LIFE

Δώστε ενέργεια στη ζωή σας με τα νέα συστήματα ντους GROHE που προσφέρουν μια αναζωογονητική εμπειρία στο ντους

Τα νέα συστήματα ντους της GROHE συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα, την εξατομικευμένη ευχαρίστηση και την εξοικονόμηση νερού.

Χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση και την απόλαυση, τα τρία νέα καινοτόμα, υψηλής ποιότητας συστήματα ντους της GROHE, παγκόσμιου ηγέτη στις ολοκληρωμένες λύσεις για το μπάνιο και την κουζίνα, αποτελούν την ιδανική λύση για κάθε ανάγκη, καθώς συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα με την ευχαρίστηση και τιμές για όλους.

Το ντους μας είναι μια μικρή καθημερινή απόλαυση που αφιερώνουμε στον εαυτό μας, μετά από μια δύσκολη μέρα για να μας «δώσει ενέργεια». Τα συστήματα ντους της GROHE με τη μεγάλη ποικιλία που διαθέτουν ικανοποιούν κάθε μας ανάγκη, «δίνοντάς μας ενέργεια» κάθε στιγμή της ημέρας. Ο τέλειος συνδυασμός ντους κεφαλής, χειρός και θερμοστάτη προσαρμόζονται στις ανάγκες μας, ενώ με την προηγμένη τεχνολογία GROHE Eco Joy, εξοικονομείται νερό, επιτυγχάνοντας έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής.

Τρία διαφορετικά συστήματα ντους GROHE για κάθε ανάγκη

Το σύστημα ντους GROHE Tempesta 250, περιλαμβάνει το ντους κεφαλής 250 mm, σε στρογγυλό ή τετράγωνο σχήμα, ενώ διαθέτει σπρέι ψεκασμού. Το σύστημα ολοκληρώνεται με το ντους χειρός Tempesta Cosmopolitan 100 και τον θερμοστάτη, εξοπλισμένο με τεχνολογία GROHE Turbo Stat που διασφαλίζει ότι το νερό θα έχει σταθερή θερμοκρασία χωρίς δυσάρεστες διακυμάνσεις. Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό του λεπτεπίλεπτου, minimal ντους κεφαλής είναι η τεχνολογία GROHE Eco Joy, με την οποία εξοικονομείται νερό.

Το GROHE Euphoria shower system, το νέο σύστημα ντους της GROHE, προσφέρει ευεξία στο μπάνιο καθώς διαθέτει ντους κεφαλής 260 mm, για πλήρη κάλυψη του σώματος, τρεις τύπους ψεκασμού, αλλά και την εναλλακτική πρόταση με ντους κεφαλής 310 mm και ντους χειρός Euphoria 110 Massage. Για μεγαλύτερη ασφάλεια, ο θερμοστάτης του είναι εξοπλισμένος με την τεχνολογία GROHE Cool Touch, όπου διατηρεί το νερό σε σταθερή θερμοκρασία χωρίς δυσάρεστες αυξομειώσεις. Επιπλέον, οι λαβές εγγυώνται τον ακριβή έλεγχο ροής του νερού, ακόμη και αν έχουμε σαπούνι στα χέρια μας, ενώ χάρη στο Fast Fixation, τα συστήματα ντους μπορούν να αναβαθμιστούν με ευκολία, καθώς προσαρμόζονται στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις του μπάνιου μας.

Για εξατομικευμένη ευχαρίστηση στο ντους, το σύστημα GROHE Rainshower Smart Active διαθέτει έξυπνο ντους χειρός: Η τεχνολογία Smart Tip επιτρέπει την εύκολη εναλλαγή μεταξύ των τριών ψεκασμών, απλώς με ένα άγγιγμα. Επιπλέον, το GROHE DripStop ελαχιστοποιεί το ενοχλητικό στάλαγμα μετά την απενεργοποίηση του ντους χειρός, βάζοντάς το στη λειτουργία ψεκασμού Rain and Jet. Επίσης, το ντους κεφαλής 310 mm παρέχει πλήρη κάλυψη σώματος από την κορυφή του κεφαλιού και ο θερμοστάτης διατηρεί το νερό σε σταθερή θερμοκρασία χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις.

Ευχαριστηθείτε την απόλαυση που προσφέρουν τα συστήματα ντους της GROHE και «δώστε ενέργεια» στη ζωή σας!

Μπείτε στη ψηφιακή πλατφόρμα GROHE X και ανακαλύψτε ακόμα περισσότερες λύσεις για το μπάνιο σας κάνοντας κλικ εδώ: 360º Showers Room.

 Ακολουθήστε τους λογαριασμούς της GROHE στα social media  Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn και YouTube.

 Για περισσότερες πληροφορίες για τους δημοσιογράφους: VALUECOM, Κορίνα Καλπακή korina_kalpaki@valuecom.gr & Στέλλα Ρουσοπούλου stella_roussopoulou@valuecom.gr

 Σχετικά με τη GROHE

Η GROHE, η κορυφαία παγκόσμια μάρκα για ολοκληρωμένες λύσεις για το μπάνιο και την κουζίνα απασχολεί συνολικά πάνω από 6.500 εργαζόμενους σε 150 χώρες σε όλον τον κόσμο, εκ των οποίων οι 2.600 βρίσκονται στη Γερμανία. Από το 2014, η GROHE αποτελεί μέλος του χαρτοφυλακίου του διάσημου ομίλου LIXIL, κατασκευαστή πρωτοποριακών προϊόντων νερού και προϊόντων για το σπίτι στην Ιαπωνία. Με σκοπό να προσφέρει “Pure Freude an Wasser”, κάθε προϊόν της GROHE βασίζεται στις υψηλές αξίες της μάρκας, στην τεχνολογία, το design και τη βιωσιμότητα. Ορισμένα προϊόντα, όπως το GROHE Eurosmart ή οι θερμοστατικές σειρές GROHE αλλά και πρωτοποριακές καινοτομίες, όπως το σύστημα νερού GROHE Blue, αναδεικνύουν τη μακροχρόνια εμπειρία της μάρκας. Εστιάζοντας στις ανάγκες των πελατών της, η GROHE δημιουργεί έξυπνες και βιώσιμες λύσεις, που βελτιώνουν τη ζωή και προσφέρουν πρόσθετη αξία, φέροντας τη σφραγίδα ποιότητας “Μade in Germany”: το R&D και το design στηρίζονται σταθερά σε μια ολοκληρωμένη διαδικασία παραγωγής στη Γερμανία. Η GROHE εστιάζει στην Εταιρική Ευθύνη και σε μία αλυσίδα αξίας με στόχο την εξοικονόμηση πόρων. Από τον Απρίλιο του 2020, η παραγωγή της GROHE είναι ουδέτερη σε επίπεδο εκπομπών CO2., ενώ έχει θέσει ως στόχο τη χρήση συσκευασιών χωρίς πλαστικό έως το 2021.

Τα τελευταία 10 χρόνια, περισσότερα από 460 βραβεία design και καινοτομίας, όπως και πολλές κορυφαίες διακρίσεις στα Βραβεία Βιωσιμότητας της Γερμανίας, επιβεβαιώνουν την επιτυχία της GROHE. H GROHE ήταν η πρώτη στον κλάδο της η οποία απέσπασε το βραβείο για CSR ενέργειες της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης και επίσης έχει συμπεριληφθεί ανάμεσα στις «50 κορυφαίες εταιρείες που αλλάζουν τον κόσμο», όπως τις κατέγραψε το αναγνωρισμένο περιοδικό Fortune.

 Σχετικά με τον LIXIL

Ο όμιλος LIXIL κατασκευάζει πρωτοποριακά προϊόντα νερού και προϊόντα για το σπίτι, τα οποία επιλύουν καθημερινά προβλήματα της ζωής, κάνοντας «το καλύτερο σπίτι» πραγματικότητα για όλους, παντού. Με βάση την Ιαπωνική κληρονομιά, σχεδιάζει κορυφαία τεχνολογία και καινοτομία για προϊόντα υψηλής ποιότητας που μεταμορφώνουν το σπίτι. Αλλά η διαφορά του LIXIL βρίσκεται στο αξιόλογο design, το επιχειρηματικό πνεύμα, την αφοσίωση στη βελτίωση της προσβασιμότητας για όλους και την υπεύθυνη ανάπτυξη. Αυτή η προσέγγιση γίνεται πραγματικότητα μέσω κορυφαίων μαρκών, συμπεριλαμβανομένων των INAX, GROHE, American Standard και TOSTEM. Περισσότεροι από 60.000 υπάλληλοι του ομίλου που εργάζονται σε περισσότερες από 150 χώρες είναι περήφανοι που κατασκευάζουν προϊόντα, τα οποία έχουν αντίκτυπο στις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων καθημερινά. Μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ www.lixil.com