LIFE

14 λόγοι να είσαι εκεί στην πρεμιέρα του Γιώργου Μαζωνάκη

Πριν προλάβεις να γυρίσεις από τις καλοκαιρινές σου διακοπές, ο Γιώργος Μαζωνάκης με την Κατερίνα Στανίση είναι ήδη εκεί και σε περιμένουν.

Όσο πρώιμο κι αν φαίνεται σε μερικούς το να ξεκινά το πρόγραμμα με την Κατερίνα Στανίση στο Thalassa People’s Stage στις 23 Αυγούστου, η αλήθεια είναι ότι η συγκυρία είναι ιδανική. Είχες την ηρεμία σου στο νησί; Καιρός να την χάσεις. Ήσουν σε ένα αδιάκοπο πάρτι στο νησί; Καιρός να το συνεχίσεις.

Ίσως να μην χρειάζεσαι καν τους δικούς μας λόγους για να πειστείς να περάσεις ένα καλοκαιρινό βράδυ στο Thalassa People’s Stage. Αλλά εμείς οφείλαμε να τους γράψουμε. Για τον Μαζωνάκη που με κάποιον μυστήριο τρόπο είναι εκεί κάθε φορά που χρειάζεσαι να βγεις ένα βράδυ να ξεσπάσεις.

Το γεγονός ότι είναι σε όλα καλός

Σε ό,τι έχει δοκιμάσει μέχρι τώρα τουλάχιστον. Από το να πει λαϊκά και pop μέχρι να κάνει ρίμες και να χορέψει. Πολλοί το κάνουν αυτό θα πεις. Πολλοί το κάνουν αλλά λίγοι επιτυγχάνουν. Για σκέψου τα άλλα μεγάλα ονόματα πώς γελοιοποιήθηκαν όταν πήγαν να σταθούν δίπλα σε ένα hip hop στίχο. Πώς έχασαν το κοινό τους σε μία pop στροφή. Ο Μαζωνάκης δεν έχασε ποτέ το κοινό του γιατί ό,τι έκανε μέχρι τώρα το έκανε εξαιρετικά και πάντα μέχρι εκεί που μπορούσε.

Το Σ’ έχω κάνει Θεό

Το τραγούδησε με πολλές άλλες στο πλάι του αλλά αυτή τη φορά θα το τραγουδά με εκείνη που πρέπει.

 

Το χαμόγελο ενός ανθρώπου που διασκεδάζει τη δουλειά του

Το ξέρεις αυτό το χαμόγελο του Μαζωνάκη. Το έχεις δει αν έχεις βρεθεί έστω μία φορά σε κάποιο από τα μαγαζιά που εμφανίζεται. Εκεί που στέκεται ανέκφραστος και ερμηνεύει, θα δει κάποιον κάτω στον κόσμο να περνάει καλά και θα κάνει ένα μικρό στραβό χαμόγελο που είσαι πέρα για πέρα σίγουρος ότι είναι αληθινό. Είσαι σίγουρος ότι αυτός ο άνθρωπος δεν κάνει τίποτα διαδικαστικά.

Θα ακούσεις τα παλιά

 

Αλλά θα ακούσεις και τα καινούρια

 

Το καλοκαίρι που δεν θέλεις να τελειώσει

Τα τελευταία πάρτι του καλοκαιριού διαφέρουν από παρέα σε παρέα. Κάποιοι θα πάνε ένα τελευταίο διήμερο, κάποιοι θα στήσουν το δικό τους πάρτι στον κήπο. Κάποιοι όμως θέλουν λίγη βοήθεια για να ξεσπάσουν και θα την βρουν στο Thalassa People’s Stage.

Η Κατερίνα Στανίση

Θα τα πούμε και σε άλλο κείμενο αναλυτικότερα αλλά δεν θα μπορούσε να μην γίνει μία αναφορά και εδώ. Γιατί μπορεί για κάποιους η Στανίση να είναι απλά εκείνη που έπαιξε τη νονά στη διαφήμιση των Jumbo αλλά κάποιοι άλλοι μεγάλωσαν με τα τραγούδια και τις εμφανίσεις της.

Θα τραγουδήσεις μαζί του όπως κάθε φορά

 

Οι συνεργασίες του

Κάθε καλοκαίρι, οι μαγαζάτορες και τα πρώτα ονόματα σκέφτονται με ποιον να συνεργαστούν. Οι αλχημείες δεν είναι πάντα επιτυχημένες. Με τον Μαζωνάκη ξέρεις ότι δεν μπορεί να πάει κάτι στραβά. Ακριβώς γιατί ξέρεις ότι μπορεί να στηρίξει και να υποστηρίξει οποιονδήποτε σταθεί δίπλα του. Με την Κατερίνα Στανίση εκεί ξέρεις απλά ότι η κάθε νύχτα θα είναι πολύ μικρή.

Αυτό το παράπονο στο «Φεύγω για μένα», όσα χρόνια κι αν περάσουν

 

Ο κόσμος του Μαζώ

Πώς είναι όταν σκέφτεσαι ένα μαγαζί και ξέρεις τι κόσμος πηγαίνει σε αυτό, έτσι συμβαίνει και με τον Μαζωνάκη. Και ξέρεις ότι ο κόσμος που θα δεις εκεί θα σου αρέσει. Γιατί παρέα με τα απαραίτητα μικρά που θα ουρλιάζουν για χάρη του, θα δεις ωραίες γυναίκες στα πρώτα τραπέζια, θα δεις νεαρόκοσμο να τα σπάει σε κάθε μπάρα, θα δεις εκείνο τον κόσμο που θες για να σου φτιάξει τη διάθεση.

Θα προετοιμαστείς για τα πρωτοβρόχια

 

Το show

Που ξεκινά από τις ενδυματολογικές επιλογές του ίδιου του Γιώργου Μαζωνάκη και φτάνει πάντα μέχρι και τον τελευταίο χορευτή ή σερβιτόρο του μαγαζιού. Περιμένουμε ωραία πράγματα στις 23 Αυγούστου. Ακόμα και για 10 μόνο εμφανίσεις.

Δεν τον χόρτασες πέρυσι

Όπως δεν χόρτασες λόγω κατάστασης και πολλούς άλλους. Κι αφού ο Μαζωνάκης κάνει την αρχή, ξεκίνα από εκεί. Μέσα στο μαγαζί δεν θα σε νοιάζει που θα λείπει πάλι ο Θεός.

 

Δεν ξέρω αν θα κλείσεις από τώρα το τραπέζι σου. Το ραντεβού σου πάντως οφείλεις να το κλείσεις με τον Γιώργο Μαζωνάκη και την Κατερίνα Στανίση στο Thalassa People’s Stage.