LIFE

Τα πιο flirty bars στα νότια προάστια

Τα νότια προάστια μέσα από τα πέντε πιο flirty μαγαζιά τους. Η “Αθήνα της έλξης”, δεν περιορίζεται στο κέντρο!

Τους μεγαλύτερους έρωτες της ζωής σου τους γνώρισες σε κάποιο μπαρ. Μερικούς τους έζησες πολύ, άλλους λίγο, όμως όλοι τους ήταν έντονοι, γεμάτοι πάθος και ίσως και λίγο πόνο. Κανείς βέβαια, δε σταμάτησε να φλερτάρει επειδή «έφαγε τα μούτρα του» δυο φορές παραπάνω.

Αφού λοιπόν, μαζέψαμε τα επτά πιο flirty μαγαζιά της Αθήνας, ήρθε η ώρα να τιμήσουμε τα νότια προάστια. Καθώς, το παπούτσι από τον τόπο σου, έχει ένα κάτι τοις παραπάνω. Για αυτό και εμείς, βγήκαμε, φλερτάραμε, κάναμε την έρευνά μας και συγκεντρώσαμε σε ένα κείμενο τα πέντε πιο flirty bars στα νότια προάστια.

Mosaiko

Ο μόνος άνθρωπος που δεν έχει φλερτάρει στο Mosaiko είναι η επτάχρονη ξαδέρφη μου. Όλοι οι υπόλοιποι έχουμε περάσει το σημείο που πέφτουν τα βλέμματα, παραγγέλνουμε ένα Pink Side of the Gin και χορεύουμε χαλαρά μέχρι να βρούμε κάποιον και να το ζήσουμε. Παρεΐστικο μεν, αρκετά «γκομενίστικο» δε, στο Mosaiko μπορείς να φλερτάρεις άφοβα και οι εξαιρετικές μουσικές επιλογές του στο κάνουν πάρα πολύ εύκολο. Στο Mosaiko αδερφές μου, στο Mosaiko!

Η γωνία της έλξης: Οπουδήποτε αποφασίσεις να κάτσεις μπροστά από τη μπάρα. Είναι μικρό και βολικό.

Pere

Εντάξει, το παραδέχομαι. Αυτό ήταν αρκετά προβλέψιμο μαγαζί για να υπάρχει σε αυτή τη λίστα. Όμως, αυτή δεν είναι και η επιτυχία της λίστας; Να αναγνωρίζουμε μόνοι μας τα bars των νοτίων προαστίων που έχουμε φλερτάρει ουκ ολίγες φορές. Το Pere φροντίζει να το κρατάμε αληθινό, λοιπόν. Πολλά, διαφορετικά πάρτι και κόσμος ανοιχτός σε συζητήσεις, φλερτ και χορό. Κατά 90%, έχεις περάσει κι εσύ τη φάση που το Pere ήταν το στέκι σου, που σημαίνει ότι έχεις ερωτευτεί κι εσύ στη μπάρα του. Μήπως να το κάνουμε hashtag: #ehw_erwteftei_ki_egw_sto_pere.

Η γωνία της έλξης: Στην μπάρα του. Πιες και κανένα σφηνάκι παραπάνω.

Oh Mama!

Μπορεί να φημίζεται για τα pancakes του αλλά το Oh Mama, μέσα σε 10 μήνες λειτουργίας έχει καταφέρει να κερδίσει μια θέση στα πιο flirty μαγαζιά των νοτίων. Το αξιοσημείωτο βέβαια, με αυτό το μαγαζί είναι πως ενώ σε εμπνέει τόσο πολύ για να φλερτάρεις, συνυπάρχουν μαζί με τους «ελεύθερους», ευτυχισμένα ζευγάρια που έχουν βγει για ένα χαλαρό ποτό. Στη θέση του Anima λοιπόν, βρίσκεται πλέον το Oh Mama και πραγματικά, σε κάνει να πιστεύεις πως είσαι σε ένα από τα διάφορα ψαγμένα bars του κέντρου με μια άισθηση Βερολίνου. Ξέρεις, εκεί το φλερτ είναι πολύ πιο απλό.

Η γωνία της έλξης: Κάτω από το neon sign “Mama Loves You”(#διπλής).

Holy Spirit

Το Holy Spirit έγραψε τη Βίβλο του φλερτ. Άνθρωποι μονάχοι (ή σε παρέες) πήγαιναν στο Holy Spirit για να φλερτάρουν. Χειμώνα, καλοκαίρι, σε πεζοδρόμιο ή στην μπάρα, άνθρωποι με όρεξη να ερωτευτούν και να φλερτάρουν περνούν για τουλάχιστον ένα ποτό από το Holy Spirit. Θέλεις να φταίει η μουσική που μας ενώνει όλους; Θέλεις τα love potions στα cocktails του; Ή μήπως η κοινή αγάπη μας για το μαγαζί; Δεν έχει και πολύ σημασία. Διότι στο Holy Spirit, όταν φλερτάρεις  μεταφέρεσαι στη Χαβάη!

Η γωνία της έλξης: Μπροστά από τον DJ, εγγυημένα.

Pop Up

Μεταφερόμαστε στην πλατεία Νέας Σμύρνης και στο Pop Up bar, ένα από τα πιο αγαπημένα μαγαζιά της περιοχής. Ο ροζ φωτισμός του και ο ρυθμός της μουσικής, σε χαλαρώνουν και σε αφήνουν να αποσυνδεθείς από τον υπόλοιπό κόσμο, ενώ αυτό κάνει τα «μαγικά» του. Στο Pop Up μπαίνεις στρεσαρισμένος και βγαίνεις με  θέλεις να περάσεις καλά ο κόσμος να χαλάσει και τελικά γυρνάς σπίτι με 2 τηλέφωνα, ένα άδειο ποτήρι (από τα πολλά), ένα εντελώς άδειο από υποχρεώσεις μυαλό και μια πρόταση φαγητού για αύριο, από κάποιον που θυμάσαι ότι σου άρεσε αλλά δεν θυμάσαι. Είδες, τι μπορεί να πάθεις από την πολύ αποσύνδεση; Ανέβασε ένα story πριν φύγεις, για να ισορροπήσεις τη φάση σου.

Η γωνία της έλξης: Πολύ στρατηγικά στη μέση του μπαρ. Για να αποφύγεις ανθρώπους πηγαίνοντας τουαλέτα και να έχεις περιμετρική όραση σε περίπτωση που βρεις εκείνον που σου αρέσει.

Εάν πιστεύεις ότι παραλείψαμε κάποιο από τα βασικά, ενημέρωσέ μας στα σχόλια. Άνθρωποι είμαστε, ένα μυαλό έχουμε μόνο!