LIFE

MINT: Η μεγαλύτερη εταιρεία διαχείρισης ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης στη χώρα, με έδρα στα Νότια Προάστια

Η MINT, η εταιρεία με έδρα το Παλαιό Φάληρο, που διαχειρίζεται αποκλειστικά πάνω από 300 ακίνητα σε όλη την Ελλάδα, μπαίνει ακόμα πιο δυναμικά στην αγορά των νοτίων προαστίων. Παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών προς τους ιδιοκτήτες, η εταιρεία προωθεί το ακίνητο σε πλατφόρμες μίσθωσης (Airbnb / Booking / Expedia κλπ), αναλαμβάνοντας πλήρως τη διαχείρισή του.

Ο τουρισμός ανοίγει κι επίσημα στις 14 Μαΐου και, μαζί με τον ξενοδοχειακό κλάδο, προετοιμάζονται εντατικά και οι ιδιοκτήτες ακινήτων bnb, που ήταν και οι μεγάλοι κερδισμένοι τα προηγούμενα χρόνια χάρη στη ραγδαία αύξηση της αγοράς βραχυχρόνιας μίσθωσης στη χώρα μας. Αντίστοιχη κινητικότητα παρατηρείται και στα νότια προάστια της Αττικής, όπου ενισχύει την παρουσία της η MΙΝΤ, η μεγαλύτερη εταιρεία διαχείρισης ακινήτων bnb στην Ελλάδα, που μάλιστα άνοιξε πρόσφατα και τα νέα της γραφεία στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου. Η εταιρεία διαχειρίζεται αποκλειστικά πάνω από 300 ακίνητα σε όλη την Ελλάδα, φιλοξενώντας 14.000 επισκέπτες σε ετήσια βάση, ενώ έχει ως τώρα ισχυρή παρουσία στην Αττική, στη Θεσσαλονίκη, στη Χαλκιδική, στην Κρήτη, στην Πάρο και στο Πόρτο Χέλι.

Ήδη -κι ενόψει ανοίγματος της τουριστικής σεζόν- η εταιρεία μπαίνει ακόμα πιο δυναμικά στην αγορά των νοτίων προαστίων, αξιοποιώντας το σημαντικό χαρτοφυλάκιο ακινήτων που έχει στην περιοχή και περιλαμβάνει κυρίως διαμερίσματα αλλά και κάποιες πολυτελείς βίλες.

Γιατί εμπιστεύονται οι ιδιοκτήτες την MINT: Δίνεις απλά το κλειδί και λαμβάνεις άκοπα έσοδα από τις κρατήσεις

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας της MINT και γιατί την εμπιστεύονται ήδη πάνω από 300 ιδιοκτήτες; Η ανάπτυξη ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών προς τους ιδιοκτήτες που περιλαμβάνει: από την εκτίμηση εσόδων (αξιολόγηση δωρεάν του ακινήτου και προτάσεις για μεγαλύτερη απόδοση), την επαγγελματική φωτογράφιση, τη σωστή προβολή του ακινήτου σε πλατφόρμες όπως Airbnb, Booking.com, Expedia.com κλπ., την άρτια τιμολόγηση για βελτιστοποίηση των εσόδων, μέχρι και την υποδοχή και εξυπηρέτηση των επισκεπτών και τον επαγγελματικό καθαρισμό. Στην ουσία, ο ιδιοκτήτης παραδίδει στην αρχή το κλειδί του ακινήτου στην MINT και μετά δεν ασχολείται ξανά με τη διαχείρισή του, παρά μόνο με τα έσοδα από τις κρατήσεις!

MINT: Η μεγαλύτερη εταιρεία διαχείρισης ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης στη χώρα, με έδρα στα Νότια Προάστια

Σε πρώτη φάση, η Mint προετοιμάζει και αξιολογεί το ακίνητο, δίνει εκτίμηση απόδοσης εσόδων και προτείνει λύσεις για τη μεγιστοποίηση του κέρδους. Αναλαμβάνει τις απαραίτητες επισκευές, το ενιαίο ύφος στην επίπλωση και τη διακόσμηση, ώστε να το κάνει ελκυστικό. Κανονίζει επαγγελματική φωτογράφηση, περιγράφει με σαφήνεια και ειλικρίνεια τον χώρο, παρέχοντας στον επισκέπτη όλα όσα πρέπει να γνωρίζει για την περιοχή, τις παροχές, κλπ.

Σε δεύτερη φάση, δημιουργεί την καταχώρηση, αναδεικνύοντας οπτικά το ακίνητο, με σωστές πληροφορίες και την κατάλληλη τιμολόγηση με ειδικό λογισμικό, γλιτώνοντας τον ιδιοκτήτη από την έρευνα αγοράς. Προωθεί το ακίνητο σε περισσότερες πλατφόρμες μίσθωσης (Airbnb / Booking / Expedia κλπ), φροντίζει να μην υπάρχουν διπλοκρατήσεις και διαφορές στην τιμολόγηση με τον κατάλληλο channel manager που προσαρμόζει αυτόματα την τιμή σε κάθε πλατφόρμα.

Στην τρίτη φάση των κρατήσεων, η εταιρία φροντίζει να επικοινωνεί άμεσα και κατανοητά με τον επισκέπτη, φροντίζει για την καθαριότητα και τον ιματισμό του ακινήτου, για όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας από την covid19 και να έχει σε ετοιμότητα συνεργείο για τυχόν τεχνικές βλάβες. Διαδικασίες δηλαδή και ενέργειες σε 24ωρη βάση που εκτελούνται από στελεχωμένο τμήμα Operations της εταιρίας, επαγγελματικό συνεργείο καθαρισμού BNBCLEAN που εγγυώνται και την απολύμανση για όλα τα ακίνητα.

Φυσικά, σε όλη αυτή τη διαδικασία, η εταιρεία καλύπτει τις απαραίτητες νομικές και λογιστικές υπηρεσίες, που περιλαμβάνει την παρακολούθηση των νομικών εξελίξεων γύρω από την βραχυχρόνια μίσθωση, την καταχώρηση του ακινήτου στο μητρώο της ΑΑΔΕ, δηλώσεις, φορο-ελαφρύνσεις κλπ.

Εμπιστεύσου το ακίνητό σου στη Mint, για να διαχειρίζεται πλήρως τη διάθεσή του σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης όπως το Airbnb.

Αυξήσεις κερδών για ιδιοκτήτες bnb το 2021

Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας είναι ο Νάσος Γαβαλάς, που παράλληλα είναι και πρόεδρος του νεοσύστατου Συνδέσμου Εταιρειών Βραχυχρόνιας Διαχείρισης Ακινήτων (STAMA). Σύμφωνα με τον επικεφαλής της MINT, «τα τελευταία χρόνια παρουσιάζεται σημαντική ανάπτυξη του κλάδου της βραχυχρόνιας μίσθωσης στη νότια Αττική που έχει συμβάλλει καθοριστικά και στη συνολική αύξηση της τουριστικής κίνησης στην περιοχή. Πλέον, μετά το ιστορικό κέντρο, τα νότια προάστια αποτελούν τον πιο δημοφιλή πόλο έλξης των επισκεπτών και είναι απολύτως φυσιολογικό η αναμενόμενη αύξηση φέτος του τουρισμού να επηρεάσει κυρίως τις περιοχές αυτές, φέρνοντας παράλληλα και σημαντική αύξηση στα έσοδα των ιδιοκτητών».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στα γραφεία της εταιρείας: 210-3221645 ή συμπληρώστε τα στοιχεία του ακινήτου σας εδώ και οι υπεύθυνοι ακινήτων θα επικοινωνήσουν αμέσως μαζί σας!