ΠΑΡΑΛΙΑ

Eπιστρέφει ανανεωμένο το Varkiza Resort

Το Varkiza Resort ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του ανανεωμένο στις αρχές του Μαΐου και είμαστε κατενθουσιαμένοι. Μάθαμε πρώτοι όλες τις λεπτομέρειες και τις μοιραζόμαστε μαζί σου.

Κάθε φορά που πλησιάζει το καλοκαίρι και όλα τα καλοκαιρινά μαγαζιά ετοιμάζονται για τα opening τους ενθουσιαζόμαστε λίγο παραπάνω από ότι πρέπει. Ειδικά όταν μαθαίνουμε ότι πρόκειται να ανοίξει το αγαπημένο μας Varkiza Resort.

Φέτος λοιπόν, τις πρώτες ημέρες του Μαΐου, το Varkiza Resort επιστρέφει κοντά μας ανανεωμένο με νέες προτάσεις, αλλά και με τις κλασσικές αξίες που αγαπάμε. Εμείς τα μάθαμε όλα και θέλουμε να τα μοιραστούμε μαζί σου.

Αρχικά, ο Barbas έκλεισε και στη θέση του ανοίγει πάλι ένα αγαπημένο σουβλατζίδικο. Το Λαός και Καλαμάκι έρχεται στην παραλία της Βάρκιζας για να μας χορταίνει μετά το μπάνιο μας με ένα γευστικό σουβλάκι.

Στη θέση που ήταν το Vincenzo, ανοίγει νέο ιταλικό εστιατόριο, το Pasta La Vista, για όλους εσάς που προτιμάτε ένα νόστιμο πιάτο ζυμαρικών ή μια κολασμένη πίτσα.

Ο VIP χώρος του Seaesta ανανεώνεται και αναβαθμίζεται. Αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι μας περιμένουν πολλές εκπλήξεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Το Moana Beach House θα μας κρατήσει συντροφιά και φέτος το καλοκαίρι από το πρωί μέχρι το βράδυ με τις αναπαυτικές μαξιλάρες του, την ανεβαστική μουσική και τα cocktails του.

Το Holy Spirit θα συντροφεύσει τα μεσημέρια, αλλά και τα βράδια μας για χαλαρό cocktail στην παραλία -αγαπημένη καλοκαιρινή συνήθεια των Νοτίων και όχι μόνο- και η ανυπομονησία μας δεν μπορεί να κρυφτεί.

Στο Moana και το Holy Spirit, καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού ετοιμάζονται πολλά events, τόσο μουσικά με Djs που θα μας ξεσηκώσουν, αλλά και με πολλή μόδα.

Ο Isalos, το ταβερνάκι που θυμίζει νησιώτικο τοπίο και είναι ο ιδανικός προορισμός για γευστικούς μεζέδες, θαλασσινά και ψάρια με τη συνοδεία ενός παγωμένου ούζου πάνω στο κύμα, θα βρίσκεται και φέτος κοντά μας.

Τα Goody’s θα βρίσκονται στη γωνία που τα θυμόμαστε όλοι για να απολαμβάνουμε burgers και αυτό το καλοκαίρι. Δίαιτα από του χρόνου παιδιά.

Όσον αφορά το που θα απολαμβάνουμε θεϊκό παγωτό στο Varkiza Resort, αναμένουμε νεώτερα και θα σε ενημερώσουμε πολύ πολύ σύντομα. Stay tuned.

#thelokalokairi στο Varkiza Resort για ακόμη ένα καλοκαίρι. Γιατί εδώ στα Νότια we do it right.