ΠΑΡΑΛΙΑ

Τα solarium των Νοτίων που αξίζει να ανακαλύψεις

Εάν ονειρεύεσαι ένα τέλειο εξωτικό μαύρισμα, δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά στη λίστα μας.

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά. Τα χειμερινά έχουν μπει στις ντουλάπες και τη θέση τους έχουν πάρει τα σορτσάκια, τα φορεματάκια, τα κοντομάνικα και οι βερμούδες. Και τι καλύτερο από το να φοράς τα καλοκαιρινά σου ρούχα έχοντας το πιο εξωτικό και θεϊκό μαύρισμα;

Για αυτό το λόγο σου μαζέψαμε σε μία λίστα τα solarium των Νοτίων Προαστίων που αξίζει να ξέρεις και πρέπει να επισκεφτείς, εάν θέλεις το τέλειο μαύρισμα, αλλά βαριέσαι την ηλιοθεραπεία.

Megatan

Ίσως το θυμάσαι σαν Kiwisun, αφού για εννέα χρόνια διανύει μια άκρως επιτυχημένη πορεία στο χώρο του τεχνητού μαυρίσματος με πάνω από 20.000 επισκέψεις το χρόνο. Από φέτος σε συνεργασία με την μεγαλύτερη εταιρία μηχανημάτων σολάριουμ παγκοσμίως, MegaSun, εγκαινιάζει τους πλήρως ανακαινισμένους χώρους και τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα 4ης γενιάς χωρίς βλαβερές ακτινοβολίες, αλλά και τα νέα μηχανήματα που φέρουν ριζικές αλλαγές στο τεχνητό μαύρισμα με διπλό όφελος μαυρίσματος και ανάπλαση κολλαγόνου. Επιπλέον, ο συνδυασμός της αισθητικής του χώρου που νιώθεις σαν να βρίσκεσαι στη φύση, με την άψογη εξυπηρέτηση από το εξειδικευμένο προσωπικό, η μεγάλη ποικιλία μηχανημάτων αλλά και οι τόσο προσιτές τιμές καλύπτουν πλήρως τις όλες τις ανάγκες των πελατών του «Megatan». Με τέτοιο μαύρισμα, θα νιώθετε λες και είναι πάντα καλοκαίρι.

(Megatan Bio Solarium: Διεύθυνση: Γρ. Λαμπράκη 21, Γλυφάδα, Τηλέφωνο: 2108945090, www.megatan.gr )

Sunshine Solarium

Στα Sunshine Solarium, θα βρεις έναν όμορφο χώρο, με υπερσύγχρονα μηχανήματα σολάριουμ και ολοκληρωμένες σειρές καλλυντικών μαυρίσματος. Θα αποκτήσεις το μαύρισμα που ονειρεύεσαι, χωρίς τον κίνδυνο εγκαύματος. Ούτε θα χρειαστεί να ιδρώσεις κάτω από τον ήλιο κάνοντας ηλιοθεραπεία.

(Αγγέλου Μεταξά 21, Γλυφάδα, Τηλ: 2108982428)

Exotic Tan Solarium

Αναζητάς τέλειο μαύρισμα, με ασφάλεια και θεαματικό αποτέλεσμα; Στο Exotic Tan Solarium θα το βρεις. Τροπικό και υγιές μαύρισμα, με επίβλεψη και καθοδήγηση. Υπάρχουν πολλά μηχανήματα και είμαστε σίγουροι ό,τι θα βρείτε το ιδανικό για εσάς. Διαθέτει καταστήματα σε Γλυφάδα, Άνω Γλυφάδα και Παλαιό Φάληρο.

(Λ. Βουλιαγμένης 41 & Λόντου, 3ος Όροφος, Γλυφάδα, Τηλ. 210 96 16 340 & Α. Μεταξά 39, 1ος όροφος, Γλυφάδα, Τηλ. 210 89 83 392 & Αγίου Αλεξάνδρου 5, 1ος Όροφος, Π. Φάληρο, Τηλ. 210 98 87 017)

King Tan Solarium

Ασφαλές και γρήγορο μαύρισμα με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Αυτό το καλοκαίρι μπορείτε να αποκτήσετε το μαύρισμα των ονείρων σας, στα King Tan Solarium, χωρίς ηλιοθεραπεία. Έχει καταστήματα στην Ηλιούπολη και τη Βούλα. 

(Λεωφ. Βουλιαγμένης και Τριζονιών 1, Ηλιούπολη, Τηλ: 210-9714900 & Βασ. Παύλου 85, Βούλα, Τηλ: 211-4024519)