SPORTS

Ο Χριστόφορος Μερούσης τρέχει στα ΒΙΚΟΣ Street Relays στη Γλυφάδα

Με σύνθημα «Αγαπήστε και αγκαλιάστε τον αθλητισμό», ο Χριστόφορος Μερούσης θα βρεθεί στις σκυταλοδρομίες BIKOΣ Street Relays που θα διεξαχθούν την Κυριακή στη Γλυφάδα.

Από τη Χίο, στην Αθήνα κι από εκεί το πρωί της Κυριακής 9 Απριλίου στην παραλία της Γλυφάδας, ο Χριστόφορος Μερούσης, θα κάνει τον πιο… ωραίο μαραθώνιο της ζωής του. Ο «εθνικός» μας μαραθωνοδρόμος προστίθεται στις τάξεις των αθλητών, που στηρίζουν την προσπάθεια των Βίκος Street Relays.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, συνηθισμένος στις  μεγάλες αποστάσεις, θα κάνει ένα ακόμη μεγάλο ταξίδι και θα είναι κοντά μας αυτή την Κυριακή 9 Απριλίου, στη Γλυφάδα, για να στείλει το μήνυμα αγάπης και προσφοράς, μέσω των σκυταλοδρομιών Βίκος Street Relays και του οργανισμού Make-A-Wish.

«Προσωπικά για μένα η παρουσία και η συμμετοχή στον πρώτο φετινό αγώνα των Βίκος Street Relays αποτελεί μια ιδιαίτερη στιγμή, σε μια δύσκολη χρονιά, όπου κάποια προβλήματα υγείας με κράτησαν πίσω. Όμως, όταν ξέρεις ότι θα τρέξεις για ιερό σκοπό, όπως συμβαίνει με τις σκυταλοδρομίες και τον αγώνα δρόμου της Γλυφάδας, τότε οφείλεις να είσαι εκεί».

Οι Έλληνες δρομείς μεγάλων αποστάσεων είναι μια αδικημένη κατηγορία, αλλά συνάμα είναι και μια ξεχωριστή –άκρως ιδιαίτερη- κατηγορία αθλητών και ο Χριστόφορος Μερούσης δε θα μπορούσε να αποτελεί την εξαίρεση. Ένας πρωταθλητής, ένας αθλητής, με καρδιά, πάθος, αγάπη και πείσμα, έστω και αργά στα 15 του, έμαθε να κουβαλά πολλά μα πάρα πολλά χιλιόμετρα…

Όπως ο ίδιος λέει «είναι πολύ καλό για όλον τον κόσμο η συμμετοχή και μόνο σε τέτοιες εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες που έχουν στόχο την αλληλεγγύη και την συμπαράσταση προς τον συνάνθρωπο μας. Ο Έλληνας πρέπει να μάθε να συμμετέχει, να ασχολείται ενεργά με το κομμάτι του αθλητισμού και πάντα να ξέρει ότι η προσπάθεια είναι αυτή που στο τέλος μετράει περισσότερο».

Ο 35χρονος Έλληνας πρωταθλητής, αστυνομικός στο επάγγελμα, κανονικά και με το… νόμο, θα βρίσκεται στις 9 Απριλίου  στη Γλυφάδα, μαζί με τους άλλους δρομείς όλων των ηλικιών, με σκοπό τη στήριξη του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή-Ελλάδας)!

«Θα είμαστε όλοι εκεί γιατί τα παιδιά είναι το μέλλον του κόσμου και πρέπει να είμαστε δίπλα τους»!

Τα Βίκος Street Relays επιστρέφουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη Γλυφάδα, την Κυριακή 9 Απριλίου, με εκκίνηση στις 11:30 μπροστά από το παλιό Δημαρχείο στην παραλία Γλυφάδας.

Ολυμπιονίκες, πρωταθλητές, αθλητές, μικρά παιδιά ακαδημιών συλλόγων, άνθρωποι κάθε ηλικίας, παρέες, φίλοι, επώνυμοι κι ανώνυμοι θα τρέξουν προκειμένου να ενισχύσουν και φέτος έναν ιερό, φιλανθρωπικό σκοπό, που πάντα συνοδεύει την τέλεση των «Βίκος» Street Relays – κι αυτή τη φορά αφορά το κοινωνικό έργο του  Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), το οποίο εκπληρώνει τις βαθύτερες επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες, ενισχύοντας τον Αγώνα τους για ζωή με χαρά, δύναμη και ελπίδα.

Εγγραφές

Οι εγγραφές είναι ανοιχτές για τους πέντε πρώτους σταθμούς του «Βίκος» Street Relays 2017.

Για την εγγραφή σας και άλλες πληροφορίες:
http://www.hermes-events.org/index.jsf

Το δικό σας «ταξίδι» ξεκινάει από την παραλία της Γλυφάδας, με μια σειρά αγώνων:

KIDS RELAYS 4X100Μ.

KIDS RELAYS 4X50Μ.

STREET RELAYS 2X5000Μ.

STREET RELAYS 4X2500Μ.

ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 10ΧΛΜ.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο info@relays.gr ή να ενημερωθείτε από τα Social Media.

https://www.facebook.com/StreetRelaysGreece

https://twitter.com/StreetRelays

https://www.instagram.com/street_relays