LIFE

Ποια gadget χρειάζομαι για την τηλεργασία και τηλεκπαίδευση

Μπήκαμε στο eshop των The Fixers και βρήκαμε όλα τα gadget που θα κάνουν τη δουλειά και το μάθημα από το σπίτι παιχνίδι.

Πριν από 9 μήνες η ζωή μας άλλαξε ολοκληρωτικά. Μείναμε σπίτι, μάθαμε να δουλεύουμε από το σπίτι, τα παιδιά έμαθαν να κάνουν μάθημα στο σπίτι. Αρκετοί δεν ήμασταν έτοιμοι. Κάποιοι άλλοι δεν είναι ακόμα. Για αυτόν τον λόγο, οι The Fixers είναι δίπλα σου και στο e-shop τους μπορείς να βρεις ό,τι χρειάζεσαι για να μετατρέψεις το σπίτι σου σε έναν ευέλικτο χώρο εργασίας και τα παιδιά το δωμάτιό τους σε ένα hub τηλεκπαίδευσης.

Για να το πετύχεις χρειάζεσαι μεγάλα και μικρά gadgets, ώστε να έχεις ένα περιβάλλον ικανό όχι μόνο να σε συνδέσει με την εργασία σου αλλά να σου δώσει έμπνευση για να δουλέψεις. Επίσης, το ίδιο ισχύει για τα παιδιά, τα οποία καλούνται να κάνουν μάθημα μέσα στο ίδιο τους το δωμάτιο, μπροστά από μια οθόνη. Όμως, ό,τι gadget κι αν έχεις ανάγκη, οι The Fixers το έχουν, στην καλύτερη ποιότητα και στην καλύτερη τιμή. Επισκέψου το eshop, επίλεξε το προϊόν που ταιριάζει στις ανάγκες σου και διάλεξε παραλαβή από τα καταστήματα THE FIXERS ή contactless delivery στο χώρο σου.

Laptops / tablets

First things, first. Για να δουλέψεις ή να κάνεις μάθημα χρειάζεσαι υπολογιστή, ipad ή tablet. Και επειδή μέχρι πριν την πανδημία μπορεί μέσα στο σπίτι να υπήρχε ένα κοινό, προέκυψε η ανάγκη να αποκτήσει ο καθένας το δικό του. Για να μην μπαίνεις σε υπέρογκα έξοδα και για να είσαι σίγουρος για την ποιότητά τους, στους The Fixers θα βρεις iPad και άλλα tablet μέχρι Fujitsu Lifebook, αλλά και Macbook σαν καινούρια , αλλά στη μισή τιμή και με εγγύηση 12 μηνών.

Webcams

Zoom, Webex, Teams. Λέξεις που μέχρι πριν 9 μήνες δεν υπήρχαν στο λεξιλόγιό μας, έγιναν ξαφνικά καθημερινότητα. Οι βιντεοκλήσεις για τη δουλειά και για το σχολείο απαιτούν την καλύτερη camera και αυτήν ακριβώς που χρειάζεσαι θα την βρεις στους The Fixers. Επίλεξε αυτήν που σου ταιριάζει, με τα καλύτερα χαρακτηριστικά στην τιμή ακριβώς που αντέχει η τσέπη σου και ξεκινα τα meetings. 

Ακουστικά

Όταν σε ένα σπίτι τηλεργάζονται περισσότεροι από ένας άνθρωποι, τότε καταλαβαίνεις ότι είναι πολύ πιθανό να συμπέσουν χρονικά οι βιντεοκλήσεις και ξαφνικά να ακούγονται όλοι μαζί. Όταν μπαίνουν και τα παιδιά στην εξίσωση, τότε αυτό που χρειάζονται όλοι είναι τα καλύτερα και τα πιο ποιοτικά ακουστικά για να δουλευει ο καθένας χωρίς να ενοχλεί τον άλλον. Στους The Fixers θα βρεις μεγάλη γκάμα σε ενσύρματα και ασύρματα ακουστικά κάθε μεγέθους. Επίσης υπάρχουν ακουστικά ειδικά σχεδιασμένα για τα παιδιά με ζωγραφισμένους τους παιδικούς τους ήρωες, που αυξάνουν τις πιθανότητές σουνα παρακολουθήσουν με ενθουσιασμό το μάθημά τους.

Δικτυακά

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα όταν δουλεύουν ταυτόχρονα πολλά άτομα μέσα στο σπίτι είναι το δίκτυο. Πολλές φορές δεν φτάνει καλό Wi-Fi σε όλες τις γωνιές του σπιτιού και σε όλα τα δωμάτια, με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτό να δουλέψεις ή να παρακολουθήσεις τη βιντεοκλήση. Αυτό που χρειάζεσαι είναι τα δικτυακά εργαλεία που προσφέρουν οι The Fixers. Μοναδικά και παντοδύναμα Wi-Fi routers, Wi-Fi extenders κάθε τύπου, αλλά και adapters για να πιάνεις ισχυρό σήμα παντού. 

Πληκτρολόγια / mouse

Μπορεί μέχρι τώρα να μην είχες επενδύσει σε ακριβό πληκτρολόγιο και ποντίκι γιατί δεν χρησιμοποιούσες πολύ τον υπολογιστή στο σπίτι. Τώρα όμως που οι ώρες που καθόμαστε μπροστά στον υπολογιστή έχουν αυξηθεί, είναι αρχικά αναγκαίο, αλλά και εργονομικό να έχουμε ένα καλό πληκτρολόγιο και ένα καλό ποντίκι. Βοηθάει στο να μην κουράζονται τα χέρια μας, καθώς πληκτρολογούμε και έτσι αποφεύγουμε ζημιές που προκαλούνται από την λάθος χρήση. Στους The Fixers θα βρεις όποιο τύπο πληκτρολογίου και ποντικιού σου αρέσει, ώστε να διαλέξεις το καλύτερο για σένα. 

Όμως τα προϊόντα που χρειάζεσαι και μπορείς να βρεις στους The Fixers δεν σταματούν εδώ. Στο e-shop τους θα κληθείς να διαλέξεις καλώδια, πολύπριζα, usb sticks, σκληρούς δίσκους και ό,τι άλλο φανταστείς που θα κάνει την εργασία στο σπίτι παιχνιδάκι. Ό,τι πρόβλημα κι αν έχεις άλλωστε, φτιάχνεται. Γιατί στα καταστήματα THE FIXERS® #ολαφτιαχνονται