LIFE

Μπήκαμε σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ και ‘ζήσαμε το παιχνίδι στο έπακρο’

Όταν ήμουν μικρός θυμάμαι ότι κάθε Κυριακή ο παππούς μου πήγαινε στο πρακτορείο της γειτονιάς και έπαιζε το καθιερωμένο ΠΡΟΠΟ και γυρνούσε πάντα γεμάτος χαρά. Δεν τον ένοιαζε αν θα κερδίσει ή όχι, σημασία είχε ότι είχε περάσει καλά. Έτσι κι εμείς αποφασίσαμε με τον Χριστόφορο και τον Ρήγα πριν πάμε για καφέ να κάνουμε μία στάση σε πρακτορείο στη Γλυφάδα.

Η επιλογή πρακτορείου ήταν εύκολη. Στην καρδιά της Γλυφάδας, στην Ανδρέα Παπανδρέου, βρίσκεται το πλήρως ανανεωμένο και μοντέρνο πρακτορείο του Κώστα Τοπανέλη. Η αυλή του ιδανική για να απολαύσεις τον καφέ σου, ο χώρος μέσα πάντα καθαρός και φωτεινός, ενώ διαθέτει πλήθος τηλεοράσεων όπου μπορείς να κάτσεις με την παρέα σου και να χαρείς το παιχνίδι όπως του αρμόζει. Αυτό ακριβώς κάναμε και εμείς. Πιάσαμε ένα τραπέζι όπου μπροστά είχε οθόνες που έδειχναν και Virtual Sports αλλά και Kino και αρχίσαμε να παίζουμε.

Και οι τρεις μας συμφωνήσαμε ότι η εκκίνηση του κυνηγιού της τύχης πρέπει να γίνει παραδοσιακά. Όπου παραδοσιακά βάλε το Τζόκερ όπου έπιασε ο καθένας μας από ένα δελτίο και συμπλήρωσε τα αγαπημένα του νούμερα. Ο Ρήγας έβγαλε και το προηγούμενο κουπόνι που είχε παίξει για να θυμηθεί, και εκεί πήρε το μεγάλο μας respect. Οι διαδικασίες γνωστές και η επιλογή του Τζόκερ μοιάζει σαν μαντεψιά για το τι ομάδα είσαι. Πάντως ξέραμε σίγουρα τι Tζόκερ θα έβαζε ο Χριστόφορος.

Μετά σειρά είχε το Virtual sports και οι νέες του δυνατότητες. Επειδή εδώ αποφασίσαμε να παίξουμε το μπλε κουπόνι το οποίο δεν είναι μόνο ένας αγώνας αλλά ολόκληρο πρωτάθλημα, πήραμε και κάτι να τσιμπήσουμε. Το Virtual Sports ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ αποτελεί την εξέλιξη του υφιστάμενου παιχνιδιού και προσφέρει περισσότερες στοιχηματικές επιλογές για ένα πλήθος παιχνιδιών από εικονικά πρωταθλήματα το οποίο έχει συνολική διάρκεια 2,5 ώρες.

Εμείς, βέβαια, παίξαμε δύο αγωνιστικές, αλλά το σημαντικό είναι ότι δεν ποντάρεις μόνο σε έναν αγώνα αλλά έχεις 22 διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές για κάθε αγώνα από τους 16 όπου μπορείς να δημιουργήσεις παρολί ή συστήματα, ενώ προσφέρεται η δυνατότητα στοιχηματισμού στα συνολικά γκολ κάθε αγωνιστικής.

Ελληνικό, Ιταλικό, Αγγλικό, Ευρωπαϊκό, Συλλόγων, Εθνικές Ομάδες, Golden League (ιστορικές εθνικές ομάδες) είναι τα πρωταθλήματα που θα δεις να εξελίσσονται στις οθόνες,. Εμείς είχαμε στηθεί μπροστά από την οθόνη των Virtual Sports όπου στο Πρωτάθλημα προβάλλονται ζωντανά στιγμιότυπα από τον σημαντικότερο αγώνα της αγωνιστικής, καθώς και live η εξέλιξη του σκορ των υπολοίπων αγώνων κάθε αγωνιστικής. Περιττό να σου πω ότι οι ατάκες, τα συγχαρητήρια και τα ‘βάλε ένα γκολ ρε τσουρεκά’ πήγαιναν σύννεφο (με κάθε σεβασμό στα τσουρέκια).

Αφού γελάσαμε, κάναμε άπειρα high fives και βγάλαμε και το κάτι τοις μας, στραφήκαμε προς το Kino. Μόλις πιάσαμε το δελτίο με σκουντάει ο Χριστόφορος και μου λέει “Ρε τα είδες αυτά;” γεμάτος ενθουσιασμό.

Δεν τον είχε μόνο εκείνος, αλλά όλοι μας, μόλις συνειδητοποιήσαμε ότι το Κino πια δεν είναι μόνο νούμερα αλλά πια μπορείς να διαλέξεις μονά, ζυγά ή ισοπαλιά, αλλά και στήλη που θα έρθουν τα περισσότερα νούμερα.

Δεν χάσαμε λεπτό, γιατί έπρεπε να προλάβουμε και την αντίστροφη μέτρηση, και καταθέσαμε τα δελτία μας. Η αγωνία την ώρα που περιμέναμε τα νούμερα ήταν λες και περιμέναμε τους βαθμούς στις πανελλήνιες, αλλά εγώ στην πρώτη κιόλας κλήρωση κέρδισα τα ζυγά που είχα παίξει ενώ ο Ρήγας πληρώθηκε καλά με την στήλη που μάντεψε.

Μετά παίξαμε μερικά συνεταιρικά αλλά και ατομικά δελτία και μπορώ να πω με σιγουριά ότι δεν έχω γελάσει περισσότερο από τις ατάκες και τις αντιδράσεις μας περιμένοντας συγκεκριμένους αριθμούς.

Μάλιστα κάποια στιγμή είχα απορροφηθεί τόσο που πανηγύριζα για αριθμούς του προηγούμενου δελτίου, αλλά το καλό είναι ότι κερδίσαμε.

Αν και νομίζω ότι, σημασία έχει ότι περνούσαμε καλά και ότι το ζήσαμε στο έπακρο.Μερικοί βγάλαμε και το καφέ που ήπιαμε μετά, άλλοι και το ποτό που απολαύσαμε το βράδυ. Όμως, πίστεψέ με, το μεγαλύτερο κέρδος ήταν οι στιγμές διασκέδασης σαν παρέα.