LIFE

Παγκόσμια Ημέρα Ζώων: Τα PET CITY μας φέρνουν πιο κοντά

Η αγάπη της εταιρίας Pet City για τα ζώα είναι αδιαπραγμάτευτη και αυτό είναι κάτι που αποδεικνύεται καθημερινά.

Πριν λίγο καιρό μας έκανε εντύπωση ένα ιδιαίτερο διαφημιστικό που αναδείκνυε την επικοινωνία μεταξύ ενός σκύλου, του «Άλφι» συγκεκριμένα, και του ιδιοκτήτη του που όσο τον είχε βγάλει βόλτα το έχασε από τα μάτια του. Πανικοβλημένος όπως ήταν άρχισε να ψάχνει τον σκύλο του, όπου τελικά τον βρίσκει μέσα σε ένα PET CITY και καθησυχάζεται. Ο ιδιοκτήτης του σκύλου είναι κωφός και εκφράζεται στη νοηματική γλώσσα λέγοντας του ότι τον αγαπάει, ενώ ο σκύλος τον κοιτάζει στα μάτια.

Και η αλήθεια είναι ότι τα κατοικίδια όταν επισκέπτονται ένα PET CITY νιώθουν ότι εισέρχονται μέσα σε έναν κόσμο που τους ανήκει, έναν κόσμο που έχει φτιαχτεί για τα ζώα συντροφιάς εδώ και 30 χρόνια, αφού διανύουμε την επετειακή χρονιά των PET CITY.

Στις 4 Οκτωβρίου που είναι Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων έχουμε κάθε λόγο να σκεφτόμαστε τα ζώα και τα μέτρα προστασίας που πρέπει να λαμβάνουμε γι’ αυτά. Είναι όμως σωστό τα ζώα συντροφιάς να βρίσκονται στο επίκεντρο μόνο αυτή την ημερομηνία ορόσημο ; Ή είναι καλύτερα το ενδιαφέρον μας για τα ζώα να εκδηλώνεται καθημερινά; Τελικά ποιος είναι φιλόζωος, εκείνος που δείχνει ενδιαφέρον αποκλειστικά για το δικό του κατοικίδιο ή και για τα αδέσποτα που δυστυχώς βρίσκονται στο δρόμο;

Και βέβαια τις σωστές απαντήσεις τις γνωρίζουμε όλοι!

Τα PET CITY βοηθούν πολύ τις επόμενες γενιές μέσα από την PET CITY Academy να χτίσουν συνειδήσεις προσανατολισμένες στη σωστή διαπαιδαγώγηση για το πώς πρέπει να μεγαλώνει κάποιος σωστά ένα κατοικίδιο και πώς μπορείς παράλληλα με την αγάπη σου για τα ζώα, να σέβεσαι και το περιβάλλον. Τα PET CITY λοιπόν στα οποία αποφασίζει κάθε χρόνο πολύς κόσμος να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα των ζώων δεν είναι ένα απλό πολυκατάστημα όπου μπορείς να βρεις τα πάντα για τους πιστούς μας φίλους, αλλά ένας ολόκληρος κόσμος όπου το όραμα της ομαλής συμβίωσης μεταξύ των ανθρώπων και των κατοικιδίων γίνεται πραγματικότητα.

Και αυτό γιατί όταν τα επισκεφθείς το εξειδικευμένο προσωπικό βρίσκεται εκεί για να σου παράσχει συμβουλές και να σου δώσει τις κατάλληλες πληροφορίες που έχεις ανάγκη. Ένα από τα κεντρικά slogan της εταιρίας που αναδεικνύουν την έντονη Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της εταιρίας είναι το «Αγαπώ τα Ζώα, Σέβομαι το Περιβάλλον» και φυσικά δε θα μπορούσε το μήνυμα αυτό να μη μας βρει σύμφωνους.

Την Παγκόσμια Ημέρα των ζώων δε θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε και μία πολύ γλυκιά μασκότ με το όνομα PETCITO, τη μασκότ των PET CITY, που σήμερα είναι 30 χρονών, όσο και η ηλικία των PET CITY, που λατρεύουν τα παιδιά και όλοι όσοι φυσικά θέλουν να νιώθουν παιδιά.

Τον PETCITO, τον βρήκαμε με ειδική σήμανση και πάνω από τις γνωστές καλαθούνες που βρίσκονται σε κάθε κατάστημα PET CITY χάρη στις οποίες παράγεται καθημερινά σε συνεργασία με τις φιλοζωικές εταιρίες ένα πολύ σημαντικό κοινωνικό έργο για τα αδέσποτα της χώρας.

Ο κάθε επισκέπτης στα PET CITY μπορεί να αγοράσει οτιδήποτε από ένα ευρώ και να το τοποθετήσει μέσα στην καλαθούνα για τα αδέσποτα που βρίσκεται στο κατάστημα και μόλις αυτή γεμίσει έρχεται η φιλοζωική να τα παραλάβει. Χάρη στην πολύτιμη συνεισφορά όλων, η εταιρία Pet City έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 90 τόνους προϊόντων και να τα προσφέρει σε τοπικές φιλοζωικές οργανώσεις. Και συνεχίζει… Επειδή όλοι μαζί μπορούμε για τα αδέσποτα της χώρας την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων θα προτείναμε να επισκεφθούμε τα PET CITY της γειτονιάς μας και να προσφέρουμε ό,τι μπορούμε στην καλαθούνα για να τιμήσουμε μία τόσο σημαντική ημέρα.

Λίγα λόγια για τα PET CITY:

Pet City: η Εταιρία-Συνώνυμο με το “ζώο συντροφιάς” . Με ένα δίκτυο 65 καταστημάτων σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Χαλκίδα, η εταιρία Pet City, μετά από 30 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας έχει αναδειχθεί ως η Νο1 αλυσίδα για τα κατοικίδια στην Ελλάδα. Μένοντας πιστή στη φιλοσοφία της “Τα πάντα για τους πιστούς μας φίλους”, η εταιρία Pet City έχει εξασφαλίσει για τους πελάτες της εξειδικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν κάθε ανάγκη των αγαπημένων μας κατοικιδίων από το Α έως το Ω. Όλα αυτά τα έχει καταφέρει έχοντας ως όχημα τις αξίες της Αγάπη, Εμπιστοσύνη και Υπευθυνότητα, που διέπουν και τους 600 εργαζομένους της ως αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής φιλοσοφίας και του οράματος της επιχείρησης.

Η αγάπη της εταιρίας Pet City για τα ζώα είναι αδιαπραγμάτευτη και το αποδεικνύει καθημερινά μέσα από τις συνεχείς δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που πραγματοποιεί. Ζωντανό παράδειγμα αποτελεί η καλαθούνα με την ειδική σήμανση We LOVE animals… Σκέψου & εμάς!” που έχει τοποθετηθεί σε κάθε κατάστημα Pet City και στην οποία ο καθένας από εμάς μπορεί να τοποθετήσει τρόφιμα, αξεσουάρ και φάρμακα για τα αδεσποτάκια διαφόρων περιοχών, που έχουν τόσο πολύ την ανάγκη μας!

Για τη μεγάλη οικογένεια των Pet City, κάθε μέρα είναι Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων. Κάθε μέρα οφείλουμε να δείχνουμε την αγάπη και τη φροντίδα μας… Τόσο ως προς αυτά, όσο και προς το περιβάλλον μέσα στο οποίο συμβιώνουμε. Κι επειδή η αγάπη για τα ζώα και το περιβάλλον μπορεί να μεταδοθεί, η εταιρία Pet City μάς καλεί όλους να διαδώσουμε στους ανθρώπους γύρω μας το μήνυμα “Αγαπώ τα Ζώα, Σέβομαι το περιβάλλον”. Πρωταρχικός στόχος των Pet City είναι να δημιουργήσουμε όλοι μαζί έναν πιο όμορφο κόσμο, όπου όλοι θα μπορούμε να συνυπάρχουμε αρμονικά και πάνω απ’ όλα να εκπαιδεύσουμε τις επόμενες γενιές στη φιλοζωία, το σεβασμό στα κατοικίδια και το περιβάλλον.

Άλιμος 1: Λ.Ποσειδώνος 31, Τηλ: 210 9836694

Άλιμος 2: Λ. Καλαμακίου 86, Τηλ: 211 0126339

Αργυρούπολη: Λ. Αργυρουπόλεως 21, Τηλ: 210 9954005

Βάρη: Λ.Βάρης 3 & Άνδρου, Τηλ: 210 8994544

Βούλα: Λ. Βουλιαγμένης 183, Τηλ: 210 8983980

Γλυφάδα: Λ.Βουλιαγμένης 72, Τηλ: 210 9640801

Άνω Γλυφάδα: Γούναρη 49, Τηλ: 210 9611210

Ηλιούπολη: Ελ.Βενιζέλου 112, Τηλ: 210 9954520

Καλλιθέα 1: Ελ. Βενιζέλου 88 & Αγίων Πάντων 80 , Τηλ: 210 9510330

Καλλιθεα 2: Λ.Ελ. Βενιζέλου 275 & Σόλωνος, Τηλ: 212 1068014

Νέα Σμύρνη 1: Ελ.Βενιζέλου 249, Τηλ: 210 9825770

Νέα Σμύρνη 2: Ελ.Βενιζέλου 117 & Κασαμπά, Τηλ: 210 9323830