POP CULTURE

Οι σειρές που πραγματικά ανυπομονούμε να δούμε το 2021

Από το σουπερ-ηρωϊκό σύμπαν της Marvel και τον φανταστικό κόσμο του Lord of the Rings, μέχρι αληθινές ιστορίες και δυνατά βιβλία που θα μεταφερθούν στη μικρή οθόνη. Save the dates!

Το 2021 φαίνεται πολλά υποσχόμενο στον τηλεοπτικό τομέα. Με τις κινηματογραφικές αίθουσες να παραμένουν κλειστές, η νέα χρονιά βρίσκει τις πλατφόρμες streaming έτοιμες να αναλάβουν όλο το βάρος και να προσφέρουν φοβερές παραγωγές για το κοινό τους. Να μερικές από τις σειρές που ξεχωρίσαμε:

Wanda Vision

Αναμενόμενη πρεμιέρα: 15/01/2021

Η πολυαναμενόμενη σειρά που πρόκειται να κυκλοφορήσει από τη Disney+ στις 15 Ιανουαρίου μας ταξιδεύει στο σύμπαν της Marvel, με πρωταγωνιστές τη Wanda (Elizabeth Olsen) και τον Vision (Paul Bettany) από τις ταινίες Avengers. Η υπόθεση θα εκτυλίσσεται μετά τα γεγονότα του Avengers: Endgame, γεγονός που φαίνεται να έχει ενδιαφέρον, καθώς ο Vision είχε σκοτωθεί στην ταινία Avengers: Infinity War.

Clarice

Αναμενόμενη πρεμιέρα: 11/02/2021

Η νέα σειρά του CBS, με πρεμιέρα στις 11 Φεβρουαρίου, ακολουθεί την ιστορία της Clarice Starling, από τη Σιωπή των Αμνών το 1991 (την οποία τότε υποδύθηκε η Jodie Foster). Το στόρι τοποθετείται χρονολογικά ένα χρόνο μετά τα γεγονότα της γνωστής ταινίας, και εστιάζει στην πράκτορα του FBI, η οποία προσπαθεί να ισορροπήσει τα πάντα στη ζωή της. Τον ρόλο της Clarice Starling στη σειρά αναλαμβάνει η Rebecca Breeds.

The Falcon and the Winter Soldier

Αναμενόμενη πρεμιέρα: 19/03/2021

Μία ακόμη σειρά από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel φαίνεται να έχει πρεμιέρα πάλι στο Disney+ τον Μάρτιο. Η υπόθεση ασχολείται με τον Sam Wilson (Falcon) και τον Bucky Barnes (Winter Soldier) αμέσως μετά τα γεγονότα της ταινίας Avengers: Endgame.

Shadow and Bone

Αναμενόμενη πρεμιέρα: Απρίλιος 2021

Την άνοιξη, και συγκεκριμένα τον Απρίλιο, πρόκειται να κάνει πρεμιέρα η σειρά φαντασίας Shadow and Bone στο Netflix, η οποία θα βασίζεται στην τριλογία “Grisha”, από την Αμερικανίδα συγγραφέα Leigh Bardugo. Στο Shadow and Bone θα δούμε να μας συστήνεται το έθνος της Ravka, ενώ μια νεαρή κοπέλα με το όνομα Alina Starkov θα αλλάξει τη ζωή της όταν αντιλαμβάνεται ότι κατέχει μια τεράστια δύναμη, ικανή να αλλάξει τα πάντα.

Loki

Αναμενόμενη πρεμιέρα: Μάιος 2021

Η τελευταία σειρά της Marvel που πρόκειται να κυκλοφορήσει επίσης στο Disney+ τον Μάιο του 2021 έχει να κάνει με τον αγαπημένο μας “κακό” αδερφό του Thor, Loki. O Tom Hiddleston στο ρόλο του Loki, όπως και στις ταινίες, αποτελεί το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ενώ στη σειρά πρωταγωνιστεί επίσης ο Owen Wilson. Παρόλο που ο Loki πεθαίνει στην ταινία Avengers: Infinity War, εμφανίζεται ξανά στην ταινία Avengers: Endgame στα παράλληλα χρονοδιαγράμματα και τον βλέπουμε να κλέβει το Tesseract, το οποίο πιθανώς τον μεταφέρει σε ένα άλλο σύμπαν.

Entertainment

Lord of the Rings

Αναμενόμενη πρεμιέρα: Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα

Η σειρά γύρω από το σύμπαν του Lord of the Rings πρόκειται να κυκλοφορήσει από το Amazon, καθώς πήρε τα δικαιώματα των βιβλίων του J. R. R. Tolkien. Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση, ωστόσο γνωρίζουμε ότι θα αποτελεί prequel των ταινιών και θα μας ταξιδέψει στον υπέροχο κόσμο που γνωρίσαμε μέσω της τριλογίας.

Inventing Anna

Αναμενόμενη πρεμιέρα: Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα

Μετά την ήδη εξαιρετικά δημοφιλή σειρά Bridgerton, που κυκλοφόρησε ανήμερα των Χριστουγέννων, η Shonda Rhymes φέρνει στο Netflix την ιστορία της Anna Delvey, μιας απατεώνισσας που κατάφερε να εξαπατήσει πολλούς ανθρώπους, προσποιούμενη την κληρονόμο μιας πλούσιας οικογένειας από τη Γερμανία. Πρωταγωνιστούν η Julia Garner (Ozark, The Americans) και η Laverne Cox (Orange is the New Black).

The Underground Railroad

Αναμενόμενη πρεμιέρα: Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα

Ο σκηνοθέτης Barry Jenkins, γνωστός ιδιαίτερα για την ταινία Moonlight που κέρδισε μάλιστα και Όσκαρ, φέρνει τώρα μία νέα σειρά στο Amazon, βασισμένη στο βραβευμένο με Πούλιτζερ ομώνυμο βιβλίο του Colson Whitehead. Η υπόθεση αφορά δύο σκλάβους στις ΗΠΑ του 19ου αιώνα, οι οποίοι προσπαθούν να κερδίσουν την ελευθερία τους και να ξεφύγουν από την καταπιεστική ζωή τους.

Nine Perfect Strangers

Αναμενόμενη πρεμιέρα: Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα

Μετά το «Big Little Lies» και το πιο πρόσφατο «The Undoing» η Nicole Kidman επιστρέφει αυτή τη φορά στο Hulu με μία νέα σειρά βασισμένη στο βιβλίο της Liane Moriarty. Σε ένα κέντρο χαλάρωσης, με υπεύθυνη την Kidman, θα συναντηθούν 9 άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι για να περάσουν μερικές μέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης. Ωστόσο κρύβονται πολλές εκπλήξεις, ευχάριστες και μη, για τους επισκέπτες, οι οποίοι καλούνται να τις αντιμετωπίσουν.