WELLNESS

Καλωσορίστε τις γιορτές με το πιο αστραφτερό σας χαμόγελο

Έχετε δυσχρωμικά ή κιτρινισμένα δόντια; Σας προβληματίζουν σπασίματα, κενά ανάμεσα στα δόντια σας, κάποια από αυτά είναι κακοσχηματισμένα ή απλά σε λάθος θέση; Η Οδοντίατρος Ιωάννα Καζάκου μας εξηγεί πως όλα τα παραπάνω διορθώνονται, αναδιαμορφώνονται και τροποποιούνται σε λίγες μόνο μέρες.

Η εορταστική ευφορία των Χριστουγέννων μας θέλει λαμπερούς και έτοιμους να αναδείξουμε τον πιο όμορφο εαυτό μας. Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να αποτυπωθεί αυτή η διάθεση ανανέωσης, από ένα φροντισμένο χαμόγελο;

Για το σκοπό αυτό συναντήσαμε την Οδοντίατρο Ιωάννα Καζάκου, που διατηρεί το ιατρείο της στη Δημ. Αγγ. Μεταξά 46Β στη  Γλυφάδα, να μας μεταφέρει τα μυστικά για ένα λαμπερό χαμόγελο.

«Χαμόγελο δεν είναι απλά η σύσπαση κάποιων μυών του προσώπου ως έκφραση ευχαρίστησης, χαράς ή συγκατάθεσης. Χαμόγελο είναι η έκφραση ενός εσωτερικού συναισθήματος, είναι η “συνάντηση” δυο ανθρώπων, είναι η εξωτερίκευση ενός κομματιού της προσωπικότητάς μας. Και πόσο ενδιαφέρον έχει ότι όλο αυτό το συναίσθημα προβάλλει στο στόμα μας» όπως χαρακτηριστικά μας τονίζει η Ιωάννα Καζάκου.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η αισθητική οδοντιατρική είναι ο κλάδος της οδοντιατρικής που μπορεί να δώσει λύσεις στα αισθητικά προβλήματα του στόματος. Παρέχονται πολλές διαφορετικές θεραπείες ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε στόματος. Μπορεί να είναι κάτι πολύ γρήγορο το οποίο θα ολοκληρωθεί σε μία ή δύο επισκέψεις. Όμως, ακόμη και πολύ σύνθετα προβλήματα μπορούν να βρουν τη λύση τους σε βραχύ χρονικό διάστημα. Μια εβδομάδα συνήθως είναι αρκετή για να σας δώσει ένα εξαιρετικό χαμόγελο που είχατε στερηθεί χρόνια, όπως μας εξηγεί η Ιωάννα Καζάκου.

Απαιτείται σωστή κατάρτιση σχεδίου θεραπείας, έμπειρη και καλά οργανωμένη ομάδα οδοντιάτρων, γρήγορο και αποτελεσματικό οδοντοτεχνικό εργαστήριο και φυσικά η δική σας απόφαση να αλλάξετε κάτι που σας ενοχλούσε καιρό.

Έχετε δυσχρωμικά ή κιτρινισμένα δόντια; Σας προβληματίζουν σπασίματα, κενά ανάμεσα στα δόντια σας, κάποια από αυτά κακοσχηματισμένα ή απλά σε λάθος θέση; Όλα τα παραπάνω και οτιδήποτε άλλο δε σας αφήνει να χαμογελάσετε αβίαστα, διορθώνονται, αναδιαμορφώνονται και τροποποιούνται σε λίγες μόνο μέρες.

Η λήψη της απόφασης και η επιλογή του κατάλληλου οδοντιάτρου μπορεί να σας δώσει μια ιατρικά άρτια λύση των οδοντιατρικών σας προβλημάτων υλοποιημένη με τον πιο αισθητικό τρόπο. Έτσι θα φτάσετε στις γιορτές με ένα φωτεινό και ωραίο χαμόγελο!

Οι γιορτές χρειάζονται καλή διάθεση, χαρούμενες συναναστροφές και εκπλήρωση μικρών ή μεγαλύτερων αποφάσεων αυτοβελτίωσης, καταφέρνοντας έτσι να δώσουμε στον εαυτό μας, αυτό που πραγματικά αξίζει.

Όλοι έχουμε δικαίωμα να χαμογελάμε. Όλοι μπορούμε να χαρούμε το ωραίο χαμόγελό μας. Είναι κάτι εφικτό, αρκεί να το θέσουμε στις προτεραιότητές μας. Πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης του εαυτού μας και όταν το καταφέρνουμε, αλλάζει συνολικά η διάθεσή μας καθώς και το πως αντιμετωπίζουμε τη ζωή μας γενικά.

Η συνεχής μας ενημέρωση για τις οδοντιατρικές εξελίξεις, ο χρόνος που αφιερώνουμε στον κάθε ασθενή, ο σεβασμός που δείχνουμε στην προσωπικότητά του καθώς και στις απαιτήσεις του, η ιδιαίτερη σημασία που δίνουμε στη λεπτομέρεια, το άνετο και φιλικό περιβάλλον του ιατρείου (δείτε το εδώ), πλαισιωμένα από την εικοσαετή εμπειρία μας είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά μας που θα μπορούσαν να σας κάνουν να μας εμπιστευτείτε για το εορταστικό σας χαμόγελο !

Ευχαριστούμε θερμά την Οδοντίατρο Ιωάννα Καζάκου για τις χρήσιμες συμβουλές. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.stoma.com.gr ή καλέστε 210 8981351.