ΠΑΡΑΛΙΑ

Kiss my ace: Όταν οι bartenders αφήνουν τα shaker και πιάνουν τη μπάλα volley

Την Τετάρτη, η Ακτή της Βάρκιζας ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το Kiss my ace τουρνού. Beach volley από τους αγαπημένους  bartenders στο Holy Spirit Beach Bar.

Οι αγαπημένοι σας bartender, στις 13 Ιουλίου, θα αφήσουν τα shaker τους και επισκέπτονται το Holy Spirit Beach bar, οπου θα αποδείξουν και τις αθλητικές τους ικανότητες, σε αγώνες Beach Volley! Λες να χειρίζονται την πολύχρωμη μπάλα όπως και τα μπουκάλια με τα οποία σου φτιάχνουν τα καλύτερα cocktail; 

Το πρώτο KISS MY ACE τουρνουά μάζεψε τους καλύτερους bartenders της Αθήνας και θα ξεκινήσει με την κλήρωση που θα λάβει χώρα στις 17:00. Κάπου εκεί θα αρχίσουν τα σφηνάκια για να είναι όλοι έτοιμοι στις 19:00 όπου θα γίνει και ο πρώτος αγώνας. Κάτσε να σου πω τις ομάδες για να αρχίσεις να βάζεις στοιχήματα: A for Athens, Boogie, Bar Solutions, Bella Vespa, Cityzen, Clumsies, Ctalin, Gnarly, Holy Spirit, Holy Spirit Beach Bar, Joy, Mr. Peacock, Recipe, Soleto, The Trap, Σταυρός του νότου.

Η νικήτρια ομάδα θα κερδίσει μια Cuervo de la familia αλλά και πολλά “χαβανέζικα” δώρα από το Holy Spirit. 

Την παρουσίαση του υπερθεάματος έχουν αναλάβει η Ευαγγελία Τσιορλιδα και Λεωνίδας Καλφαγιάννης. Φόρα μαγιό, σαγιονάρα και ετοιμάσου για καρφιά και μανσέτες με το cocktail στο χέρι. 

Holy Spirit Beach Bar: Ακτή Βάρκιζας

698 7291638