ΠΑΡΑΛΙΑ

Η παραλία της εβδομάδας: Λαγονήσι – Heaven

Μία παραλία γεμάτη άμμο που θα ερωτευτείς με την πρώτη ματιά και δεν θα ξεκολλάς με τίποτα αφού είναι σκέτος παράδεισος.

Πως θα φτάσεις

Αμέσως μετά το Grand Resort Λαγονήσι θα πέσεις πάνω σε μια μεγάλη παραλία όπου έχει το beach bar Heaven να την προσέχει. Για να φτάσεις εκεί θα χρειαστείς γύρω στα τρία τέταρτα με το αμάξι ενώ φτάνουν και τα μέσα μαζικής μεταφοράς με το 122 να κάνει στάση σχεδόν απέξω. Αν είσαι με το αμάξι και έρχεσαι από τα βόρεια τότε καλή επιλογή είναι να έρθεις από Καλύβια Θορικού αφού υπάρχει δρόμος που σε βγάζει ακριβώς στο ύψος της παραλίας.

Από που να πάρεις καφέ

Στην διαδρομή θα πετύχεις πολλά καφέ αλλά και πακετάδικα τα οποία σου προσφέρουν καλό και ποιοτικό καφέ. Εξαρτάται από το αν θες να πάρεις κάποιον στην αρχή της διαδρομής σου ή στο τέλος για να τον έχεις και στην παραλία. Το σίγουρο είναι ότι καλό και ποιοτικό καφέ θα βρεις στο Heaven beach bar το οποίο προσέχει κάθε μια κίνησή του όταν φτιάχνει τον καφέ. Ίσως να μην έχω πιεί τόσο καλό καφέ ξανά σε beach bar και αυτό είναι από μόνο του ένα credit.

Τι θα κάνεις εκεί

Όπως ήδη διάβασες πιο πάνω, το heaven beach bar σου προσφέρει ότι χρειαστείς κατά την διάρκεια της παραμονής σου στην παραλία. Ξαπλώστρες, ομπρέλες, καλό καφέ, cocktails, μπύρες αλλά και snacks αν σε πιάσει λιγούρα. Υπάρχει ειδικός χώρος για να παίξεις ρακέτες και να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου ενώ η τέλεια θάλασσά του θα σε κρατήσει μέσα της πολλή ώρα και θα κολυμπήσεις μέχρι βαθιά.

Τι να φας μετά

Μίας και είσαι στο Λαγονήσι επιβάλλεται να φας στα Καλάμια που είναι ίσως η ιστορικότερη ταβέρνα της Αττικής αφού μετρά σερβιρίσματα από το 1947. Στον δρόμο της επιστροφής σου πρέπει να κάνεις στάση στον Ζάχο στην Βάρκιζα αλλά και στο   Ψαράκια και θαλασσινά. Αν περάσεις από Βουλιαγμένη σίγουρα θα σταματήσεις για παγωτό αφού η περιοχή αποτελεί την Μέκκα της βάφλας και του παγωτού. Αν όμως διαλέξεις να φύγεις από Καλύβια τότε σταμάτα στον Χριστόφορο για τις μεγαλύτερες μερίδες που έχεις δει στην ζωή σου