KIDS

“Φρικαντέλα, η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα” θα παραμείνει λίγο ακόμα στη σκηνή του Christmas Theater

Το αγαπημένο γιορτινό παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά παίρνει τρίτη παράσταση και αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία να το απολαύσετε με τα παιδιά σας. Μια πολύχρωμη πανδαισία εκπλήξεων και εκρήξεων που θα μαγέψει και θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους.

Η “Φρικαντέλα” το παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού έκοψε πάνω από 50.000 εισιτήρια και παραμεένει στην σκηνή του Christmas Theater για τρεις επιπλέον παραστάσεις το Σάββατο 11 Ιανουαρίου στις 15.00 και στις 17.00 και την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στις 12:00 ενώ τα σχολεία θα μπορούν να την απολαύσουν όλο τον Ιανουάριο.

«Φρικαντέλα, η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα», το δημοφιλές μπεστ σέλερ το εθνικού μας παραμυθά, Ευγένιου Τριβιζά, πρωτοκυκλοφόρησε το 1998 και αγαπήθηκε τόσο πολύ που οι αλλεπάλληλες εκδόσεις του συνεχίζονται με αυξανόμενους ρυθμούς μέχρι σήμερα.Η Φρικαντέλα είναι μια μάγισσα, τόσο μα τόσο κακιά, που μισεί αφάνταστα όλα τα καλά. Δεν χορεύει καλαματιανό. Χορεύει μόνο κακαματιανό. Δεν τρώει ποτέ της καλαμαράκια. Τρώει μόνο κακαμαράκια. Δεν πίνει πορτοκαλάδα, μόνο πορτοκακάδα. Φυσικά δεν της αρέσουν τα παραμύθια με καλό τέλος αλλά μόνο με κακό τέλος και εννοείται ότι, πάνω απ’ όλα, μισεί τα κάλαντα. Έτσι, όταν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ακούει τα παιδιά της γειτονιάς να τραγουδάνε τα κάλαντα, γίνεται έξω φρενών. Τους κλέβει τις φωνές και τις φυλακίζει σε ροζ και γαλάζια μπαλόνια. Τα παιδιά, όμως, αποφασισμένα να βρουν τις χαμένες τους φωνες, βάζουν σε εφαρμογή ένα παράτολμο σχέδιο. Έτσι ξεκινάει μια σειρά από συναρπαστικές περιπέτειες, απροσδόκητες συναντήσεις και θεαματικές μεταμορφώσεις! Η ξεκαρδιστική μάγισσα Φρικαντέλα, ο σπαρταριστός υπαστυνόμος Παντεσπάνης, ο τετραπέρατος πιτσιρίκος Σεβαστιανός Μπισμπικούκης με τη χαρούμενη παρέα του, ο Μαυρίκιος, ένα παγόνι μεταμορφωμένο σε κοράκι, η Λουντμίλα, μια καμήλα που ήταν κάποτε ελάφι, η Γοργόνα των Γιασεμιών, ο Γελωτοποιός των Ανακτόρων, ο Άρχοντας των Μπακλαβάδων, οι μυστηριώδεις Βεδουίνοι με τα δαμασκηνά σπαθιά, το Μπαλέτο των Σκίουρων που χορεύουν κλακέτες, ο Χορός των Ζαχαρωτών, το Θαλασσινό Μπαλέτο των Ιππόκαμπων και χίλια δυο άλλα πρωτόγνωρα και θαυμαστά, θα σας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές χαράς, αγωνίας, γέλιου και διασκέδασης σε μια φαντασμαγορική πανδαισία ήχων και χρωμάτων.

Τον ρόλο της Φρικαντέλα ερμηνεύουν οι μεσοφωνοι: Ειρήνη Καράγιαννη / Μαρισία Παπαλεξίου

Πρωταγωνιστούν:Μεσόφωνοι: Αθηνά Καστρινάκη – Μάρθα Σωτηρίου

Τενόροι: Kώστας Ζαμπούνης – Νικόλας  Μαραζιώτης, Άρης Προσπαθόπουλος – Γιάννης Φίλιας

Βαρύτονοι:  Kώστας Μαυρογένης – Μαρίνος Ταρνανάς

Συμμετέχουν: Ελένη Δημακουλέα – Παναγιώτα Δημοπούλου – Χριστίνα Καλιακάτσου – Σοφία Καλπενίδου – Νίκος Κουκάκης – Έμιλυ Λούμπα – Κοσμάς Μεταξόπουλος – Βιργινία Μορόμαλου- Ιουλίτα Μωσαΐδου,

Έλενα – Χριστίνα Παπαδοπούλου