LIFE

10 λόγοι και αποκλειστικά videos για να σπάσεις τη νύχτα με τον Αντώνη Ρέμο στο κλειστό Tae Kwon Do

Το NouPou βρέθηκε, εντελώς αποκλειστικά, στην πρόβα του Αντώνη Ρέμου για τη μεγάλη συναυλία στο κλειστό Παλαιού Φαλήρου Tae Kwon Do και ανάμεσα σε νότες, στίχους και καπνούς θυμήθηκε 10 λόγους που το “πάμε Ρέμο;” παραμένει μια επίκαιρη ατάκα ακόμα και στην εποχή του Spotify.

Την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου ο Αντώνης Ρέμος ξεκινάει το μεγάλο Live Experience Tour 2020 από την Αθήνα και το κλειστό Tae Kwon Do, σε μια βραδιά που θα έχει παλιά και νέα τραγούδια, διασκευές που δεν έχουν ακουστεί ποτέ ως τώρα και πάρα πολλές μουσικές και ερμηνευτικές εκπλήξεις.

Θα ακολουθήσουν σειρά από συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, κάνοντας ύστερα από πολλές καλοκαιρινές σεζόν, ένα διάλειμμα από τη νύχτα της Αθήνας για να επιστρέψει δριμύτερος τον επόμενο χειμώνα, σε νέα επιχειρηματική στέγη αυτή του Ομίλου Μαροσούλη. 

Το NouPou είχε τη μεγάλη και γεμάτη προνόμιο τιμή να παρακολουθήσει και να καταγράψει ένα μέρος της πρόβας του Ρέμου στο κλειστό γήπεδο του Παλαιού Φαλήρου και αυτές οι στιγμές ήταν αρκετές για να μας έρθουν στο μυαλό, ορισμένοι από τους εκατοντάδες λόγους που έχεις για να μη χάσεις τη συγκεκριμένη συναυλία ή ακόμα καλύτερα αν σε βαστάνε τα πόδια σου και έχεις όρεξη, να τον δεις και οποιοδήποτε άλλο σημείο της χώρας τον πάει η περιοδεία του.

Πάμε να τους μετρήσουμε.

1.Στις 19 Ιουνίου ο Αντώνης θα γίνει 50 ετών. Βρίσκεται στην πιο ώριμη στιγμή της καριέρας του και της ζωής του, μπαμπάς μιας μονάκριβης κόρης και με την εμπειρία και σοφία 28 ετών από την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 1992. Όπως λένε άλλωστε και τα βιβλία της ζωής, ο άντρας στα 50 ξεκινάει από την αρχή, κάνει restart. Δεν θες να δεις live το δικό του;

2.Μίκης, Μητροπάνος, Μαρινέλλα, Αντώνης Βαρδής, Σπανουδάκης, Πλέσσας, Χατζής, Θεοφάνους, Πάριος, Νικολόπουλος. Κάθε όνομα που αναφέρθηκε, έχει αφήσει πολλά κιλά μουσικής κληρονομιάς σε αυτή τη χώρα και όλοι τους έχουν επιλέξει να συνεργαστούν με τον Ρέμο. Το “δείξε μου τους συνεργάτες/φίλους σου, να σου πω ποιος είσαι”, σε όλο του το μεγαλείο.

3.Είναι ο μοναδικός Έλληνας τραγουδιστής που καθιερώθηκε στην εποχή των μεγάλων σχημάτων της Αθήνας και της ακμαίας παραλιακής τη δεκαετία του ‘90, αλλά κατόρθωσε να μείνει απολύτως επίκαιρος, να γεμίζει μαγαζιά και να κάνει δισκογραφία με το ίδιο γκελ που έκανε και τότε. 

4.Στις ζωντανές εμφανίσεις του είναι κάθε φορά και καλύτερος, λες και ηχογραφεί κάθε βράδυ.

5.Μπορεί να σε διαλύσει ψυχολογικά, αν είσαι ερωτευμένος, παντρεμένος, διαζευγεμένος και να σε σηκώσει πάλι όρθιο μέσα σε πέντε λεπτά. 

6.Είναι τόσο τελειομανής στο πως στήνει τα προγράμματα του όλα αυτά τα χρόνια, που σημαίνει ότι σε ένα τόσο μεγάλο Live Experience Tour, θα έχει προσέξει μέχρι και από που περνάνε τα καλώδια. 

7. Αν είσαι άντρας, δεν μπορείς να φανταστείς πόσες ωραίες γυναίκες θα έχει εκεί. Αν είσαι γυναίκα, δεν μπορείς να φανταστείς πόσους πονεμένους και έτοιμους για όλα άντρες θα έχει εκεί.

8.Ο Ρέμος δεν αρέσει σε όλους και έχει και έντονους haters. Όμως, αν δεν έχεις haters σημαίνει ότι δεν έκανες τίποτα σωστό στην καριέρα σου.

9.Έσπασε η νύχτα δυο κομμάτια, Δυο Ψέματα, Έτσι Ξαφνικά, Δεν τελειώσαμε, Μόνο μη μου πεις πως μ’ αγαπάς, Έλα να με τελειώσεις, Όλα τα δάκρυα, Θα ‘πρεπε. Αν συνεχίσουμε δεν θα προλάβεις τη συναυλία, οπότε σταματάμε εδώ. Λάθος, όχι εδώ.

10. Έχουμε και αποδεικτικά στοιχεία, όπως είπαμε, που θα σε κάνουν να πας ή και να μην πας θα σε κάνουν να θες να πας. Το ίδιο κάνει, άλλωστε πόσους να χωρέσει και αυτό το έρημο το Tae Kwon Do;