ΠΑΡΑΛΙΑ

Τελικά οι bartenders χτυπούν την μπάλα όσο καλά χτυπούν και τα cocktails

To 1ο Kiss my Ace beach volley tournament είχε μπόλικη άμμο, αρκετό αλκοόλ, πολύ κέφι, απίστευτο γέλιο και έναν νικητή.

Την Τετάρτη 13 Ιουλίου ο Xavier Μισαηλίδης, Μαριος Ραλλης και το Holy Spirit Beach Bar είχε μια τρομερή ιδέα. Να μαζέψει τους καλύτερους bartenders της Αθήνας στην Βάρκιζα. Το παράδοξο ήταν όμως ότι δεν θα έφτιαχναν cocktails αλλά θα έπαιζαν στο πρώτο Kiss my ace tournament εκπροσωπώντας το μαγαζί τους και διεκδικόντας το μεγάλο έπαθλο.

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν πολλοί. Οι μνηστήρες του πρώτου βάθρου δεν αστειεύονταν. Κατέβηκαν στην άμμο για να κερδίσουν και αυτό το έδειξαν από την αρχή όταν και έγινε ένας μικρός χαμός μπροστά από τον Παντελή που έπαιζε μουσική και βρισκόταν στιβαγμένα τα μπουκάλια της Jose Cuervo που ήταν και επίσημος χορηγός. Μην τους κακολογείς, είναι δύσκολο να απαρνηθείς την φύση σου μερικές φορές.

Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 19:00 μετά την απαραίτητη κλήρωση. A for Athens, Boogie, Bar Solutions, Bella Vespa, Cityzen, Clumsies,, Gnarly, Holy Spirit, Holy Spirit Beach Bar, Joy, Mr. Peacock, Recipe, Soleto, The Trap, δραχμή. (Όλοι τους πάλεψαν μέχρι και τον τελευταίο πόντο. Βούταγε ο Steve από το Clumsies, ούρλιαζε η Ευαγγελία Τσιορλιδά και ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης που ήταν στο μικρόφωνο από ενθουσιασμό. Κάποιοι άλλοι πιο πίσω βέβαια συνέχισαν να πίνουν σφηνάκια.

Κάποια στιγμή έψαχνε ο Xavier να βρει τις ομάδες και όλοι τους είχαν ξαπλώσει στα ειδικά κρεβάτια της HeHands η οποία έβαλε το χεράκι της και εκανε μασάζ στα κουρασμένα κορμιά των υπεραθλητών. Για να αντέξουν, τσίμπαγαν και ένα Red Bull από τα ψυγεία για να πάρουν φτερά και να πηδήξουν ακόμα πιο ψηλά για το καρφί και το μπλοκ στο φιλέ.

Οι ατάκες στο μικρόφωνο και στα πηγαδάκια πετάγονταν πιο πολύ και από τα καρφιά στην διαγώνιο. Συχνά πυκνά άκουγες ανάμεσα στις μουσικές του Παντελή επιφωνήματα ενθουσιασμού για τους πόντους που παίζονταν στα γήπεδα και η αλήθεια είναι ότι είδαμε πολύ καλούς αγώνες. Ειδικά όσο πλησιάζαμε προς τον τελικό η μπάλα έκανε αίτηση για να πέσει και μέχρι να ακουμπήσει άμμο είχαν φτιαχτεί 5 cuervo squeeze.

Στον τελικό μετά από εκπληκτικά μπλοζόν και δυνατά καρφιά έφτασε η ομάδα του  Soleto με τον Γιώργο Χαλκιαδάκη να διδάσκει όχι πως το φτιάχνουν το κοκτέιλ αλλά πως καρφώνουν στην διαγώνιο και η ομάδα του Holy Spirit Beach Bar με τον Μάριο Ράλλη να δείχνει ότι το shaker και η μπάλα του βόλευ για εκείνον δεν έχουν διαφορά. Τελικά Πρωταθλητες αναδείχθηκαν οι Κατσαφάντος, Μητρόπουλος και Χαλκιαδάκης από το Soleto, με δευτεραθλητές του Αθανασίου, Σταυρόπουλο και Ράλλη από το Holy Spirit. Στην τρίτη θέση και νικητές του μικρού τελικού η ομάδα της Bar Solutions με τον Σπύρο Κερκύρα σαν άλλος coach να διευθύνει μαεστρικά τα σφηνάκια και η απόδοση των παικτών του να ανεβαίνει κατακόρυφα. Το Recipe ψάχναμε κάποια στιγμή αλλά δεν βαριέσαι θα είχε πάει για σουβλάκια.

Ο Σπύρος Κερκύρας μοιράζει μπαλίτσα 

Κάπως έτσι έκλεισε το 1o Kiss my ace tournament και περιμένουμε το επόμενο που όπως μας είπε ο Xavier “Θα είναι άαααλλλο και οι ομάδες θα είναι άααααλλλες” Τι εννοούσε κανείς δεν ξέρει, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε καρτερικά και παίξουμε κανα beach volley για να είμαστε σε ετοιμότητα.

Το αυτί του τουρνουά ήταν ο Παντελής Τρίχας που απογείωσε παίκτες, προπονητές, φροντιστές, υπέυθυνους ομάδων, προέδρους και αντιπροέδρους των ομάδων.

Το μάτι του τουρνουά ήταν ο Γιάννης Λεφάκης ο οποίος δεν έχασε στιγμή και απαθανάτισε κάθε μπλοζόν, κάθε τούμπα, κάθε τσαφ και κάθε στραβή μπαλιά του Λεωνίδα Καλφαγιάννη των παικτών.