ΠΑΡΑΛΙΑ

Petra Beach Towels, οι χειροποίητες πετσέτες θαλάσσης που κάνουν θραύση αυτό το καλοκαίρι

Συγκρατούν 25 φορές το βάρος τους σε νερό. Στεγνώνουν σε χρόνο dt. Και, το πιο σημαντικό, το σχέδιο της καθεμίας είναι κυριολεκτικά μοναδικό, αφού δε παράγεται καμία άλλη όμοια της. Τι άλλο, πραγματικά, να ζητήσεις;

Η μοναδικότητα και η δυνατότητα έκφρασής της είναι -και οφείλει να είναι- το ζητούμενο σε κάθε έκφανση της ζωής μας. Γιατί τα πράγματα να είναι διαφορετικά όσον αφορά τις στιλάτες εμφανίσεις μας στην παραλία;

Εκεί όπου, μαζί με το μαγιό, η πετσέτα θαλάσσης έρχεται να παίξει ένα καθοριστικό ρόλο ως προς την διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

Ένα αποτέλεσμα που, στην περίπτωση των Petra beach towels, είναι εγγυημένα one of a kind (είπαμε, κάθε μια είναι μοναδική με ξεχωριστό σχεδιασμό και δε παράγεται καμία άλλη όμοια της), αξέχαστο (ποτέ δεν λησμονείς την βελούδινη αίσθηση πολυτέλειας που σου αφήνει η πρώτη επαφή με το δέρμα σου) και εξαιρετικά χρηστικό.

Λογικό καθώς οι Petra beach towels αποτελούνται από 100% βαμβάκι, κάτι που τις καθιστά ιδιαιτέρως απορροφητικές αφού οι ίνες από βαμβάκι έχουν την ιδιότητα να συγκρατούν έως και 25 φορές το βάρος τους σε νερό. Επιπλέον, η ειδική πλέξη τους βάρους 450gr/m², τους δίνει τη δυνατότητα να στεγνώνουν ιδιαιτέρως γρήγορα. Ότι ακριβώς δηλαδή ζητάμε από μια πετσέτα θαλάσσης.

Αν και η χρηστικότητα και το γεγονός ότι είναι φτιαγμένες από εξαιρετικής ποιότητας υλικά (μεταξύ άλλων ποπλίνα, λινό, καραβόπανο, λινάτσα και υφαντά από αργαλειό), όλα διαλεγμένα με ιδιαίτερη προσοχή ώστε να είναι ανθεκτικά στο χλώριο, το θαλασσινό αλάτι και τις συχνές πλύσεις, είναι κάτι που έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Είναι αυτό το γεγονός που σε κάνει να τις αγαπάς και να θέλεις να τις έχεις στα καλοκαίρια σου για πάντα.

Εκείνο, όμως, που θα σε κάνει να τις ερωτευτείς παράφορα, ήδη από την πρώτη ματιά / βουτιά, είναι η ανεξάντλητη ποικιλία από υπέροχα χρώματα και σχέδια που έχει η συλλογή, η οποία και διαρκώς εμπλουτίζεται με νέα.

Καθώς επίσης λεπτομέρειες που έχουν τη δική τους σημασία, όπως ότι όλες οι δαντέλες είναι ελληνικές και κεντημένες στο χέρι με βελονάκι. Γιατί η ουσία, και στις πετσέτες, κρύβεται στις λεπτομέρειες.

Εκείνες που αναδεικνύουν, για όσους έχουν το κοφτερό μάτι να την διακρίνουν, την απέραντη αγάπη των δημιουργών για αυτό που φτιάχνουν. 

Το μόνο που μένει είναι να μπείτε στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα www.petrabeachtowels.gr ή να κάνετε μια βόλτα από τα καταστήματα Verona Shoes σε Γλυφάδα και Κηφισιά προκειμένου να βρείτε τον κατάλληλο συνδυασμό που θα ταιριάζει τόσο με το στυλ και το χαρακτήρα σας όσο και με το μαγιό σας.

Info: Petra Beach Towels, τηλ. 22960-89039, facebook, Instagram, e-mail: info@petrabeachtowels.gr