ΠΑΡΑΛΙΑ

59 πράγματα που μας έχουν λείψει: Τα ταξίδια στο Μεξικό μέσω του Coyoacan Playa

Καταγράφουμε τα 59 πράγματα που μας έχουν λείψει όλον αυτόν τον καιρό και σε αυτά ανήκει οπωσδήποτε το μοναδικό Coyoacan Playa.

Πάνω που μας είχε ψήσει η filosofia Mexicana και τα boho vibes που βιώσαμε στο Coyoacan να πάμε Μεξικό, τα πραγματικά μας ταξίδια αναβλήθηκαν μέχρι νεοτέρας. Φέτος, δεν μπορέσαμε να γιορτάσουμε ούτε τη Dia de los Muertos στη μοναδική εξτραβαγκάνζα του Coyoacan Athens αλλά μάλλον όπως φαίνεται θα γιορτάσουμε το καλοκαίρι στο…Tulum που βρίσκεται πιο κοντά απ’ ότι νομίζεις. Στο Varkiza Resort. Ανυπομονούμε να εισχωρήσουμε στον εντυπωσιακό κόσμο του Coyoacan, διασχίζοντας την πυραμίδα από bamboo στην είσοδο, να χαθούμε στον πίνακα με τον σκελετό και τελικά να βρεθούμε μπροστά σ’ ένα καλοστημένο σκηνικό πάνω στην άμμο με μαξιλάρες, ρατάν φωτιστικά, κεριά και λαμπάκια που θα μας στείλει με συνοπτικές διαδικασίες στη Γη των Μάγια.

Δύσκολο να μετρήσουμε τις στιγμές μέσα στην καραντίνα που φανταστήκαμε αυτό το νοερό ταξίδι στο Μεξικό, που η μοναδική μας ανησυχία ήταν αν θα κάτσουμε στο υπερυψωμένο deck που έχει στηθεί το εστιατόριο με προνομιούχα θέα στο Σαρωνικό, αν θα πάμε στην παραλία με τις ξύλινες ξαπλώστρες και λευκές πλεκτές ομπρέλες ή θα παραμείνουμε στο lounge και στις μαξιλάρες πάνω στην άμμο απολαμβάνοντας ευφάνταστα cocktails που πήραν το όνομά τους από πόλεις του Μεξικού, φυσικά με το αντίστοιχο comfort μενού που σερβίρεται σε καθένα από αυτά. Το σίγουρο πάντως είναι πως με την άρση των απαγορεύσεων δεν θα χάσουμε κανένα από τα dinner party του Coyoacan  που ξεκινούν από νωρίς και τελειώνουν περίπου στα μεσάνυχτα, όπερ σημαίνει πως θα εκμεταλλευτούμε και τις καθημερινές (για να κερδίσουμε το χαμένο χρόνο).