ΠΑΡΑΛΙΑ

Το πρώτο Sprite Shower στην Ευρώπη μας δροσίζει στο Varkiza Resort

Aκόμα μια επιτυχία για το Varkiza Resort καθώς μετά την πανέξυπνη διαφημιστική καμπάνια της σε χώρες όπως η Βραζιλία, η Sprite τοποθέτησε στις εγκαταστάσεις του το πρώτο Sprite Shower στην Ευρώπη.

Ένα γιγαντιαίο Sprite Shower σε σχήμα μηχανήματος αντίστοιχου με αυτά των fast foods, έχει εγκαταστήσει η Sprite στο ανανεωμένο Varkiza Resort. Το ευφάνταστο ντους που έχει κάνει το γύρο του κόσμου και θεωρείται μια από τις πιο επιτυχημένες διαφημιστικές καμπάνιες των τελευταίων ετών, δροσίζει καθημερινά μικρούς και μεγάλους όπως ακριβώς και το αγαπημένο αναψυκτικό.

Η Ελλάδα μάλιστα είναι η πρώτη χώρα της Ευρώπης όπου μπορεί κανείς να απολαύσει το ντους του στην παραλία σ’ αυτή την διαφορετική και fun εγκατάσταση όπου ομολογουμένως κλέβει τις εντυπώσεις. Το Sprite Shower λειτουργεί για τους λουόμενους όπως ακριβώς με τα… ποτήρια της Sprite! Θα το βρεις μόνο στο Varkiza Resort και αρκεί να πατήσεις τον μοχλό με την ένδειξη για να απολαύσεις μια δεύτερη βουτιά μετά τη βουτιά στη θάλασσα. Refreshing, όντως!

Φωτό: Δημήτρης Βέργης