LIFE

Viktoras, ο νότιος γιατρός των Mercedes/Smart

Το αυτοκίνητο είναι αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας και θέλουμε πάντα να λειτουργεί όπως πρέπει. To Viktoras Service φτιάχτηκε από νότιους για να ‘’γιατρεύει’’ τα αγαπημένα μας οχήματα, με εξειδίκευση στις εταιρίες Mercedes και Smart.

Το Viktoras Service άνοιξε τις πόρτες του τον Αύγουστο του 2017 και από τότε μας κάνει να ξεχνάμε την κλασική εικόνα που έχουμε οι περισσότεροι στο μυαλό μας για τα συνεργεία αυτοκινήτων. Εκεί δεν θα δεις ούτε μουτζουρωμένους υπαλλήλους, ούτε λάδια στο πάτωμα. Αντιθέτως θα δεις έναν σύγχρονο και προσεγμένο χώρο στον οποίο θα βρεις τα πάντα για το αυτοκίνητό σου. Οι ιδιοκτήτες Θάνος Γεράγγελος και Βίκτωρας Άντζος μας μιλούν για την ιστορία, τη φιλοσοφία τους και τι τους κάνει να ξεχωρίζουν.

«Για τα συνεργεία γενικώς υπάρχει μια συγκεκριμένη εικόνα. Αυτό που έχουμε εμείς δεν έχει καμία σχέση με αυτή. Θέλουμε να ξεφύγουμε από το κλασικό στερεότυπο του συνεργείου», αναφέρουν.  

 «Αποφασίσαμε να φτιάξουμε ένα συνεργείο με βασικούς πυλώνες την σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη την συνεχόμενη εξέλιξη και την ποιότητα υπηρεσιών. Ο χώρος μας είναι πεντακάθαρος. Δεν έχει να κάνει καθόλου με την κλασική εικόνα που έχουμε όλοι μας για τα συνεργεία. Ο πελάτης έρχεται, υπάρχει άτομο που τον υποδέχεται, του προσφέρεται καφές καθώς περιμένει κλπ. Πάντα δουλεύουμε με προγραμματισμένα ραντεβού ώστε να μην περιμένει. Παρόλα αυτά αν υπάρχει κενό, εξυπηρετούμε και χωρίς ραντεβού αρκεί να μην καθυστερήσουμε κάποιον άλλο πελάτη που έχει προγραμματιστεί. Θέλουμε σίγουρα να υπάρχει ροή και να εξυπηρετούνται όλοι στην ώρα τους », μας εξηγούν οι ιδιοκτήτες του Viktoras Service.

Αν έχεις Mercedes ή Smart και χρειάζεται service, τότε στην οδό Γούναρη στην ‘Ανω Γλυφάδα θα βρεις τον γιατρό των οχημάτων ο οποίος σου δίνει κάθε λύση όποτε τη χρειάζεσαι όσον αφορά το αυτοκίνητό σου, με εγγύηση στην ποιότητα υπηρεσιών. Το Viktoras Service, αναλαμβάνοντας μόνο τις δύο αυτές εταιρίες αυτοκινήτων, διαθέτει μηχανικούς εξειδικευμένους πάνω σε αυτές. «Τα περισσότερα παιδιά δουλεύαν στις αντιπροσωπίες Mercedes και μάλιστα το τελευταίο μέλος δούλευε στην Mercedes στην Αμερική. Το πιο σημαντικό είναι να είναι καλό παιδί και να ταιριάξει στην ομάδα γιατί έτσι λειτουργούμε. Δεν μένουμε όμως στάσιμοι. Όλοι κάνουν σεμινάρια, προκειμένου να εξελίσσονται», μας λένε.

Το μυστικό της επιτυχίας του Viktoras Service ότι βασικός τους στόχος είναι να χτίζουν μια προσωπική σχέση με τον πελάτη. Δεν αντιμετωπίζουν το αυτοκίνητο σαν μια απλή μηχανή, αλλά σαν στοιχείο περιουσίας του. Ο πελάτης ενημερώνεται σε όλα τα στάδια της διαδικασίας του service. «O πελάτης έχει μια σωστή ενημέρωση για το αυτοκίνητό του. Το αμάξι θα έρθει, θα ελεγχθεί, θα ενημερωθούν τα παιδιά που ασχολούνται με την επικοινωνία και στη συνέχεια θα ενημερώσουν τον πελάτη για την  εξέλιξη της διαδικασίας, ενώ πριν γίνει οποιαδήποτε εργασία παίρνουμε πρώτα το οκ από τον πελάτη», εξηγούν οι υπεύθυνοι και κάπως έτσι, δημιουργείται το αίσθημα ασφάλειας και αξιοπιστίας που σου εμπνέει το Viktoras Service.

«Δίνουμε έμφαση στον πελάτη. Έχουμε σεβασμό προς αυτόν, επικοινωνία μαζί του και δεν τον βλέπουμε σαν ένα απλό αυτοκίνητο που πρέπει να το φτιάξεις και να φύγει. Είναι ένας άνθρωπος και ένα μέσο ανάγκης που εκείνος χρειάζεται στην καθημερινότητά του οπότε προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για να τον βοηθήσουμε». 

Φυσικά, σωστό service αυτοκινήτου δεν γίνεται χωρίς τα σωστά προϊόντα. Οι έμπειροι ιδιοκτήτες ψάχνουν διαρκώς προμηθευτές με γνήσια ανταλλακτικά για τα service των αυτοκινήτων και μάλιστα σε καλές τιμές, έτσι ώστε στην τελική φάση ο πελάτης να βγαίνει κερδισμένος.

Στα άμεσα σχέδιά τους και για να ενδυναμώσουν ακόμη περισσότερο την καλή επικοινωνία με τους πελάτες, οι υπεύθυνοι του Viktoras Service σκοπεύουν να δημιουργήσουν ένα app, μέσα από το οποίο ο καθένας μας θα μπορεί να ενημερώνεται από το κινητό για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η διαδικασία service του αυτοκινήτου μας. «Έχουμε ούτως ή άλλως ένα ιστορικό για κάθε αυτοκίνητο, το οποίο καταγράφεται ακόμη και να αλλάξει μια λάμπα. Αυτό λοιπόν θα υπάρχει και σε μια εφαρμογή στο κινητό», εξηγούν. Πράγματι, το Viktoras Service ξεφεύγει από το στερεότυπο του συνεργείου αυτοκινήτου και αυτό μόνο ευχαριστημένους μπορεί να μας κάνει.