LIFE

Στο Shopping House τα Χριστούγεννα αποκτούν άλλη διάσταση

Ένα χαρούμενο χριστουγεννιάτικο τοπίο, γεμάτο εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους, έχει δημιουργήσει για άλλη μια χρονιά το αγαπημένο πολυκατάστημα των νοτίων προαστίων.

Είναι αδύνατον να περάσεις αυτές τις γιορτές τις πύλες του Shopping House στον Άλιμο και να μην αισθανθείς, ανεξαρτήτως ηλικίας, ένα τεράστιο χαμόγελο να σχηματίζεται στα χείλη σου.

Πρόκειται για μια πολυεπίπεδη εορταστική εμπειρία που θα σε κάνει να νοιώσεις σαν το πραγματικό αστέρι των Χριστουγέννων και θα σε ‘αναγκάσει’ να πιστέψεις ξανά στη μαγεία της υπέροχης αυτής εποχής.

Τα Χριστουγεννιάτικα ‘θαύματα’, αν είσαι μεγάλος, ξεκινούν ήδη από την ευκολία του να μπορείς να παρκάρεις το αυτοκίνητό σου στο δωρεάν parking και να ολοκληρώσεις ταυτόχρονα όλα τα χριστουγεννιάτικα σου ψώνια (για τον εαυτό σου, την οικογένεια, τους φίλους και τους συγγενείς) σε χρόνο dt.

Κάτι ‘ανήκουστο’ για όποιον νότιο (συνηθισμένο στο χάος που επικρατεί αυτή την περίοδο παντού αλλού) έρχεται στο Shopping House για πρώτη φορά, αλλά κάτι που όλοι εμείς οι φαν του θεωρούμε δεδομένο καθώς μέσα στους 4 ορόφους του και τα 6.500 τ.μ. του στεγάζονται αρμονικά 45 διαφορετικά καταστήματα με 300 επώνυμα brands γυναικείας, αντρικής και παιδικής-βρεφικής ένδυσης, καλλυντικών και ειδών σπιτιού.

Με άλλα λόγια, είτε ανήκεις στη συνομοταξία των fashionistas, είτε είσαι γονιός, με μια βόλτα στο Shopping House θα βρεις μαζεμένες όλες τις νέες τάσεις που θα κάνουν εσένα ή / και το παιδί σου να μοιάζετε λες και βγήκατε από editorial περιοδικού. Καθώς επίσης όλα εκείνα τα υπέροχα δώρα που θα κάνουν τα πρόσωπα των αγαπημένων σου ανθρώπων να λάμψουν από χαρά.

Αν και το πραγματικό Shopping House χριστουγεννιάτικο θαύμα το βιώνουν πάνω και πέρα από όλα τα παιδιά. Εκείνα που δεν ξέρουν πραγματικά που να πρωτοκοιτάξουν και τι να πρωτοκάνουν.

Ξεκινώντας από τις αστεροευχές, τις χαμογελαστές νεραΐδες των Χριστουγέννων, που τα υποδέχονται και τα ξεναγούν σε ένα μαγικό χριστουγεννιάτικο τοπίο, δίνοντάς τους στην είσοδο ολόχρυσα χριστουγεννιάτικα μπαλόνια σε σχήμα αστεριού. Την ίδια ώρα που ο Άγιος Βασίλης στην είσοδο του Shopping house ακούει τις επιθυμίες τους και μοιράζει καραμέλες και γλυκά.

Ένα χριστουγεννιάτικο σκηνικό στο οποίο δεσπόζει το δέντρο των ευχών πάνω στο οποίο μικρά και μεγάλα παιδιά καλούνται να κόψουν και να διακοσμήσουν χάρτινα αστέρια πάνω στο οποίο γράφουν τις ευχές τους. Καθώς επίσης το photobooth στον ουρανό (ένα κομμάτι ουρανού γεμάτο αστέρια που τα περιμένει να βγάλετε τις πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες) και το -γεμάτο εκπλήξεις- αστέρι που μοιράζει δώρο-επιταγές, χριστουγεννιάτικα δώρα, γλυκά και πολύ κέφι σε όλα τα παιδιά.

Η συνέχεια περιλαμβάνει την κατασκευή ευχο-στολίδιων για το δέντρο του Shopping House, με τις ευχές των παιδιών να γράφονται πάνω σε στρογγυλούς κορμούς δέντρων με χρώματα, και να διακοσμούνται με αυτοκόλλητα, τσόχινα διακοσμητικά, γκλίτερ και πολύ φαντασία.

Καθώς επίσης την κατασκευή καρτών με 3D αστέρια τις οποία τα παιδιά διακοσμούν με κουμπάκια και πολύχρωμα χαρτονάκια, και τα πιο αστεράτα γούρια, κατασκευασμένα από τσόχα σε όλα τα χρώματα (με πολύχρωμες χάντρες, και κρίκο για να μπορεί να μπουν και στα κλειδιά τους).

Εξίσου δημοφιλές, όπως είναι κατανοητό, είναι τόσο το αστεράτο face Painting, όπου τα παιδιά επισκέπτονται τη γωνιά των μεταμορφώσεων ώστε η Αστερονεράιδα να τους κάνει χριστουγεννιάτικα σχεδιάκια. Όσο και το αστεράτο Hair Salon όπου μια επαγγελματίας κομμώτρια τους κάνει απίστευτα Hair Tattoo, με γκλίτερ και χρώματα.

Γιατί τα Χριστούγεννα στο Shopping House αποκτούν όντως μια άλλη -πιο αυθεντική και παιχνιδιάρικη- διάσταση την οποιά πραγματικά αξίζει να ανακαλύψεις.