LIFE

16 λόγοι για τους οποίους ο σκύλος σου είναι καλύτερος από την κοπέλα σου

Ολοκληρώνοντας την εβδομάδα αφιερωμένη στον άνδρα δίνουμε μερικούς ακόμα λόγους ώστε ο κάθε Νότιος να έχει τον δικό του πιστό φίλο.

Έλα παραδέξου το. Το έχεις σκεφτεί και εσύ απλά δεν έχεις τολμήσει να το πεις πουθενά πέρα από τον εαυτό σου. Πως να εκφράσεις κάτι τέτοιο άλλωστε;! Όμως το θέμα είναι το εξής φίλε μου: Αν έπρεπε να συγκρίνεις τα θετικά και τα αρνητικά του σκύλου σου σε σύγκριση με της κοπέλας σου, ποιος πιστεύεις ότι θα νικούσε; Αλήθεια τώρα.. 

Μεταξύ μας, το είδος της αγάπης και αφοσίωσης που σου δίνει ο σκύλος σου είναι αρκετές φορές κλάσεις ανώτερο από αυτό που μπορεί να λάβεις από μια γυναίκα. Έτσι λοιπόν θα χρησιμοποιήσω όλο το αγοροκόριτσο που κουβαλάω μέσα μου και θα σου παραθέσω τους λόγους για τους οποίους πιθανόν ο σκύλος σου να είναι καλύτερη παρέα από την κοπέλα σου. (Sorry κορίτσια)

#1. Ο σκύλος σου δεν μιλάει.. και δεν πρόκειται ποτέ να σου πει «θέλω να μιλήσουμε για την σχέση μας» ούτε να σε πλακώσει στην κρεββατομουρμούρα.

#2. Δεν χρειάζεται κοσμήματα ή ΤΟ κόσμημα. Ο σκύλος σου δεν έχει ανάγκη από χρυσαφικά, μονόπετρα, λουλούδια, κάρτες και ούτε τον νοιάζει πόσο κόστισαν τα παιχνίδια του.

#3. Τον σκύλο σου δεν τον νοιάζει πως είσαι εμφανισιακά. Δεν πρόκειται ποτέ να σκεφτεί ότι του αξίζει ένας πιό όμορφος κηδεμόνας, ακόμα και αν χάσει βάρος ο ίδιος. Δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο και για τη σύντροφό σου..

#4. Ο σκύλος σου είναι πάντα το πιό φθηνό ραντεβού. Μεταξύ ενός βρώμικου από καντίνα και μιάς αστακομακαρονάδας, μάντεψε ποιό απ’ τα δύο θα επέλεγε κάθε μα κάθε φορά ο σκύλος σου!

#5. Οι σκύλοι ζούν το τώρα. Ο τετράποδος φίλος σου δεν ενδιαφέρεται για ποιούς και πόσους σκύλους είχες πριν από αυτόν. Τον νοιάζει μόνο το εδώ και τώρα, μαζί σου! Φαντάζομαι και την κοπέλα σου σωστά; (…)

#6. Ο σκύλος (συνήθως) δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να γίνεται τρίο! Αν μπορούσε να μιλήσει, θα σου έλεγε πως θα χαρεί πολύ αν υιοθετήσεις άλλον ένα σκύλο! Μην με ρωτήσεις για το τι θα απαντούσε η κοπέλα σου σε αντίστοιχη ερώτηση.

#7. Δεν θέλει ρούχα, δεν θέλει ψώνια και ποτέ δεν θα χρειαστεί να τον περιμένεις να ετοιμαστεί. Ο σκύλος σου είναι παντός καιρού και πάντα έτοιμος για αναχώρηση στο λεπτό για την κάθε σας έξοδο. Μαγεία!

#8. Ο σκύλος σου δεν έχει περίοδο. Ακόμα και αν ο σκύλος σου είναι θηλυκό και όχι ακόμα (κακώς!) στειρωμένος, τότε θα έχει περίοδο αλλά δεν θα έχει Π.Ε.Σ. Τι είναι αυτό; Προεμμηνορρυσιακό σύνδρομο. Oh yes..

#9. Ο σκύλος σου είναι πιστός. Δεν πρόκειται ποτέ να σε απατήσει με άλλο κηδεμόνα.

#10. Είναι πολύ αστείο όταν αερίζεται ο σκύλος σου. Είναι εξίσου αστείο όταν το κάνει και η κοπέλα σου;;

#11. Ο σκύλος σου δεν έχει οικογένεια. Συνεπώς δεν έχεις πεθερικά!!!

#12. Συνήθως, ο σκύλος σου χρειάζεται μόνο ένα μπάνιο το μήνα. Τι σημαίνει αυτό; Άπλετο και καυτό νερό για σένα καθώς και ατελείωτη ώρα κινητού στο θρόνο!

#13. Δεν είναι (τόσο) αηδιαστικό να ρίχνει τρίχα ο σκύλος σου. Όταν όμως βρίσκεις το σιφόνι της μπανιέρας σου βουλωμένο, δεν ξέρω αν φαντασιώνεσαι την κοπέλα σου καραφλή ή όχι. Απ’ το χέρι σου ή όχι..

#14. Στον σκύλο σου αρέσει να μυρίζεις. Ο σκύλος σου θα ενδιαφερθεί για την μυρωδιά σου. Όσο πιό έντονη τόσο πιο αναγνωρίσιμη! Δεν θα ζηλέψει ποτέ ακόμα και αν μυρίζεις άλλο σκύλο. Για φαντάσου!

#15. Ο σκύλος σου χαίρεται κάθε φορά που σε βλέπει. Δεν κάνει μούτρα, δεν κρατάει μανιάτικα, δεν παρεξηγείται και δεν θα χωρίσετε ποτέ τσακωμένοι. Δεν υπάρχει περίπτωση δηλαδή να γυρίσεις σπίτι και να σε υποδεχτεί με κάτι λιγότερο από τρελή χαρα! Για κάνε την σύγκριση στο μυαλό σου..

#16. Για τον σκύλο σου είσαι και θα είσαι πάντα τέλειος. Θα σ’ αγαπάει πάντα όπως ακριβώς είσαι, δεν θα προσπαθήσει ποτέ να σε αλλάξει και στα μάτια του είσαι ο απόλυτος Θεός.

Μην μου πεις ότι δεν σε έβαλα σε σκέψεις!

Πέρα από την πλάκα όμως, γιατί περί αυτής πρόκειται φυσικά, ο δεσμός που αναπτύσσεται μεταξύ ενός άνδρα και του σκύλου του είναι κάτι το αξιοζήλευτο και μοναδικό. Έχω γνωρίσει αρκετά τέτοια υπέροχα ταίρια και έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι εμείς οι γυναίκες τις περισσότερες φορές αδυνατούμε να αναπτύξουμε (και να καταλάβουμε πιθανόν) μια τόσο ουσιαστική σχέση. Δεν είναι ακριβώς πατέρα παιδιού μα ούτε αχώριστη φιλία. Είναι όλα αυτά μαζί και πάνω απ’ όλα είναι μια σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη και στον αμοιβαίο σεβασμό. Δεν σημαίνει ότι όλοι οι άντρες εκεί έξω θα καταφέρουν να πετύχουν μια τέτοια σχέση με τον σκύλο τους, αλλά αν είσαι εσύ ένας από αυτούς που θα το επιτύχουν.. τότε εσένα φίλε μου, πολύ σε ζηλεύω!

Η Μαριλένα Σαρίδη είναι εκπαιδεύτρια σκύλων και μπορείς να μάθεις περισσότερα για την δουλειά της στο www.happydogtrainer.gr ή απ’ την σελίδα της στο Facebook