LIFE

Plasis Real Estate + Development: Η εταιρεία που κάνει πρωταθλητισμό στην αγορά ακινήτων

Το όνομά της βρίσκεται πίσω από πολλές από τις σημαντικότερες αγοραπωλησίες ακινήτων στα νότια προάστια – και όχι μόνο σε αυτήν την περιοχή.  Ο λόγος για την Plasis Real Estate + Development, η οποία έχει παρουσία στο ελληνικό real estate για περισσότερα από 20 χρόνια, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες γύρω από τη διαχείριση και την εκμετάλλευση γης και ακινήτων.

Η Plasis Real Estate + Development διατηρεί ένα δίκτυο πάνω από 80 άριστα καταρτισμένων συνεργατών, που εξυπηρετούν την πρωτεύουσα και πολλές περιοχές σε όλη την Ελλάδα, από τα τρία γραφεία που διαθέτει σε Γλυφάδα, Σύνταγμα και Μαρκόπουλο. Η ηγετική της θέση στην αγορά, της δίνει την ευχέρεια να διαχειρίζεται κάθε αίτημα αγοράς ή ενοικίασης ακινήτου στην Ελλάδα και να παρέχει όλες τις απαραίτητες συνδέσεις για κάθε υπηρεσία που εμπλέκεται, όπως δήμους, υπουργεία, δημόσιες υπηρεσίες και άλλους σχετικούς φορείς.

Συγκριτικά πλεονεκτήματα

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Plasis συνοψίζονται στα εξής: πρωτοποριακές μέθοδοι, εξαιρετική τεχνογνωσία, συσσωρευμένη εμπειρία χρόνων και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Ένα από τα γνωστότερα και εμπειροτέρα στελέχη της αγοράς, ο ιδιοκτήτης της Plasis,  Μηνάς Δήμος, με υψηλή γνωστική κατάρτιση και συσσωρευμένη εμπειρία στο χώρο, δημιούργησε μια εταιρεία που προσφέρει όλη τη γκάμα των υπηρεσιών, από την ενοικίαση ενός διαμερίσματος μέχρι την αγοραπωλησία εξειδικευμένων κτιρίων, έχοντας ως μοναδικό σκοπό τη δημιουργία υπεραξίας.

Τομείς δραστηριότητας

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην ενοικίαση, αγορά, πώληση ή κατασκευή:
-Κτιρίων γραφείων
-Βιομηχανικών κτιρίων και αποθηκών
-Εμπορικών κέντρων, Υπεραγορών, Καταστημάτων
-Τουριστικών εγκαταστάσεων
-Ψυχαγωγικών κέντρων
-Χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων
-Αθλητικών εγκαταστάσεων
-Οικιστικών Συγκροτημάτων

Εκπρόσωπος του real estate στη Σαγκάη

Ενδεικτικό της ισχύος και της αναγνωρισιμότητας της Plasis είναι σύμφωνα με τον κ. Δήμο και το γεγονός ότι, στη διεθνή έκθεση της Σαγκάης στην Κίνα (International Import Expo 2019), η εταιρεία ήταν μεταξύ των 62 ελληνικών επιχειρήσεων που συνόδευσαν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και η μόνη εκπρόσωπος του real estate.

Σχετικά με τους λόγους για τους οποίους επιλέχθηκε η Plasis, ο κ. Δήμος αναφέρει ότι «σημαντικό ρόλο έπαιξε  η εξωστρέφεια και η συμμετοχή σε όλες τις  αποστολές του Enterprise Greece σε Τρίτες χώρες, με σκοπό την προώθηση ακινήτων  για τα προγράμματα golden visa και όχι μόνο. Εξασφαλίζοντας έτσι υποψηφίους αγοραστές – στους χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων που μας εμπιστεύονται την προώθηση/ πώληση των ακινήτων τους –  ενώ παράλληλα πρωταγωνιστούμε σε όλες τις πλατφόρμες στοχευόμενης διαφήμισης.  Σκοπός μας είναι να αναδειχθεί το ελληνικό real estate στο εξωτερικό. Η μοναδική εταιρεία με μόνιμη παρουσία με περίπτερα στις εκθέσεις ήταν η Plasis. Ακόμη και τη διετία 2014-2015 όταν η χώρα μας βρισκόταν στα βράχια, εμείς είχαμε παρουσία σε διεθνείς εκθέσεις, παρότι αυτές έχουν μεγάλα έξοδα. Ένας άλλος καθοριστικός λόγος επιλογής είναι η σταθερότητα. Εμείς δεν εμφανιστήκαμε ξαφνικά να πουλάμε ακίνητα και μετά χαθήκαμε από την αγορά. Αξίζει να τονιστεί ότι είμαστε ο μεγαλύτερος πελάτης στη Χρυσή Ευκαιρία από το 2007, εκεί φαίνεται η διαδρομή του καθένα. Εμείς κάνουμε πρωταθλητισμό».

Η φιλοσοφία της Plasis

Φιλοσοφία της Plasis είναι ότι οποιαδήποτε κτηματομεσιτική συναλλαγή θα πρέπει να έχεις ως κύριο στόχο την δημιουργία υπεραξίας. «Στην Plasis θεωρούμε ότι μια κτηματομεσιτική εταιρεία δεν θα πρέπει να είναι ένας απλός διαμεσολαβητής αλλά ο απαραίτητος σύμβουλος που διαθέτει τεχνογνωσία, εμπειρία και ταλέντο ώστε να ανακαλύψει τις ανάγκες σας, να ερευνήσει αποδοτικά προκειμένου να σας προτείνει την καλύτερη πρόταση της αγοράς. Για εμάς, μια κτηματομεσιτική εταιρία θα πρέπει να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Από την αξιολόγηση του περιουσιακού στοιχείου μέχρι εξειδικευμένες χρηματοοικονομικές προτάσεις και να αναλαμβάνει όχι τη διαμεσολάβηση αλλά την πλήρη διεκπεραίωση των απαραίτητων εργασιών» αναφέρει ο κ. Δήμος.

Μεγάλα έργα

Η εταιρεία κυνηγάει κυρίως μεγάλα έργα, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν αναλαμβάνει και ακίνητα μικρότερης αξίας. «Εμείς προσπαθούμε να ικανοποιούμε ζητήσεις, τις οποίες δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν οι περισσότερες εταιρείες της αγοράς. Π.χ. για να καταφέρεις να βρεις μια μεγάλη έκταση γης προκειμένου να αξιοποιηθεί για μία μεγάλη ανάπτυξη, πρέπει να έχεις την εμπειρία και να έχεις δουλέψει χρόνια.  Ακόμη, έχουμε καταφέρει να χτίσουμε τις προηγούμενες δεκαετίες ένα… βιογραφικό, ένα ισχυρό brand, που μας βοηθάει στην ανάληψη μεγάλων έργων».