποία φημίζεται το Captain’s Bakery είναι το καϊμάκι, με βουβαλίσιο γάλα, μαχλέπι και μαστίχα.

Αν θέλεις να τολμήσεις κάτι πραγματικά διαφορετικό, ζήτησε το παγωτό βανίλια με αλμυρή καραμέλα και πατατάκια (ναι, πατατάκια) βουτηγμένα σε σοκολάτα γάλακτος και η γεύση θα σε εκπλήξει πολύ ευχάριστα. Φυσικά όποτε και να περάσεις θα βρεις και τις πιο κλασικές επιλογές (με τις προσωπικές πινελιές του pastry chef πάντα).

Kayak Γλυφάδα

Το παγωτό Kayak δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Το βλέπεις, το λαχταράς, δεν ξέρεις ποια γεύση να διαλέξεις κι απλά θέλεις να τις δοκιμάσεις όλες. Να επιλέξεις την ακαταμάχητη Βανίλια Μαδαγασκάρης με πραγματική βανίλια; Να προτιμήσεις το βραβευμένο Grand Cru chocolate με τα 3 αστέρια από το Great Taste; Ή έχεις περιέργεια να δοκιμάσεις τη νέα super ελληνική επετειακή γεύση Tαχινι μέλι;  Μπορεί όμως να θες κάτι healthy, όπως η vegan σοκολάτα Βελγίου ή η stevia gluten free Βανίλια; Η θες να κάνεις πάρτι έκπληξη στον φίλο που έχει γενέθλια ή να κεράσεις τους φίλους που έχεις τραπέζι κάτι πιο gourmet, όπως η μαστίχα με ροζ πιπέρι και η μέντα με choco chips; Όποια κι αν είναι η απάντηση, αν μένεις στη Γλυφάδα, η μαγεία της Kayak έρχεται τώρα και στο σπίτι σου, και μάλιστα με έναν απόλυτα οικολογικό τρόπο, όπως άλλωστε ταιριάζει σε μια εταιρία που μοιάζει να έχει στο DNA της την καινοτομία, όπως η Kayak. Θα σου το φέρει με τα eco bikes. Τι είναι ένα eco bike; Η πιο green & στυλάτη επιλογή, για να απολαύσεις το παγωτό σου όπου εσύ επιθυμείς (γιατί μπορεί να μην είναι στον καναπέ, αλλά στο μπαλκόνι με φίλους ή στην παραλία μετά τη βουτιά σου).

Γαλακτοπωλείο Μπακογιάννης

Παραδοσιακό πρόβειο γιαούρτι, ρυζόγαλα, κρέμες, σοκολατούχο ρόφημα με μέλι, παγωτό καϊμάκι, κρέμα, σοκολάτα, παρασκευάζονται καθημερινά στο εργαστήριο της οικογένειας «Μπακογιάννης», τα ηνία του οποίου έχει αναλάβει πλέον η δεύτερη γενιά.

Σε ένα μικρό εργαστήριο γαλακτοκομικών προϊόντων στην Ηλιούπολη, ο Γιάννης Μπακογιάννης δημιουργεί καθημερινά ολοένα και περισσότερα προϊόντα με φρέσκο γάλα. Ανάμεσά τους και τα λαχταριστά παγωτά από πρόβειο γάλα. Το Γαλακτοπωλείο Μπακογιάννης παραμένει λοιπόν, ύστερα από 66 χρόνια επιτυχίας, μια φωτεινή εξαίρεση στον κανόνα του παγωτού. Εξάλλου, δεν είναι καθόλου τυχαίο πως πριν από κάποια χρόνια ο Στέλιος Παρλιάρος, σε μια προσπάθειά του να ανακαλύψει το τέλειο παγωτό καϊμάκι, έβαλε στη λίστα του με τα τέσσερα καλύτερα της Αθήνας και εκείνο του Μπακογιάννη. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως το παγωτό καϊμάκι του Μπακογιάννη «Μοσχοβολάει σαλέπι και γάλα με την αριστοκρατική εσάνς αγνότητας και όχι του μαντριού». Κάτι που καθησυχάζει και τον πιο δύσκολο πελάτη της πόλης. Γιατί μερικές φορές, είναι καλύτερο να αφήνουμε τους ειδικούς να μας καθοδηγήσουν.

Ενώ λοιπόν, το παγωτό είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου αλλά και τους φίλους σου, τις πιο ζεστές ημέρες του καλοκαιριού, η φύση δεν σε αφήνει να το απολαμβάνεις για πάντα.  Το Γαλακτοπωλείο κλείνει στις 10 Ιουλίου και ανοίγει πάλι αρχές Οκτώβρη. «Το καλοκαίρι κλείνουμε διότι δεν υπάρχει γάλα, είναι η φύση τέτοια. Οι προβατίνες  μένουν  έγκυες και το γάλα τους κόβει μέχρι να γεννήσουν,» προσθέτει ο Γιάννης Μπακογιάννης. Οπότε ο χρόνος μετρά ήδη αντίστροφα, με το κατάστημα Μπακογιάννης, εκτός από εξαιρετικό παγωτό καϊμάκι να παράγει επίσης, παραδοσιακό πρόβειο γιαούρτι, ρυζόγαλο, κρέμα βανίλια αλλά και σοκολάτα με μέλι αντί για ζάχαρη, σοκολατούχο ρόφημα με μέλι και σοκολάτα υγείας, αλλά και παγωτό βανίλια, σοκολάτα και το new entry- φράουλα με φρέσκιες φυσικές φράουλες, τα οποία παρασκευάζονται καθημερινά στο εργαστήριο της οικογένειας Μπακογιάννη.

To Kati Allo

Με εικοσαετή εμπειρία στην παραγωγή χειροποίητου παγωτού και γλυκών, η οικογενειακή επιχείρηση το «Κάτι άλλο» σου εγγυάται πως όποια γεύση παγωτού και αν διαλέξεις, θα φας ένα ποιοτικό παγωτό με πλούσια γεύση, φτιαγμένο από τα καλύτερα υλικά. Και αυτό δεν είναι διόλου τυχαίου, αφού πρόκειται για μια «τέχνη» που έχει μεταφερθεί μέσα στα χρόνια από γενιά σε γενιά. Το παγωτό φτιάχνεται καθημερινά στο εργαστήριο ενώ το σημαντικό συστατικό της επιτυχίας  του είναι βεβαίως οι πρώτες ύλες: το 100% φρέσκο γάλα και τα φρέσκα υλικά που χρησιμοποιούνται, όπως για παράδειγμα τα φρούτα για τις sorbet γεύσεις.

Ανάμεσα στις 30 διαφορετικές γεύσεις, σίγουρα θα δυσκολευτείς να διαλέξεις. Αν θες τη γνώμη μας, δοκίμασε το Γιαούρτι με Ρόδι, τη Lemon Pie (με κομμάτια μπισκότου πτι-μπερ), τη Βανίλια με Amarena ή το Cookies με Μπισκότο Speculoos (με μπισκότο κανέλα και μπαχαρικά που του δίνουν μια ιδιαίτερη, spicy νότα). Αν πάλι κάνεις διατροφή ή είσαι vegan, υπάρχουν επιλογές και για εσένα!

Μπορείς να πάρεις το παγωτό σου στο χέρι ή να το απολαύσεις μαζί με τον καφέ σου στα τραπεζάκια στον εξωτερικό χώρο του ζαχαροπλαστείου. Κι αν θέλεις κάτι ακόμα πιο χορταστικό και κολασμένο, μη διστάσεις να συνδυάσεις το παγωτό σου με μια τραγανή φρεσκοψημένη βάφλα που θα απογειώσει τη γευστική εμπειρία.

Φούρνος Κατσιούλης

Katsioulis_NouPou-Pagota-2
Katsioulis_NouPou-Pagota-1
Katsioulis_NouPou-Pagota

Όλοι γνωρίζουν πως το πραγματικό καλοκαίρι ξεκινάει με το πρώτο παγωτό. Όπως, και όλοι ξέρουν πως η «συνταγή της επιτυχίας» βρίσκεται στα παλαιότερα μαγαζιά των νοτίων. Στον ιστορικό φούρνο του Ελληνικού λοιπόν, θα βρεις μερικές από τις πιο σύγχρονες γεύσεις παγωτού που θα σε κάνουν να κολλήσεις. Ο φούρνος Κατσιούλης, πιο ανανεωμένος από ποτέ, και με την εμπειρία 40 χρόνων, δεν σταματά να πιστεύει πως το χειροποίητο παγωτό δεν συγκρίνεται με κανένα.

Συνδυάζοντας πάντα το παρελθόν με το μέλλον, στον φούρνο Κατσιούλη θα βρεις αυθεντικό χειροποίητο Καϊμάκι με σιρόπι amarena, ενώ ταυτόχρονα θα μπορείς να ταξιδέψεις στην Ιταλία μέσα από εκείνο το gelato με γεύση φιστίκι Σικελίας. Εάν δε, είσαι και λάτρης της σοκολάτας, μάλλον έχεις βρει τον επίγειο παράδεισό σου, αφού τρεις από τις αγαπημένες γεύσεις του κοινού μοιάζει να είναι βατόμουρο σορμπέ με επικάλυψη λευκής σοκολάτας, το χειροποίητο πάρφε σοκολάτας και η σοκολάτα γάλακτος brownies. Με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, ένα μεγάλο εργαστήριο στο πίσω μέρος του φούρνου, αγάπη για την τέχνη τους, αλλά και την κατάλληλη εμπειρία στο χειροποίητο παγωτό, ο φούρνος Κατσιούλη είναι –και θα είναι- ένα από τα αγαπημένα μας pit-stops για όλες τις αφόρητα ζεστές ημέρες που θα βρούμε μπροστά μας, δροσίζοντάς μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.