ΠΑΡΑΛΙΑ

59 πράγματα που μας έχουν λείψει: Η αίσθηση πως είμαστε σε νησί, στο Varkiza Resort, την παραλία που αγαπάνε όλοι οι Νότιοι

Καταγράφουμε τα 59 πράγματα που μας έχουν λείψει όλον αυτόν τον καιρό και σε αυτά ανήκει οπωσδήποτε το Varkiza Resort.

Ο παρατεταμένος εγκλεισμός στο σπίτι μας έκανε να αναπολούμε, πιο έντονα από ποτέ, τις ζεστές εκείνες μέρες που τις περνούσαμε από το πρωί ως το βράδυ στο νότιο «νησί» μας, το Varkiza Resort. Το μέρος εκείνο που μας έμαθε να «ζούμε» την παραλία στον υπερθετικό βαθμό. Και τί δεν θα δίναμε να αράζαμε ξανά στις μαξιλάρες του Moana ενώ μας φυσάει το καλοκαιρινό αεράκι, να ξενυχτούσαμε χωρίς χρονικό περιθώριο στα κυριακάτικα party του Coyoacan ή να το παίζαμε mixologists δίπλα από τις σανίδες του surf, προσπαθώντας να μαντέψουμε τα συστατικά των δροσερών cocktails του Holy Spirit. Για όλους εμάς που αγαπάμε το φαγητό βέβαια, μ’ ένα στόμα (πιθανότατα μπουκωμένο) μια φωνή θα λέγαμε πως πιο πολύ μας έλειψε το να μπορούμε να απολαύσουμε ένα ζουμερό Goody’s Burger αμέσως μετά τη βουτιά μας. Αξία ανεκτίμητη. Φέτος, θα μας περιμένουν στην παραλία και γευστικές μακαρονάδες αλλά και αφράτη πίτσα με την υπογραφή του Sale Bianco.

Το ότι μας έχουν λείψει ακόμη και οι γάμοι και βαφτίσεις στις αίθουσες εκδηλώσεων του Varkiza Resort υποδηλώνει σίγουρα τη σοβαρότητα της κατάστασής μας. Ευτυχώς οι προσευχές μας εισακούστηκαν. Σύντομα θα περάσουμε ξανά τις πύλες του Varkiza Resort και δεν θα μας βγάζει από εκεί ούτε μπουλντόζα. Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά, από τη στιγμή που η ιδιοκτησία των καταστημάτων εστίασης και το management της παραλίας πέρασαν στα χέρια του Αλέξη Βλαβιανού, το Varkiza Resort επανέρχεται δυναμικά για να μας προσφέρει τη νησιώτικη αύρα και την αίσθηση ανεμελιάς στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, που φέτος περισσότερο από ποτέ έχουμε ανάγκη.