WELLNESS

Το Holmes Place Glyfada μεγαλώνει fit νότιους

Η Ειρήνη Πυρπύλη, Gym Manager Holmes Place Glyfada, μας βάζει στα άδυτα του υπέροχου πολυχώρου που έχει μετατρέψει τη γυμναστική σε τρόπο ζωής.

Είναι αδύνατον να μην γνωρίζεις το Holmes Place στην Γλυφάδα. Στέκεται επιβλητικά στην είσοδο της πόλης από την Βουλιαγμένης, κάτι σαν landmark, και από την πρώτη μέρα λειτουργίας του έβαλε σαν στόχο να κάνει τον κάθε νότιο -και όχι μόνο- να ζει έναν υγιεινό και fit τρόπο ζωής. Για να βιώσουμε στο μέγιστο την εμπειρία του Holmes Place περάσαμε μία μέρα στις υπέροχες εγκαταστάσεις του και μιλήσαμε με τους ανθρώπους που μας προσέχουν και μας καθοδηγούν σε αυτό το ταξίδι ζωής. Όπως την Ειρήνη Πυρπύλη, Gym Manager Holmes Place Glyfada.

“Ξεκίνησα σαν Gym Instructor και Personal Trainer, εδώ στην Γλυφάδα, από την πρώτη μέρα λειτουργίας του και για τα επόμενα τρία χρόνια. Τον Οκτώβριο του 2014, έγινα Master Trainer, υπεύθυνη δηλαδή για τους trainers κυρίως στο κομμάτι του personal. Από τον Σεπτέμβρη του 2016 είμαι Gym Manager έχοντας κατά βάση ως αντικείμενο τον γενικότερο χώρο του γυμναστηρίου, το pool pilates, το nutrition και κατ’ επέκταση την εκπαίδευση των trainers”Το Holmes Place Glyfada άνοιξε, συγκεκριμένα, την 1η Απριλίου του 2012 και φέτος συμπληρώνει 6 χρόνια λειτουργίας. Το κτίριο είχε κατασκευαστεί εξαρχής με προδιαγραφές γυμναστηρίου, κάτι που βοήθησε πάρα πολύ μιας και διαθέτει πισίνα, μεγάλους χώρους και studio αίθουσες move well. Εκεί γίνονται τα πιο δυναμικά προγράμματα και τα signature classes, τα οποία δημιουργούνται από το Innovation Center της Holmes στην Πορτογαλία.“Είναι ένας πολυχώρος που διαθέτει premium υπηρεσίες. Έχουμε -μεταξύ άλλων- χαλαρωτικό χώρο, spa, τζακούζι, indoor/ outdoor πισίνα και σάουνα. Όταν κάποιος αποφασίσει να ξεκινήσει, γίνεται συνάντηση με έναν trainer, λαμβάνεται ένα ιστορικό υγείας και πραγματοποιείται ένα test προσωπικότητας για να βγάλουμε χρήσιμα αποτελέσματα και συμπεράσματα σχετικά με την φυσική κατάσταση του εκάστοτε μέλους. Έτσι έχουμε τη δυνατότητα να του προσφέρουμε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα. Διαθέτοντας εξαιρετικά καταρτισμένους trainers, η Holmes Place δίνει μεγάλη έμφαση στο Personalized Training. Φροντίζουμε να είναι updated όλο τον χρόνο και να είναι πρωτοπόροι μέσα από μαθήματα και σεμινάρια που κάνουν τακτικά στην ακαδημία του Holmes Place.”

 Η Ειρήνη μας μίλησε και για τα Χpress Classes, άλλη μια καινοτομία της Holmes Place. “Είναι 15λεπτα μαθήματα small group που γίνονται στο χώρο του γυμναστηρίου. Υπάρχουν τμήματα abs express, functional express, sand bells και circuit xpress, δηλαδή κυκλική προπόνηση. Στην ουσία τα μαθήματα περιλαμβάνουν μέσα σε δεκαπέντε λεπτά το ζέσταμα, το κύριο μέρος της προπόνησης αλλά και την αποθεραπεία, πάντα με την επίβλεψη trainer. Είναι ιδανικά για κάποιον που έχει περιορισμένο χρόνο.

Τελειώνοντας την περιήγηση στους χώρους του Club, καταλήξαμε στο Holmes Place Café. Εδώ μπορεί ο καθένας, είτε είναι μέλος είτε όχι (μέλος ή μη), να απολαύσει healthy snacks, ενεργειακά ποτά, χυμούς, smoothies, σαλάτες και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. 
Το Club όμως δεν μένει μόνο εκεί όσον αφορά στην υγιεινή διατροφή. Διαθέτει διατροφολόγο, ο οποίος έχει σαν σκοπό το coaching των μελών για τη διατήρηση της υγιεινής διατροφής. “Εκπαιδεύουμε τα μέλη μας ώστε να προσαρμόσουν την καλή διατροφή πάνω στις δικές τους προσωπικές τους ανάγκες. Να μπορούν από μόνοι τους να επιλέγουν την σωστή διατροφή. Το διαιτολογικό κομμάτι του Club συνδέεται άμεσα και με το Holmes Place Café”.
Εκτός από το καφέ, όπως είπαμε, το Holmes Place διαθέτει και Spa, με δικαίωμα χρήσης απ’ όλα τα μέλη, με νέα συνδρομή ή με ανανέωση. To Holmes Place Glyfada διαθέτει επίσης hair salon, αλλά και nails corner. Γιατί η γυμναστική θέλει τρόπο και στυλ! Όχι μόνο κόπο. Στο Holmes Place Glyfada, λοιπόν, βλέπεις όλες τις ανάγκες σου γύρω από το fitness, και όχι μόνο, να ικανοποιούνται. Αυτή είναι η τελικά η μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε ένα health Club και σε ένα απλό γυμναστήριο.

*Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στο Holmes Place Glyfada, τηλέφωνο 210- 9690096 και στο www.holmesplace.gr.