LIFE

Το νέο εντυπωσιακό σπίτι των Fiat, Alfa Romeo, Abarth, Fiat Professional και Jeep στα νότια προάστια

Τα πάντα για το αυτοκίνητο- από την πώληση μέχρι τη συντήρηση και το φανοπείο- βαφές βρίσκονται πλέον στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα, στη Spicar Group που ξέρει καλά πώς να σου παρέχει ό,τι χρειάζεσαι όσον αφορά τα Fiat, Alfa Romeo, Abarth, Fiat Professional και Jeep.

Επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό μια νέα κάθετη μονάδα αυτοκινήτων, με εγκαταστάσεις που εντυπωσιάζουν. Ένας σύγχρονος, καλαίσθητος χώρος που αποπνέει απόλυτο επαγγελματισμό και «προδίδει» τη μακρόχρονη εμπειρία που κρύβεται πίσω από το brand name: Η Spicar Group μπορεί να μετρά μερικούς μήνες λειτουργίας στη Γλυφάδα, ωστόσο διαθέτει ήδη μια μεγάλη και επιτυχημένη πορεία με πάνω από 30 χρόνια στο χώρο του αυτοκινήτου και συγκεκριμένα στο FCA Group με ένα κατάστημα στην Καλλιθέα.

Ο ιδιοκτήτης, Χρήστος Σπυρόπουλος, είναι η δεύτερη γενιά της Spicar και παρέλαβε την οικογενειακή επιχείρηση από τον πατέρα του, παντρεύοντας όλη την εμπειρία και την τεχνογνωσία του τελευταίου, με τις σύγχρονες απαιτήσεις και τη δική του ‘φρέσκια’ οπτική. Το όνομά της μάλιστα, είναι εμπνευσμένο από τα αρχικά του ονόματος του δημιουργού της και πατέρα του Χρήστου (Σπυρόπουλος Κάρολος). Ο Χρήστος έχει αναλάβει τα ηνία από το 2004, ωστόσο βρίσκεται μέσα στους χώρους των Spicar από 18 χρονών και «πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης», όπως μας εξηγεί. «Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, τις οποίες έχουμε πάρει ως κατευθυντήρια γραμμή από την εισαγωγική εταιρία. Στόχος μας είναι να δώσουμε σε όποιον έρχεται ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση όσον αφορά το αυτοκίνητο, είτε αυτό σημαίνει πώληση, είτε συντήρηση, επισκευές και βαφές στο ήδη υπάρχον αυτοκίνητο».

Η Spicar Group, συνεχίζοντας τη μακρόχρονη εμπειρία της στον χώρο του αυτοκίνητου, έχει αναλάβει στην ουσία να εκπροσωπήσει την FCA Greece (FIAT, ALFA ROMEO, CHRYSLER JEEP, ABARTH, FIAT Professional, LANCIA) ως Επίσημος Διανομέας και Επισκευαστής των δημοφιλών μαρκών στα νότια προάστια. Αυτό σημαίνει πως οτιδήποτε χρειαστείς σε σχέση με τις συγκεκριμένες εταιρίες θα το βρεις εκεί.

Ειδικότερα, θα βρεις έναν μεγάλο εκθεσιακό χώρο συνολικά 800 τ.μ. που περιλαμβάνει καινούργια αλλά και επιλεγμένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα προς πώληση (πάνω από 70 καινούργια και πάνω από 100 μεταχειρισμένα). Στην ίδια εγκατάσταση, σε μια συνολική έκταση 2.400τ.μ., θα βρεις επίσης σύγχρονο τμήμα after sales που προσφέρει όλο το σύνολο υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης, συντήρησης και ανταλλακτικών για τα μοντέλα των Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Abarth, Jeep και Fiat Professional και θα δώσει λύση σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζεις με το αυτοκίνητό σου. Η Spicar Group όμως δεν σταματά εδώ. Στις εγκαταστάσεις της στη Γλυφάδα υπάρχει ακόμη και φανοποιείο-βαφείο.

Τα αυτοκίνητα test drive, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι σε θέματα πωλήσεων και η διάθεση αυτοκινήτων αντικατάστασης για όσο διάστημα το αυτοκίνητό σου είναι υπό επισκευή, αποτελούν μόνο μερικά από τα στοιχεία που δείχνουν τη διάθεση των ανθρώπων της εταιρείας να παρέχουν την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη εμπειρία Fiat, Alfa Romeo, Abarth, Jeep και Fiat Professional, εστιάζοντας στις ανάγκες κάθε πελάτη ξεχωριστά. Όλα αυτά βέβαια γίνονται με πλήρη συνέπεια και ακολουθώντας τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις της μητρικής εταιρίας.

Οι υποδομές και τα σύγχρονα εργαλεία όμως δεν σημαίνουν τίποτα αν δεν υπάρχει και η κατάλληλη εμπειρία και τεχνογνωσία από τους ανθρώπους που καλείσαι να εμπιστευθείς. Μπαίνοντας στην Spicar, έχεις και για αυτό το κεφάλι σου ήσυχο, αφού κάθε άτομο που εντάσσεται στην ομάδα είναι πλήρως καταρτισμένο για να σε εξυπηρετήσει άψογα. Πιο συγκεκριμένα, στη μονάδα της Γλυφάδας απασχολούνται 27 άτομα στα διάφορα τμήματά της, με γνώμονα πάντα την παροχή υψηλών υπηρεσιών και με διάθεση να σε βοηθήσουν σε ό,τι χρειάζεσαι. Το προσωπικό όλων των τμημάτων έχει περάσει ειδική εκπαίδευση από το εργοστάσιο της μητρικής εταιρίας, διαθέτουν όλοι μάλιστα και την ειδική πιστοποίηση, την οποία παίρνουν αφού περάσουν από τα σχετικά τεστ. Στη Spicar Group επίσης έχουν όλες τις πιστοποιήσεις συντήρησης του Ομίλου και σχετικά με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα ή μεγάλου κυβισμού.

Και επειδή διανύουμε μια δύσκολη περίοδο, μπαίνοντας σε έναν τέτοιο χώρο θα πρέπει σίγουρα να νιώθεις και ασφαλής. Στη Spicar Group τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού τηρούνται στο έπακρον. Εκτός από αυτά που απαιτούνται σε όλους τους χώρους, στη Spicar γίνεται συστηματικός και καθημερινός προληπτικός έλεγχος του προσωπικού, ελαχιστοποίηση επαφών και χρήση ψηφιακών μέσων για κάθε συναλλαγή, καθημερινή και τακτική απολύμανση κάθε οχήματος (εκθεσιακού, test drive, αντικατάστασης) πριν και μετά από κάθε χρήση αλλά και τοποθέτηση ειδικών καλυμμάτων σε καίρια σημεία επαφής κατά την εργασία, παραλαβή και παράδοση οχήματος, ώστε να απολαμβάνεις μια ασφαλή εμπειρία εξυπηρέτησης.