LIFE

Αστέρας Γλυφάδας, το ιδανικό location για κάθε είδους δεξίωση

Ο Θανάσης Κουκουλάς, διευθυντής πωλήσεων και Marketing του ομίλου Παπαθεοχάρη, υποδέχεται το Nou-Pou.gr στο πιο κατάλληλο σκηνικό για να οργανώσεις την δεξίωσή σου: τον Αστέρα Γλυφάδας.

Όταν φτάνει η στιγμή της επιλογής του χώρου για κάθε εκδήλωση, τα βλέμματα στρέφονται στο νότο. Το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας είναι απαραίτητη πινελιά σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό, όμως το ζητούμενο είναι να το συμπληρώσεις με ακόμη πιο βασικά “συστατικά”. Υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, μοναδικό service και πλήθος γαστρονομικών επιλογών, σε χώρους υψηλής αισθητικής. Eίναι να απορείς, λοιπόν, που ο Αστέρας Γλυφάδας είναι διαχρονικά τόσα ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων;

Φυσικά, όλα ξεκινούν και τελειώνουν με μια δυνατή και δεμένη ομάδα. Όταν λοιπόν γνωρίζεις ότι στον όμιλο Παπαθεοχάρη θα αναλάβουν τη δεξίωσή σου άνθρωποι με πολυετή εμπειρία, έχεις έναν παραπάνω λόγο να τους ακούσεις. Έτσι κάναμε κι εμείς, μιλώντας με τον Θανάση Κουκουλά, τον διευθυντή πωλήσεων και Marketing του ομίλου, ο οποίος συμπληρώνει σύντομα τα 19 χρόνια προϋπηρεσίας στο Group, αποτελώντας έναν από τους πιο γνωστούς εκπροσώπους στον χώρο των εκδηλώσεων στην Ελλάδα.

(φωτογραφία: Aγγελική Καλαμαρά)

Οι χώροι Balux Prive, Baluxaki, Dreams & Septem Prive βρίσκονται σε ένα μοναδικό σημείο λίγα μόλις μέτρα από την θάλασσα και είναι αυτοί που θα δώσουν σάρκα και οστά σε κάθε event. Από το πιο μικρό παιδικό πάρτι, ή ένα συνέδριο,  μέχρι ένα εταιρικό γεύμα, ένα gala και φυσικά έναν γάμο, μία βάπτιση ή ακόμη και την πιο μεγάλη εκδήλωση που μπορείς να φανταστείς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το event των Ποσειδωνίων 2016, όπου φιλοξενήθηκαν 6.000 και πλέον καλεσμένοι στη δεξίωση της Aegean. Διαφορετικοί χώροι που όμως όλοι έχουν κοινό το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, το μοναδικό service και το πλήθος γαστρονομικών επιλογών, είναι εύκολα προσβάσιμοι και ευέλικτοι στις ανάγκες της κάθε δεξίωσης, πάντα με γνώμονα την υψηλή αισθητική.


Το Septem Prive λειτουργεί μέχρι τέλη Οκτώβριου, max αρχές Νοεμβρίου και το Dreams μέχρι τα τέλη Οκτώβρη. Το Balux Prive λειτουργεί όλο τον χρόνο. Το σίγουρο είναι ότι όποιον χώρο κι αν επιλέξεις, ανάλογα με τα γούστα σου (μιας και διαφέρουν μόνο στο design)  γνωρίζεις ότι βρίσκεσαι μία “ανάσα” από την παραλία.

«Η θάλασσα είναι μια πολύ όμορφη πινελιά στους χώρους. Όμως από μόνη της δεν είναι αρκετή. Αν δεν προσέξεις στο έπακρο τον πελάτη σου, αν το φαγητό σου δεν είναι στην εντέλεια, αν το σέρβις σου είναι αδύναμο, δεν θα έχεις ένα όμορφο αποτέλεσμα, απλά και μόνο επειδή βρίσκεσαι δίπλα στη θάλασσα».

Είναι ωραίο να ξέρεις ότι αφήνεις όλη την ευθύνη αλλού και το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι να αποφασίσεις το χρονικό διάστημα. Κι αυτό γιατί ο Όμιλος επιχειρήσεων Παπαθεοχάρη αναλαμβάνει τη διαρρύθμιση του χώρου, το φαγητό και το σέρβις αλλά και τη μουσική κάλυψη από DJ του χώρου, ενώ σου προτείνει –εάν το επιθυμείς- τους καλύτερους του συνεργάτες για τη διακόσμηση του χώρου αλλά και τη φωτογράφηση της δεξίωσης.

Το μενού βρίσκεται στα έμπειρα χέρια του  Γάλλου σεφ Jean Yves Carattoni, ο οποίος, διατηρεί μια χρόνια συνεργασία με τον όμιλο. Αφού πάρεις μία ποικιλία από προτάσεις που θα σου ετοιμάσει, αποφασίζεις ποια θα επιλέξεις ανάλογα με τα προσωπικά σου γούστα.


Η μυστική συνταγή πάντως δεν είναι κάτι που η ομάδα του Αστέρα κρατά κρυφή, κάτι που επιβεβαιώνει ο ίδιος ο κος Κουκουλάς. Απλά πράγματα συνθέτουν το τρίπτυχο της επιτυχίας. Η ζεστασιά των ανθρώπων, το προσεγμένο φαγητό και οι όμορφοι χώροι. Φυσικά, όλα αυτά σε συνδυασμό με τις πολύ ανταγωνιστικές τιμές, ειδικά αν αναλογιστείς το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρονται.

Πόσο καιρό πριν όμως πρέπει να κλείσεις τον χώρο για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ότι όλα θα δρομολογηθούν σωστά και χωρίς κανένα άγχος; Πολλοί επισκέπτονται τον χώρο ακόμη κι έναν χρόνο πριν την εκδήλωση, όταν μιλάμε για γάμο. 5-6 μήνες είναι μια καλή περίοδος για να το προετοιμάσεις.

«Να κάνεις τον πελάτη σου να νιώσει σιγουριά, ζεστασιά και ότι όλα θα πάνε καλά. Εννοείται ότι πρέπει να έχεις άριστο σέρβις και εξαιρετικό φαγητό. Η καθαριότητα είναι κάτι αυτονόητο».

Οι ερωτήσεις μου είναι πολλές, όμως σίγουρα δεν συγκρίνονται με εκείνες που δέχεται η ομάδα του πριν από κάθε εκδήλωση. «Οι ερωτήσεις που θα σου κάνει ο κάθε ενδιαφερόμενος είναι πάρα πολλές και εμείς καλούμαστε να τις απαντήσουμε σωστά, μία προς μία. Μόνο έτσι θα νιώσει τη σιγουριά ώστε να προχωρήσουμε μαζί. Αφήνεται στα χέρια μας κι αυτό είναι κάτι που εκτιμάμε και ανταποδίδουμε με ένα άρτιο αποτέλεσμα».

Εννοείται  πως μια τέλεια εκδήλωση, φέρει μερίδιο χαράς και στις δύο πλευρές. «Ουσιαστικά, είμαστε πωλητές. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να ολοκληρωθεί η εκδήλωση και μας στείλει ο πελάτης ένα mail ή μια επιστολή λέγοντάς μας “Ευχαριστώ”. Ή αντίστοιχα να μας το πει στο τέλος της εκδήλωσης, με ένα χαμόγελο ευτυχίας. Το να είναι ευχαριστημένος ο πελάτης όμως για εμάς λειτουργεί και ως διαφήμιση. Γιατί έτσι θα μας προτείνει και σε κάποιον άλλον, έχοντας βιώσει όλη την εμπειρία ο ίδιος», τονίζει ο κ.Κουκουλάς, επιβεβαιώνοντας ότι ο Αστέρας Γλυφάδας προτιμάται ολοένα και περισσότερο από εταιρείες του εξωτερικού που κάνουν events στην Ελλάδα.

Πλέον ξέρεις πού θα βρεις την ομάδα που σου εγγυάται μια άψογη και επιτυχημένη εκδήλωση. Το μόνο που μένει να κάνεις είναι να κλείσεις ραντεβού για μια ξενάγηση.

Ιnfo: τηλ.: 210.8941620
http://www.greatreceptions.gr/
https://www.facebook.com/BaluxPriveDreams/