LIFE

Κίττυ Λαϊου: «Οι πελάτες μας είναι φίλοι μας»

Με εξαιρετική τεχνογνωσία, μοναδικές υπηρεσίες και εμπειρία χρόνων, η ομάδα της κτηματομεσιτικής εταιρείας, ΚΙΤΤΥ J. LAIOS LTD, έρχεται να κατανοήσει τις ανάγκες σας και να σας παρουσιάσει τις ιδανικές επιλογές που είναι κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας.

Η ταλαντούχα και αεικίνητη Κίττυ Ι. Λαϊου είναι η ιδιοκτήτρια και διευθύντρια του κτηματομεσιτικού γραφείου ΚΙΤΤΥ J. LAIOS LTD. Η εταιρεία της, είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην ελληνική αγορά, και επί του παρόντος διαθέτει μια ευρεία πελατειακή βάση, η οποία περιλαμβάνει μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα στον ελληνικό επιχειρηματικό κόσμο. Ειδικεύεται σε πολυτελή, premium καθώς και σε εμπορικά ακίνητα.

Η ΚΙΤΤΥ J. LAIOS LTD δραστηριοποιείται σε Αθήνα, Μύκονο, Πόρτο Χέλι, Dubai, Κύπρο, Λονδίνο και Σαουδική Αραβία. Με γνώμονα τη συνεχή εξέλιξη αλλά και την καλύτερη εξυπηρέτηση προς τον πελάτη, παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και διαβεβαιώνει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. «Οι πελάτες μας είναι φίλοι μας. Δουλεύουμε σκληρά για να βλέπουμε τα ερωτήματά τους να απαντώνται και τους δίνουμε την πλήρη προσοχή μας. Πιστεύουμε, πρωτίστως, ότι η ειλικρινής εξυπηρέτηση και η καλή μεταξύ μας σχέση είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία μας στον κλάδο του Real Estate», τονίζει η Κίττυ Λάϊου που απολαμβάνει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που την συμβουλεύονται για τις επενδύσεις τους σε Ελλάδα και εξωτερικό.

«Οι Μυκονιάτες έπαιξαν αξιοσημείωτο ρόλο στην τουριστική ανάπτυξη του νησιού τους»

Η ίδια, πέρα από τις επιχειρηματικές κινήσεις της εταιρείας της εκτός Ελλάδας, φαίνεται πως έχει δημιουργήσει και έναν ισχυρό δεσμό με το νησί της Μυκόνου, στο οποίο άλλωστε δραστηριοποιείται ενεργά στο κομμάτι του real estate και της πώλησης ακινήτων. Έχοντας ταξιδέψει και γνωρίσει από κοντά κοσμοπολίτικους προορισμούς ανα τον κόσμο, δηλώνει με πλήρη γνώση πως η Μύκονος, από τη δεκαετία του ’60 κιόλας, αποτελούσε έναν must προορισμό για διασημότητες -και όχι μόνο, που επέλεγαν το νησί για τη φυσική του ομορφιά, αλλά και την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα. «Η Μύκονος, που οφείλει ένα μεγάλο μέρος της φήμης της στη Δήλο, άρχισε από τότε να παρουσιάζει σημαντική τουριστική ανάπτυξη, και αυτό χάρη στους Μυκονιάτες, που έπαιξαν αξιοσημείωτο ρόλο», τονίζει η Κίττυ Λαϊου. Με την συγκεκριμένη πολιτιστική κληρονομιά, είναι φυσιολογικό η σημερινή τουριστική εισροή να είναι πιο μεγάλη από ποτέ, με πολλούς ξένους αλλά και Έλληνες να επιθυμούν κάποια νέα επένδυση στο συγκεκριμένο τόπο.

Η ΚΙΤΤΥ J. LAIOS LTD διαθέτει μια πλούσια γκάμα ακινήτων (που μπορεί κάποιος να πάρει μια γεύση μέσα από το site laiosestate.com) για να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη και να δημιουργήσει σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες για κάθε επαγγελματία ή ιδιώτη. Πολλοί είναι ήδη αυτοί που εμπιστεύτηκαν την εταιρεία για την κατοικία τους, αλλά και για τις εταιρικές τους ανάγκες και έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι. Με συνέπεια, επαγγελματισμό, εμπειρία και γνώση, η ομάδα είναι έτοιμη να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο και πιο αποδοτικό τρόπο και να λύσει οποιαδήποτε απορία.

Δείτε περισσότερα στο  laiosestate.com