LIFE

Οι Tale of Us θα κάνουν στις 28/7 την Αθήνα Μύκονο

Αυτή την Κυριακή, 28/7, η ομάδα του PIXI οργανώνει στο Island το big event του φετινού καλοκαιριού.

Από τη Μαριλέλλα Αντωνοπούλου

Αν οι τελευταίες μέρες του Ιούλη σε βρίσκουν στην Αθήνα, έχεις έναν πολύ καλό λόγο για να χαίρεσαι. Γιατί πέρα από τη χαλαρή κίνηση στους δρόμους και τις- σχετικά- άδειες παραλίες, το φετινό καλοκαιράκι στην Αθήνα έχει Tale of Us στο Island. Εκεί, βέβαια, μην περιμένεις απομόνωση, μιλάμε για το dance γεγονός της σεζόν, στο πιο ειδυλλιακό μέρος της Ελλάδας που δεν είναι νησί, αλλά μοιάζει απίστευτα με νησί.

Οι Tale Of Us, ο Karm και Matteo είναι djs και παραγωγοί με έδρα το Βερολίνο και θεωρούνται παγκόσμιο φαινόμενο στο είδος τους, αφού ξαναγράφουν τους κανόνες της deep συναισθηματικής ηλεκτρονικής μουσικής. Η εμφάνισή τους τα τελευταία χρόνια στη Μύκονο είναι το απόλυτο hype event. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ταξιδεύουν μέχρι το νησί των Ανέμων για να λικνιστούν πάνω στην άμμο στους ρυθμούς της melodic techno μουσικής τους.

Ως μουσικό δίδυμο μοιράζονται ένα όραμα που συγκεντρώνει στοιχεία από house και techno με επιρροές από pop, nu disco ακόμα και rock. Με άμεσα αναγνωρίσιμες παραγωγές, οι Tale Of Us δημιουργούν από δυνατά dance tracks μέχρι πιο ατμοσφαιρικές και αφηρημένες συνθέσεις. Εμφανίζονται τακτικά στα κορυφαία clubs του κόσμου, όπως είναι τα Watergate και Tenax, ενώ παράλληλα τρέχουν και πιο private μυστικά events, όπως το περίφημο “Just Us” στην 2η πόλη τους, το Μιλάνο.

Ο Karm έχει γεννηθεί στο Τορόντο και ο Matteo στην Νέα Υόρκη. Στην Ιταλία μετακόμισαν από παιδιά, όπου και γνωρίστηκαν και δημιούργησαν αυτόν τον στενό δεσμό συνεργασίας μέχρι και τώρα. Σήμερα η έδρα τους είναι το Βερολίνο, ένας τόπος που τους έχει δώσει την ευκαιρία να γνωρίσουν και να χτίσουν σχέσεις με αρκετούς μουσικούς με τους οποίους μοιράζονται το ίδιο όραμα, όπως οι Seth Troxler, Shawn Reeves, Ryan Crosson και Lee Curtis, οι οποίοι είναι και ένθερμοι υποστηρικτές των Tale Of Us από την πρώτη στιγμή που άκουσαν την μουσική τους. Δεν είναι τυχαίο που ο πρώτος δίσκος των Tale of Us κυκλοφόρησε κάτω από την ομπρέλα της Visionquest.

Πριν από αυτό είχαν ήδη κυκλοφορήσει tracks σε labels όπως Barraca Music και Life & Death αλλά και αρκετές συμπαραγωγές και remixes στην Visionquest με συνεργάτες τους Shawn Reeves και Ryan Crosson. Το remix στο Disco Gnome του Thugfucker στην Life & Death αναγνωρίστηκε ως ένα από τα καλύτερα tracks του 2010 από το Mixmag. Ακολούθησε ένα ακόμα συγκλονιστικό remix στο Every Minute Alone των Who Made Who το οποίο αναγνωρίστηκε από Mixmag αλλά και Dj Μag ως το techno track του μήνα και βρέθηκε ανάμεσα σε αρκετά charts από πολλούς djs.

Μετά από την εμφάνιση τους που έκλεψε την παράσταση στο showcase της Visionquest στο Miami ακολούθησαν πολλές international εμφανίσεις, ανάμεσα σε αυτές Detroit Movement FSVL και Sonar. Οι Tale of Us δεν είναι τυχαία οι αγαπημένοι καλλιτέχνες του ευρωπαϊκού κοινού.

Το δίδυμο από την Ιταλία έρχεται στην Αθήνα έχοντας ήδη ξεκινήσει τις εβδομαδιαίες residence εμφανίσεις του στην Ibiza (Hi Club) όπου και παρουσιάζει τα Νο1 διεθνή concept parties AFTERLIFE. Οι Carmine και Matteo μετά την τελευταία φαντασμαγορική τους εμφάνιση στο ΑFTERLIFE Athens, που επιμελήθηκε το PIXI, είναι έτοιμοι να μας θυμίσουν γιατί θεωρούνται το πιο δυναμικό ντουέτο της ηλεκτρονικής σκηνής των τελευταίων ετών.

Μαζί τους θα είναι οι επίσης Μιλανέζοι παραγωγοί/djs, Hunter/Game, ιδιοκτήτες της δισκογραφικής εταιρίας JUST THIS. Την αξέχαστη αυτή καλοκαιρινή μουσική εμπειρία θα πλαισιώσει ο Hill of Vision, μέλος της JUST THIS και οι Voices of Valley.

Tale of Us στο Island λοιπόν, με την Αθηναϊκή Ριβιέρα στα πόδια σου