LIFE

Πώς η Τρίτη έγινε τυχερή μέρα μέσα στην καραντίνα

Δηλαδή: Μιλήσαμε με δύο ιδιοκτήτες πρακτορείων ΟΠΑΠ στα νότια προάστια για τη συνήθεια που κρατήσαμε και μετά την καραντίνα.

Το… φινάλε της καραντίνας και η μετά-lockdown εποχή συνδυάστηκε με την ανάδειξη δύο μεγάλων νικητών στο ΤΖΟΚΕΡ. Δύο υπερτυχεροί από Νάξο και Ηγουμενίτσα είδαν την τύχη να τους κλείνει το μάτι, λίγες ημέρες αφότου άπαντες επέστρεψαν στην καθημερινότητά τους, αφού μοιράστηκαν το ποσό των 11,5 εκατομμυρίων ευρώ στις αρχές του Ιουνίου. Το πρώτο μεγάλο τζακ ποτ που “έτρεχε” για μήνες, λίγο πριν από την έναρξη της καραντίνας και κορυφώθηκε μετά το φινάλε της, άλλαξε τη ζωή των δύο υπερτυχερών. Κι όχι μόνο αυτό, αφού λίγο αργότερα προέκυψε ακόμη ένας μεγάλος τυχερός από τη Λάρνακα, ο οποίος στο νέο τζακ ποτ κέρδισε το ποσό των 3,4 εκατομμυρίων ευρώ.

Μέσα σε όλο αυτό το κύμα κερδών και τύχης, έχει πραγματοποιηθεί μια αλλαγή – κλειδί για το παιχνίδι του ΟΠΑΠ. Συγκεκριμένα, προσφέρεται η δυνατότητα σε όλους να κυνηγήσουν το όνειρο, μέσα από ακόμη μία κλήρωση. Τρίτη κλήρωση μέσα στην εβδομάδα, κάθε… Τρίτη.

Μια διαδικασία που ξεκίνησε στη διάρκεια της καραντίνας, έτυχε θερμής υποδοχής από το κοινό και μονιμοποιήθηκε. Το “ουδέν μονιμότερο του προσωρινού” έγινε πράξη προς τέρψιν όλων, που πλέον μπορούν -πέραν των καθιερωμένων κληρώσεων την Πέμπτη και την Κυριακή- να δοκιμάσουν την τύχη τους μέσω της τρίτης κλήρωσης.

Ο Κώστας Στ., ιδιοκτήτης πρακτορείου στη Βούλα, εξηγεί πως “στην αρχή ο κόσμος ήταν λίγο διστακτικός γιατί δεν ήταν εξοικειωμένος με αυτή τη νέα συνθήκη. Πολύ γρήγορα όμως, είδαμε ότι το ενδιαφέρον μεγάλωσε σημαντικά και αυτό είχε αντίκτυπο στη συχνότητα με την οποία έφτανε ο κόσμος στο πρακτορείο”. Όπως οτιδήποτε νέο χρειάζεται άλλωστε λίγο χρόνο, έτσι κι η νέα κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ κάθε Τρίτη χρειάστηκε μια περίοδο προσαρμογής για τους παίκτες. Μία περίοδος που ήρθε στη διάρκεια της καραντίνας, με αποτέλεσμα πλέον άπαντες να γνωρίζουν πολύ καλά τι και πώς.

“Πλέον, στο μυαλό του κόσμου έχει εντυπωθεί πως η Τρίτη είναι ακόμη μία μέρα κλήρωσης, ακόμη μία μέρα που μπορεί να διεκδικήσει τα μεγάλα ποσά που δίνει το ΤΖΟΚΕΡ. Κι όπως είναι λογικό, όσο έχουμε τζακ ποτ και το ποσό που προσφέρεται μεγαλώνει, τόσο αυξάνεται το ενδιαφέρον και τόσο περισσότερο προσελκύεται ο κόσμος στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ” προσθέτει ο Κώστας Στ., ο οποίος προσεγγίζει τη νέα κλήρωση κι από μία άλλη οπτική: “Ο κόσμος είχε ανάγκη από κάτι νέο, κι αυτό ήρθε με τη νέα μέρα κλήρωσης. Η Τρίτη εντυπώνεται σταδιακά ως κάτι δεδομένο, όπως η Πέμπτη κι η Κυριακή”.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Π., ιδιοκτήτης πρακτορείου στην Γλυφάδα, υποστηρίζει πως “είναι γεγονός ότι μια νέα κλήρωση δίνει την ευκαιρία στον κόσμο να διεκδικήσει για ακόμη μία φορά τα μεγάλα έπαθλα που δίνει το ΤΖΟΚΕΡ. Ειδικά ο περιστασιακός παίκτης, που δεν ξοδεύει τόσα πολλά χρήματα στο παιχνίδι, βλέπει ευνοϊκά τη νέα συνθήκη και σίγουρα με θετικό τρόπο όλο αυτό”. Επισημαίνει παράλληλα πως “το γεγονός πως όλο αυτό ξεκίνησε μέσα στην καραντίνα, βοήθησε το κοινό να εξοικειωθεί με την κλήρωση της Τρίτης. Έμαθε κάτι νέο, το συνήθισε και πλέον το θεωρεί ως κάτι δεδομένο. Γενικά, βλέπω πως είναι σε πολύ θετική κατεύθυνση όλο αυτό, τα πρώτα συμπεράσματα που βγάζω ως ιδιοκτήτης πρακτορείου του ΟΠΑΠ είναι θετικά”.

Αύριο είναι Τρίτη, μία από αυτές τις τυχερές ημέρες, και το ΤΖΟΚΕΡ αναμένεται να μοιράσει τουλάχιστον 1,1 εκατ. ευρώ σε έναν ή περισσότερους μεγάλους νικητές.