KIDS

Τα καλύτερα summer camps των νοτίων προαστίων

Γιατί εμείς ξέρουμε που θα στείλεις το παιδί σου αυτό το καλοκαίρι. Εσύ; 

Βρισκόμαστε μια ανάσα μακριά από το κλείσιμο των σχολείων και όλο και περισσότεροι αρχίζουμε να σκεφτόμαστε εκείνη τη μέρα. Διότι, το να «παρκάρουμε» τα παιδιά μας μπροστά σε μια τηλεόραση ή στο σπίτι των γονιών μας δε μοιάζει και η καλύτερη λύση για εκείνα. Είναι κρίμα λοιπόν, μέχρι την ημέρα που θα φτάσουμε να πάρουμε τις καλοκαιρινές μας άδειες τα παιδιά μας να μην κάνουν κάτι δημιουργικό και παραγωγικό.

Το γεγονός ότι μένεις στα Νότια προάστια σε κάνει ιδιαίτερα τυχερό, όχι μόνο επειδή οι καλοκαιρινές σου βόλτες είναι λίγο πιο όμορφες αλλά επειδή είσαι στην ευχάριστη θέση να απολαμβάνεις προνόμια όπως, το να έχεις κάποια από τα καλύτερα θερινά summer camps της πόλης! Έτσι, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείς για το εάν το παιδί σου θα είναι ευτυχισμένο τις πρώτες ημέρες του καλοκαιριού, γιατί θα έχει τη δυνατότητα να παίξει σαν να μην υπάρχει αύριο. Παρακάτω, σου προτείνουμε μερικά summer camps που έχουμε ξεχωρίσει για εσένα αλλά καλό θα ήταν να κινηθείς γρήγορα, καθώς η ζήτηση είναι μεγάλη και οι θέσεις περιορισμένες!

Workout Hall Summer Camp

Εκεί που τα παιδιά μας έχουν μια ξεχωριστή θέση, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ένα πραγματικά δυνατό καλοκαίρι, καθώς για τρίτη συνεχή χρονιά το Workout Hall, σε συνεργασία με το Alma club, διοργανώνουν ένα μοναδικό event. Παιδιά από 7 έως 12 ετών, αλλά και έφηβοι από 13 έως 17 ετών για πρώτη χρονιά με το δικό τους ξεχωριστό group μέσα στο Summer Camp, θα ζήσουν αθλητικές εμπειρίες που θα τους μείνουν αξέχαστες. Είναι πολύ σημαντικό να καταφέρεις να δραστηριοποιήσεις παιδιά αυτής της ηλικίας και τo Workout Hall με αυτή του την ενέργεια έχει όλες τις προϋποθέσεις για να το πετύχει. Με κύριο στόχο, λοιπόν, την εκπαίδευση και τον ενθουσιασμό των παιδιών, η ομάδα του Workout Hall δίνει την ευκαιρία στα παιδιά μας να μάθουν και να διασκεδάσουν μέσα από αθλητικές δραστηριότητες και δημιουργικά παιχνίδια!

Διότι, εμπειρίες σαν αυτές που μπορεί να προσφέρει το WH Summer Camp στα παιδιά μας, είναι αυτές που χρειάζονται για να ξεκινήσει ένα δια βίου ταξίδι ευεξίας. Με τους εκπαιδευμένους και έμπειρους προπονητές του, τα παιδιά μας θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν Kick Boxing, Κολύμβηση, Water polo, Στίβο, Αναρρίχηση αλλά και να δοκιμάσουν το CrossFit Kids. Τίποτα όμως, δεν συγκρίνεται με τις σημαντικές φιλίες που μπορούν να αποκτήσουν μέσα σε ένα Summer Camp!

Ρόδων 6 & Κυβέλης, Άλιμος (τηλ. 210 9902038, 698 0040999) // http://www.workouthall.gr

Καλοκαιρινό SAT Summer Camp στο ΠΑΛΛΑΔΙΟ!

Ένα εξαιρετικά πρωτότυπο Summer Camp παρουσιάζουν τα Εκπαιδευτήρια ΠΑΛΛΑΔΙΟ γεμάτο εκπλήξεις και διασκέδαση. Το ιδιαίτερο πρόγραμμα που προσφέρει το SAT Summer Camp στο Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών και Τέχνης του ΠΑΛΛΑΔΙΟΥ (SAT LAB – Science, Technology and Art Laboratory) περιλαμβάνει δραστηριότητες ειδικά διαμορφωμένες από τους εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς του σχολείου, οι οποίοι έχουν ετοιμάσει μία σειρά πειραμάτων, γρίφων και κατασκευών για παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών. 

Οι επιστήμες, η μηχανική, η τεχνολογία, τα μαθηματικά και οι τέχνες, αποτελούν τα εργαλεία που θα χρησιμοποιήσουν τα παιδιά για να ανταπεξέλθουν στις διασκεδαστικές, όσο και δημιουργικές, προκλήσεις του προγράμματος!

Από ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα, δεν μπορεί φυσικά να λείπουν το παιχνίδι και ο αθλητισμός. Έτσι, οι εκπαιδευτικοί του τμήματος Φυσικής Αγωγής του σχολείου οργανώνουν καθημερινά παιχνίδια, διαγωνισμούς και πολλές διασκεδαστικές δοκιμασίες. Και επειδή καλοκαίρι σημαίνει μπάνιο και χαλάρωση, τρεις φορές την εβδομάδα, τα παιδιά θα πηγαίνουν στο κολυμβητήριο για δροσερές βουτιές! 

28ης Οκτωβρίου, Βάρη (Τηλ. 210 89.79.459) // palladio@palladio.edu.gr//  palladio.edu.gr

Summer Star Sport Camp

Με τη λήξη του σχολικού έτους το summer star sport camp έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στους αγαπημένους μας μικρούς μια εμπειρία που θα τους μείνει πραγματικά αξέχαστη. Σε ένα περιβάλλον σύγχρονο και ασφαλές, τα παιδιά μας θα μπορούν να αθληθούν και να ψυχαγωγηθούν ταυτόχρονα, με ένα αρκετά πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων που αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των summer camps στην Αθήνα.

Η έμπειρη ομάδα εκπαιδευτών στο Star Sport Club έχει ως κύριο την μεταφορά γνώσεων και βιωματικών εμπειριών στα παιδιά μέσα από αθλητικές δραστηριότητες αναψυχής αλλά και εκπαιδευτικά προγράμματα. Ειδικά σχεδιασμένο καθημερινό πρόγραμμα για τα παιδιά μας, η επιστημονική και εκπαιδευτική ομάδα διπλωματούχων καθηγητών φυσικής αγωγής και εξειδικευμένων παιδαγωγών του STAR SPORT CAMP, δημιουργεί ολιγομελείς ομάδες με μόνα κριτήρια την ηλικία και όπου χρειαστεί, και το φύλο, καθώς και το αγωνιστικό επίπεδο.

Αθλητικές δραστηριότητες όπως, το ποδόσφαιρο, το πόλο και το βόλεϊ, θα μάθουν στα παιδιά μας να λειτουργούν ομαδικά, ενώ ο χορός, η ζωγραφική και οι κατασκευές στην άμμο θα τα αφήσουν να εκφραστούν δημιουργικά. Με μόνιμη παρουσία Ιατρού στον χώρο, θα είστε ήσυχοι όλη την εβδομάδα πως το παιδί σας βρίσκεται σε κάτι παραπάνω από καλά χέρια!

Οι γνώσεις και οι μοναδικές εμπειρίες που θα αποκομίσουν τα παιδιά ηλικίας 3 έως 14 ετών θα διαρκέσει από τις 18 Ιουνίου έως 27 Ιουλίου, τις καθημερινές ημέρες της εβδομάδας από τις 8.00 έως τις 17.00 και θα περιλαμβάνεται διατροφή (δεκατιανό και μεσημεριανό γεύμα).

Λ. Κων/νου Καραμανλή 6, Βούλα (τηλ. 211-4030455, 6936878370) //  strarsportclub@yahoo.com // http://starsportclub.gr

Forty Love

Στη Βάρη βρίσκεται η μεγαλύτερη καλοκαιρινή αγάπη των παιδιών μας! Με τη λήξη του σχολικού έτους στα μέσα Ιουνίου και μέχρι το τέλος του Ιουλίου, το Forty Love έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό πρόγραμμα summer camp για παιδιά με άκρως δημιουργική διάθεση και πραγματικά πρωτότυπες δραστηριότητες. Η καλοκαιρινή απασχόληση των παιδιών, ανεβαίνει επίπεδο με μια διέξοδο χαράς, δημιουργίας και άθλησης σε ένα οικογενειακό, ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον για παιδιά, με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις.

Ανάμεσα στις ενδιαφέρουσες αυτές δραστηριότητες που θα κάνουν τα παιδιά στο Forty Love είναι το ομαδικό πνεύμα που προσφέρει το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλεϊ, αλλά και ο φιλικός ανταγωνισμός που προσφέρει το τένις, ο στίβος και το padel tennis. Επιπλέον, η μουσικοκινητική αγωγή, οι μοντέρνοι και παραδοσιακοί χοροί, η ρυθμική, και το μπαλέτο, δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά μας να ανακαλύψουν τον καλλιτέχνη που κρύβουν μέσα τους, ενώ μέσα από τα καθημερινά μαθήματα κολύμβησης στην πισίνα του club, θα μεταμορφωθούν σε… μικρά δελφινάκια!

Βέβαια η πραγματική διασκέδαση ξεκινά με τα εκπαιδευτικά προγράμματα όπως το εργαστήρι σοκολάτας, η αγγειοπλαστική, η παρασκευή παγωτού αλλά και ένα ευχάριστο πρόγραμμα στον κήπο όπου τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα πάντα για τα λουλούδια και τα οπωροκηπευτικά σκαλίζοντας, φυτεύοντας και ποτίζοντας.

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 6 εβδομάδες, Δευτέρα με Παρασκευή από τις 8:00-16:00 και το Forty Love θα τους παρέχει ένα λαχταριστό μαμαδίστικο φαγητό αλλά και πρόγευμα, καθώς και τη δυνατότητα μεταφοράς τους με λεωφορεία από οποιοδήποτε σημείο της Αττικής. Παιχνίδια στον ήλιο, δραστηριότητες στην σκιά και ένα καλοκαίρι που θα τους μείνει αξέχαστο!

Για να δείτε τις εγκαταστάσεις πατήστε εδώ.

Οδός Ικτίνου, Κορωπί (όπισθεν Στρ. Σχολής Ευελπίδων)(τηλ.: 210-9653622, 698382500) // info@forty-love.gr// www.fortylove.gr  

Robotakia Summer Camp

 

Ένα πρωτότυπο και άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα έχουν ετοιμάσει τα Robotakia, για παιδιά 6 έως 12 ετών! Τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να ευχαριστηθούν ένα κόσμο υψηλής τεχνολογίας, με πολύ Ρομποτική, και όχι μόνο! Μηχανικές κατασκευές, τρισδιάστατη σχεδίαση, κατασκευή ηλεκτρονικών παιχνιδιών, τρισδιάστατη εκτύπωση, ηλεκτρονικά κυκλώματα, προγραμματισμός Drones και άλλες εκπλήξεις περιμένουν τους εκκολαπτόμενους επιστήμονες του μέλλοντος!

Εκτός από τα παραπάνω, το Camp περιλαμβάνει καθημερινά δύο Open Labs, δηλαδή εργαστήρια όπου τα παιδιά θα μπορούν να εφαρμόζουν αυτά που μαθαίνουν, επιλέγοντας εκείνα με τι ακριβώς θα ασχοληθούν και τι θα φτιάξουν. Τα open labs γίνονται με την επίβλεψη και βοήθεια των δασκάλων του κέντρου, και χρήση όλου του διαθέσιμου εξοπλισμού ώστε να προσφέρουν μία ολοκληρωμένη και αξέχαστη εμπειρία.

Κάτι άλλο, εξαιρετικά σημαντικό είναι πως τα τμήματα είναι πάντα ολιγομελή, τα παιδιά εργάζονται σε ομάδες των 2-3 παιδιών και χωρίζονται με βάση την ηλικία και την εμπειρία τους. Το ημερήσιο πρόγραμμα είναι πραγματικά ευρηματικό και γεμάτο ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

Επίσης, σημειώστε πως το Camp διαρκεί 1 εβδομάδα και υπάρχουν οι 5 διαθέσιμες περίοδοι.

Τι καλύτερο, λοιπόν, από 25 ώρες ανοικτών εργαστηρίων και 20 ώρες καθοδηγούμενων εργαστηρίων που είναι βέβαιο πως θα χαρίσουν στα παιδιά μια ανεπανάληπτη εμπειρία τεχνολογίας; Το κόστος συμμετοχής ανά εβδομάδα είναι 160€ (150€ για τους υφιστάμενους μαθητές).

Για το τέλος, σας κρατήσαμε ένα χρήσιμο και απολαυστικό tip. Τα εργαστήρια διαφέρουν από τη μία εβδομάδα στην άλλη και έτσι τα παιδιά μπορούν αν θέλουν να επιλέξουν να συμμετέχουν σε περισσότερες από μία εβδομάδες ανάλογα με τους χρόνους τους, τα ενδιαφέροντα τους κοκ

Επειδή, είμαστε σίγουροι πως έχεις ενθουσιαστεί με τα παραπάνω, για περισσότερες πληροφορίες καθώς και λεπτομέρειες εγγραφής επικοινώνησε μαζί τους τηλεφωνικά ή on line: https://www.robotakia.gr/programmata-spoudon/summer-camp/summer-camp-2018/

Δημητρίου Γούναρη 178 και Μυκηνών 19, Γλυφάδα // 210 962 9999 // info@robotakia.gr// https://www.facebook.com/robotakia/

Summer Camp στα Εκπαιδευτήρια Γεωργίου Ζώη

Πρόκειται για τέσσερα αθλητικά, ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά προγράμματα, τα οποία υλοποιούν Εκπαιδευτικοί της Σχολής μας, των αθλητικών μας ομίλων, του Ωδείου μας και Καθηγητές Φυσικής Αγωγής με μεγάλη εμπειρία από παιδικές κατασκηνώσεις και αθλητικές δραστηριότητες, παιδαγωγοί που διακρίνονται για το ήθος και την υπευθυνότητά τους, και πιστεύουμε πως θα βοηθήσουν τα παιδιά μας να ξεκουραστούν, να ψυχαγωγηθούν, να αποκτήσουν καινούριους φίλους, νέες εμπειρίες, νέες γνώσεις και να λειτουργούν πιο αυτόνομα, έτσι ώστε να αρχίσουν τη νέα χρονιά γεμάτα δύναμη και ζωντάνια. Υπάρχουν 8 σημαντικοί λόγοι για να επιλέξετε το Summer Camp των Εκπαιδευτηριών Γεωργίου Ζώη. Ξεκινάμε.

1.  Πλούσιο πρόγραμμα αθλοπαιδιών, ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, εκδηλώσεων & δωρεάν εκδρομών. (ποδόσφαιρο, καλαθοσφαίριση (basket), πετοσφαίριση (volley), παιδαγωγικά παιχνίδια, πινγκ πονγκ, ενόργανη γυμναστική, ρυθμική γυμναστική, τοξοβολία, τραμπολίνο, ju jitsu, χορός, κολύμβηση, ρομποτική, τοξοβολία, θεατρικό παιχνίδι, καλλιτεχνικό εργαστήρι, μουσική προπαιδεία, cinema)

2. Παραλαβή και παράδοση των μαθητών στην πόρτα σας.

3.  Λειτουργία ιατρείου

4. Ποικιλία από clubs, ώστε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο δικό σας παιδί: •Kids Club •Arts and Sports Club •Sports and Swimming Club •Adventure Club

5.Προαιρετικά διευρυμένο πρόγραμμα, πέραν του υποχρεωτικού (από τις 8:00΄ έως τις 17:00΄)

6. Σύγχρονων προδιαγραφών εγκαταστάσεις

7. Εκπαιδευτικό προσωπικό με αυστηρά κριτήρια επιλεγμένο, αποτελούμενο  από εκπαιδευτικούς της Σχολής μας, των αθλητικών μας ομίλων, του Ωδείου μας και Καθηγητές Φυσικής Αγωγής με μεγάλη εμπειρία από παιδικές κατασκηνώσεις και αθλητικές δραστηριότητες

8. 10% μείωση για επιλογή άνω των 4 περιόδων (εβδομάδων)

Εκπαιδευτήρια Γεωργίου Ζώη, Αβέρωφ 12-14, Αργυρούπολη, 2109617817, www.summercamp.gr, www.zois-school.gr

Εκπαιδευτήρια ΓΕΙΤΟΝΑ – Καλοκαιρινά Εκπαιδεύτικα Προγράμματα 

Κάθε καλοκαίρι μετά από τη δημιουργική προσπάθεια του Σχολικού έτους τα Εκπαιδευτήρια ΓΕΙΤΟΝΑ προσφέρουν στους μαθητές τους και στους μαθητές άλλων σχολείων τα Καλοκαιρινά Εκπαιδευτικά Προγράμματα. 

Η φιλοσοφία των εκπαιδευτικών προγραμμάτων συνοψίζεται στο τρίπτυχο:  Αθλούμαι – Ψυχαγωγούμαι- Μαθαίνω ανακαλύπτωντας και δημιουργώντας. Έτσι, περιλαμβάνουν εμπνευσμένες αθλητικές δραστηριότητες και δράσεις ψυχαγωγίας και δημιουργίας.

Από 18 Ιουνίου έως 6 Ιουλίου.

Βάρη Αττικής, 210 965 6200, http://geitonas.edu.gρ

Μπιζζζ Πάρτυ

Το Summer Camp στο κτήμα Μπραϊμνιώτη ξεκινάει την Δευτέρα 18/6/2018 έως την Παρασκευή 27/7/2018 με συνολική διάρκεια προγράμματος 6 εβδομάδες.

Περιλαμβάνει ποικίλες δράσεις για κάθε ηλικία και είναι αδύνατο να μη βρει κάποιος αυτό που του ταιριάζει. Συγκεκριμένα, υπάρχει το Pre-junior Summer Camp για παιδιά 2 – 6 ετών που βασίζεται στη θεματική «Οι μικροί εξερευνητές στη φύση». Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: καθημερινά μπάνιο και εκμάθηση κολύμβησης στη πισίνα του κτήματος, μαθήματα χορού και ποδοσφαίρου, εξερεύνηση και παιχνίδια στη φύση μέσα από την κηπουρική, την επαφή με ζώα της φάρμας, δωρεάν δεκατιανό κ.α.

Έπειτα, υπάρχει το Junior Summer Camp για παιδιά 7-9 ετών. Με θεματική πάλι το «Εξερευνητές στη φύση»,  το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: καθημερινά μπάνιο, 2 φορές την εβδομάδα εκμάθηση κολύμβησης και παιχνίδια στη πισίνα του κτήματος και 3 φορές την εβδομάδα μπάνιο στο Ναυτικό Όμιλο «ΚΕΚΡΩΨ». Ακόμα, 2 φορές την εβδομάδα μάθημα ιστιοπλοΐας σε 5μελή γκρουπ, αναρρίχηση και επιτραπέζια αντισφαίριση, κυνήγι θησαυρού και ομαδικά παιχνίδια «επιβίωσης», δωρεάν δεκατιανό κ.α.

Τέλος, υπάρχει το Athletic Summer Camp για παιδιά 10-13 ετών. Το πρόγραμμα μεταξύ άλλων περιλαμβάνει: 2 φορές την εβδομάδα μπάνιο στο Ναυτικό Όμιλο «ΚΕΚΡΩΨ», μάθημα ιστιοσανίδας, μαθήματα χορού (μοντέρνο, χιπ χοπ, σύγχρονο, μαζορέτες,capoeira κ.α.), αναρρίχηση και επιτραπέζια αντισφαίριση, δωρεάν δεκατιανό.

Κτήμα Μπραϊμνιώτη // 6942064603 – 6942215752 // bizparty.gr

TEAM MAGMA Summer Camp 2018


Το TEAM MAGMA Summer Camp 2018 σχεδιάστηκε αποκλειστικά για περιορισμένο αριθμό συμμετοχών για να βιώσουν όλοι όπως πρέπει αυτή την καλοκαιρινή εμπειρία. Η «αναγκαστική» παραμονή στην Αθήνα των παιδιών λόγω υποχρεώσεών τον γονέων μέχρι να πάρουν την πολυπόθητη άδεια δεν είναι και ότι καλύτερο, γι’ αυτό όλη η ομάδα της TEAM MAGMA έβαλε τα δυνατά της να δημιουργήσει τις πιο ενδιαφέρουσες, πρωτότυπες, και υψηλών προδιαγραφών θεματικές εβδομάδες για τα παιδιά σας με δράσεις που θα κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον τους.

Η μεγαλύτερη ανταμοιβή του TEAM MAGMA  -όπως και στα καθημερινά προγράμματα τους σε χιλιάδες μαθητές και ιδιωτικά πάρτυ που γίνονται στο χώρο του TEAM MAGMA- είναι τα παιδιά να επιστρέφουν σπίτι «γεμάτα» από συναισθήματα έχοντας αναπτύξει πολλαπλές δεξιότητες μέσω δράσεων, παιχνιδιών και patented λογισμικών όπως το MagMind©. 

Οι θεματικές στις οποίες βασίζονται οι καλοκαιρινές δραστηριότητες είναι: “Ταξιδεύοντας Στον Κόσμο”, ” Ταξίδι Στον Κοσμο Των Παιχνιδιών”, “Ταξίδι Στον Κοσμο Της Φαντασίας Και Του Παραμύθιου”, “Ταξίδι Στον Κοσμο Της Επιστήμης”, ” Ταξίδι Στον Κοσμο Της Μουσικής”. 

Ελ. Βενιζέλου 10 & Πύργου 7, Γλυφάδα // 210 9626022 // info@team-magma.gr

Summer Camp στο Περιβόλι στη Βάρη

Το Περιβολίσιο Summer Camp σας περιμένει στην παρέα του, σε εβδομαδιαίους κύκλους, από τις 18 Ιουνίου έως και τις 3 Αυγούστου για να σηματοδοτήσει την δημιουργία του πιο συναρπαστικού καλοκαιριού.

Από Δευτέρα έως και Παρασκευή, οι λιλιπούτειοι φίλοι του Περιβολιού αποχαιρετούν τους γονείς τους που φεύγουν για τη δουλειά, χαρούμενους που αφήνουν τα παιδιά τους στο πιο φυσικό, πράσινο και ασφαλή χώρο της πόλης. Τα παιδιά, φορώντας άνετα ρούχα και με αστείρευτη διάθεση για περιπέτεια, ξεκινούν τη μέρα τους γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως οι εκπλήξεις στη Φύση δεν έχουν τελειωμό.

To Περιβόλι στη Βάρη, είναι ένας χώρος με πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα που γεννήθηκε από το όνειρο της Άννας Μoρδεχάι να προσφέρει σε παιδιά και μεγάλους εμπειρίες που δύσκολα θα βίωναν στη πόλη. Βασισμένο στην αρχή της Περμακουλτούρας, το Περιβόλι καθημερινά εμπνέεται από τη Φύση, αποκαλύπτει τα μυστικά της, μαθαίνει από αυτή και δημιουργεί με αγάπη και φροντίδα επιμορφωτικές εμπειρίες και αξέχαστες στιγμές για όλους.

Το Περιβόλι στη Βάρη, Κυργίων 15 (πρώην Κυρηνείας), Βάρη // 2108963000 //  www.perivolivari.gr