LIFE

Πισίνα στο σπίτι: Την ονειρεύεσαι, μπορείς να την αποκτήσεις!

Ο Ηλίας Μουστάκης και η Luxury Pool, που μετράει 40 χρόνια λειτουργίας κι εξειδίκευσης στην κατασκευή πισίνας, μελετούν, σχεδιάζουν και τελικά δημιουργούν την πισίνα των ονείρων σου.

Η luxurypool.gr είναι από τις πρώτες εταιρείες, που κατασκεύασαν πισίνες από μπετόν στην Ελλάδα. Ιδρυτής κι εμπνευστής αυτής ο Ιωάννης Καλαβρός, που φέρει εμπειρία πολλών ετών και την έχει μεταδώσει σε ολόκληρη την ομάδα. Επομένως η εμπειρία είναι αδιαμφισβήτητη κι όταν μιλάμε για πισίνα, ο συνδυασμός της με την απαραίτητη τεχνογνωσία αποτελούν το κλειδί για ένα λειτουργικό και καλαίσθητο αποτέλεσμα.

 Τελικά η πισίνα είναι μία κατασκευή πολυτελείας μόνο για ένα ειδικό κοινό;

Όποιος θέλει μία πισίνα, μπορεί και να την αποκτήσει! Η πισίνα δεν απευθύνεται μονάχα σε ευκατάστατους καθώς προσαρμόζεται ανάλογα με το χρηματικό ποσό, που διαθέτει ο καθένας. Προτείνουμε λύσεις για κάθε ανάγκη, γούστο και δυνατότητα. Απευθυνόμαστε σε όλους, χωρίς περιορισμούς.

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας αυξήθηκαν οι κατασκευές πισίνας;

Η καραντίνα ήταν μία δύσκολη περίοδος από κάθε άποψη για τον κόσμο και για όλους μας, αφού υπήρχε ανασφάλεια και στασιμότητα. Ωστόσο οι πιστοί κι αγαπημένοι πελάτες μας βρήκαν την ευκαιρία να ανανεώσουν στοιχεία στην πισίνα τους ή και να δημιουργήσουν μία καινούργια πισίνα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι πλέον υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στο κομμάτι των ανακαινίσεων και της κατασκευής πισίνας.

Τι πρέπει να γνωρίζει κάποιος πριν κάνει πισίνα στον χώρο του;

Τις διαστάσεις, τον χώρο και την αισθητική που επιθυμεί να εκφράζει η πισίνα του. Στη συνέχεια είναι πολύ σημαντικό να έχει γνώση των αδειών που απαιτούνται για την κατασκευή πισίνας. Η ομάδα μας είναι δίπλα στους πελάτες, σε κάθε στάδιο, για να τους καθοδηγήσει και φυσικά να τους εξηγήσει αναλυτικά. Οπότε από την αρχή της συνεργασίας μας, συζητάμε και συναποφασίζουμε.

Σε πόσο καιρό μπορούμε να έχουμε έτοιμη την πισίνα μας, από τη στιγμή που θα απευθυνθούμε σ’ εσάς;

Συνήθως σε 1 με 1,5 μήνα, αν έχετε καταλήξει με τα υλικά και τις άδειες όπως προανέφερα.

Αισθανόμαστε ότι υπήρξε ένα διάστημα που η πισίνα είχε κάπως απομυθοποιηθεί, αλλά τώρα αρχίζει κι επιστρέφει ως προτεραιότητα για την κατασκευή ενός καλαίσθητου χώρου. Ισχύει αυτό;

Είναι αλήθεια πως έχει αυξηθεί η ζήτηση για κατασκευή πισίνας. Από τη μία προσφέρει ομορφιά, αφού αποτελεί ένα κόσμημα στον χώρο κι από την άλλη η ποιότητα ζωής στην καθημερινότητα. Στιγμές χαλάρωσης, ελευθερία στην άσκηση, συγκεντρώσεις με αγαπημένα πρόσωπα, άνεση στο μπάνιο σου τους καλοκαιρινούς μήνες χωρίς την αυξημένη κίνηση στους δρόμους για την παραλία.

Ποια είναι η κατάλληλη εποχή για να κατασκευάσεις μία πισίνα;

Οποτεδήποτε επιλέξει ο καθένας. Ωστόσο η ιδανικότερη εποχή είναι ο χειμώνας και η άνοιξη. Το καλοκαίρι καλό είναι να αποφεύγουμε οικοδομικές εργασίες σε μια κατασκευή, διότι οι υψηλές θερμοκρασίες δεν ενδείκνυνται για την χρήση και την επεξεργασία των υλικών.

Η πιο εντυπωσιακή πισίνα, που έχετε φτιάξει;

Επειδή μιλάμε για 40 χρόνια εργασίας και παραγωγικότητας, η επιλογή είναι δύσκολη. Αν καλούμαι όμως να διαλέξω  θα πω για μια πισίνα μήκους 12 μέτρων και πλάτους 6 μέτρων, που βρίσκεται σ’ ένα σπίτι στο Κεφαλάρι. Αν κι απλή είναι μαγευτική. Μπορείτε να τη δείτε και εσείς, αν επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας.

Θερμαινόμενη ή μη πισίνα;

Αυτό είναι υποκειμενικό, αφού εξαρτάται τόσο από τις προτιμήσεις του εκάστοτε ιδιοκτήτη όσο και από τον περιβάλλοντα χώρο. Μία θερμαινόμενη πισίνα πάντως, μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολα με μία μικρή παρέμβαση στο μηχανοστάσιο.

Τι είναι για εσάς η πισίνα;

Για εμένα είναι πολλά και διαφορετικά… Από τη μία η απόλαυσή μου, αφού μου προσφέρει την απόλυτη χαλάρωση είτε όταν την κοιτώ είτε όταν κολυμπώ στα ήρεμα νερά της κι από την άλλη, είναι η Εταιρεία που με τόσο μεράκι δημιούργησε ένας απ’ τους πρώτους κατασκευαστές πισίνας στην Ελλάδα ο πατριός μου,  Ιωάννης Καλαβρός, και σήμερα έχω την τιμή να τον έχω καθοδηγητή σε κάθε βήμα μου. Αισθάνομαι τυχερός και ευλογημένος, που έχω ένα τόσο καλό και επιτυχημένο δάσκαλο. Είμαστε συνοδοιπόροι και στοχεύουμε πάντα στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τόσο για τον κλάδο και την επιχείρηση μας, όσο και για όλους τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται. Είμαστε όλοι σε πολύ καλά χέρια!